Inlägg av xorpen

Inlägg som xorpen har skrivit i forumet

Hade nästan hoppats på serverstrul men tyvärr funkade allt felfritt så jag gick och la mig på tok för sent. Livet är hårt!

Dom timmarna jag spelade var toppen, känns som det är exakt vad jag önskade.

Tack! Några fina titlar.

Skrivet av CARTMAN:

Perkele... hoppas min gamla CPU ( i7 6700k ) lyckas driva spelet. Detta är iofs ett 3rd person spel (FPS perspektiv måste mus & KB användas för egen del) så kan ju köpa det till mitt PlayStation 5. Men det är ju skjutvapen i spelet vilket hade varit skönt att ha på Steam med mus o tangentbord för kunglig precision.

Tror jag sitter på samma propp dom dig, antar att det är dags att skaffa en ny.. när jag får råd.

(。•́︿•̀。)

Skrivet av DKvarn:

Äntligen en som tänker, resten borde tänka innan ni skriver eller sluta skriva.

Bra skrivet, eller nej det var det inte alls. Du borde sluta med det.

Skrivet av anon_119148:

Så år 2033?

Tidigast
Edit: fast gärna tidigare

HL3 på UE5 eller Source Engine 3 tack!

Skrivet av Hipshot:

Det är ju massa spel som man typ inte helt bryr sig om de försenas... bilden här gör att jag gärna väntar - hur länge som helst...

Verkligen, ju senare desto bättre. Förhoppningsvis.

Skrivet av Jim128:

Ringa går inte eftersom de döljer sitt telefonnummer.

Det är inte helt sant eftersom dom har avhämtning. Googla så får du upp numret direkt.

Eller så glömmer du det bara. Prova nåt annat ställe, ta med dig glajjorna och köp inga blommor.

Anmäla? Det närmaste du kommer är nog att ringa till Sam & Co och klaga, vilket du inte borde ödsla tid på eftersom det är creepy af att köpa blommor till en brud i baren för att hon är otrevlig.

Jag har bott i Farsta Centrum i 13 år, krogarna suger. Återställare köper man på bolaget, eller så vet man åtminstone vilken öl man vill ha.

The Sins 4

Otroligt spel, brukar fortfarande lyssna på musiken.

Skrivet av Lolflakes:

Tyvärr är det ju därför det går segt framåt på grafikfronten. Utvecklarna väljer hellre fortnite grafik då fler kan spela det...

Fast fortnite hade väl redan raytracing?

Tycker spelet känns rätt polerat och kul att spela (förutom på pc), synd att dom har skjutit sig själva i kuken och uppenbarligen förstört allting. Har inte nått endgame än, och lär väl inte göra, men gambling för kids är verkligen vidrigt.

Hade kunnat bli grymt, men är bajs.

Skrivet av Proximately:

Med tanke på skalan de utvecklar på så får jag anta att du helt enkelt antingen 1) inte vill ha det spelet som Cloud Imperium Games utvecklar, eller 2) inte förstår varför det kan bli så trots 11 år och 460 miljoner dollar.

Det finns inget märkligt i att det finns sjukt många buggar i Chris Roberts spel. De försöker i princip skapa Skyrim fast med en hel galax att flyga fritt i. Det är ett ofantligt åtagande.

Det låter dock som att du har en hemsk spelupplevelse, själv är jag bara glad att det blir bättre och bättre. Youtubern nedan är en jag kom förbi nyligen och hans kanal har fått ett rejält tillskott med tittare sedan han började fokusera på Star Citizen. Trevliga sessioner har han i Star Citizen. ^^

https://www.youtube.com/watch?v=BM4-4CyKJAc

1. Jag vill absolut ha ett Star Citizen, som dom flesta andra. Jag skulle köpa det direkt.
2. Jag förstår att det är katastrofalt dåligt, trots 11 års utveckling och 460 miljoner dollar.

Det är skandalöst att det finns så många buggar i Chris Roberts spel. Skyrim var, enligt min mening, väldigt oslipat när det släpptes. Men det var ett färdigt spel.
Star Citizen är fortfarande ett krackelerande skal av en fantastisk idé utan innehåll, som säljer skit för otroliga summor pengar.

Jag följer utvecklingen av spelet någorlunda bra, och provspelar free-flights då och då. Men det är förvånande hur många som alltid försvarar SC trots att det är ett skämt. "Snart ska dom implemmentera interweb-tech så man kan spela fler än 50 spelare på en server"

Skrivet av Jinxswe:

Tyvärr tappat all tillit för Ubisoft. Kommer ändå bli klassisk Ubisoft öppen värld där man jagar ikoner på en karta och extremt tunt på story.

Ett klassiskt ubisoft-spel, typ som Beyond Good & Evil. Förstår din skeptisism, men come on.

Tycker att spelet har kommit långt sen senaste gången jag provade.
Då stog alla npc'er i T-pose. nu står dom på bänkar eller stirrar in i tomma väggar. Vissa kan till och med gå.
Jag brukade falla genom marken eller flyga av hissar, nu kunde jag ta mig hela vägen till mitt skepp innan det sprängdes.
Skönt att UI'n och kontrollerna fortfarande är helt aids.

Imponerande vad man kan skapa på bara 11 år och 420+ miljoner dollar.

Kul för alla som inte spelat det, riktigt bra lir!

Skrivet av SverkerMagnusson:

Jag läste nånstans att inte ens 10% spelar klart Elden Ring.

Den siffran kommer kanske stämma även lite längre in i framtiden, men nu har spelet ändå bara varit ute i 13 dagar så det känns ganska självklart att få har plöjt igenom ett 80-100timmars spel redan. 🙃

Skrivet av zevile:

Jämföra Elden Ring och kriget i Ukraina, jag spyr. Hur kan denna galla vara upplagd på första sidan på FZ? Accepteras sånt här som en "recension"? Låg jämförelse av OP och pinsamt av FZ att backa detta.

Riktigt osmakligt och pinsamt att det får en plats på "förstasidan". Antar att dom inte läste igenom det här fjortis-tramset, tyvärr.