Inlägg av 80sGlamRock

Inlägg som 80sGlamRock har skrivit i forumet

Resident Evil Village

Skrivet av Carl Johansson-Sundelius:

Japp, detta var sista jag gjorde innan jag slutade. Redaktionen får svara på om det finns en plan att fortsätta.

Misstänkte detta var sista. Du gjorde det väldigt bra🙂. Och finns säkert någon annan på FZ som kan intervjua också. För detta måste ni fortsätta med😎

Grymt bra och intressant avsnitt. Gillar starkt dessa intervju poddar ni har gjort. Är detta sista med Calle tro? Keep up the good work🙂🤘

Det äldsta spelet som jag återkommer till är det första Resident Evil från 1996. Blir att man kör igenom det en gång per år eller vartannat år typ. Classic deluxe and i love it!

Har ett väldigt störande problem. Jag och min brorsa kan inte spela tillsammans. Jag kan inte joina hans game och han kan inte joina mig. Får felmeddelandet "This game is no longer available to join. Please try joining another game."

Väldigt tacksam om någon har en lösning.

6/10

Men lite skamligt att Resident Evil inte var med😁.

Själv väntar man på video hur det kommer se ut på PC.

Skrivet av ELF:

Kommer detta vara cgi eller på riktigt?

Detta kommer vara på riktigt 🙂

https://www.imdb.com/title/tt6920084/

Längtar som fan. Men jag vill även att detta ska bli bra så det gör inget om det släpps sent i år. Men det känns ju som att detta kommer bli as bra!!

PC

Lysnnar igenom Night Rangers konsert "Live in Japan" som spelades in 1989. Är på sista låten (You Can Still) Rock In America. Så jävla bra!!

Älskar verkligen dom gamla spelen. Som 1-an till 3-an, Mästerverk!!!!! Code Veronica var bra också. Remake på 1-an är ju det bästa remaken som gjorts. Köpte Gamecube just för det. Och kul med HD Remasterd som kom också. Och remake 2 var riktigt bra också. 4-an gick det utför. 5-an var rolig co-up men bara ett action spel, det behöver inte heta RE ens och det var dåligt. 6-an var ett skämt. 7-an var jag glad att det var bra att man gick tillbaka lite till rötterna men med nytt tänk som med First person shooter. Fan vad jag längtar till remake nu på 3-an.

Få spel som jag har längtat efter så mycket. Fan vad detta ska bli kul!!!

Jädrar va man längtar!

Ser ju riktigt bra ut. Som man längtar!!!

Resident Evil 2 Remake

Jävlar vad förvånad jag blev. Och glad såklart. Längtar som fan. Älskar dom gamla spelen och Remake på 2-an var väldigt bra!

Spela demot nu precis. Känns riktigt bra. Fan vad man längtar till den 25

Helvete vad man längtar. Kolla faktiskt halva trailern för nu har man blivit matad med så mycket innehåll. Man har ju spelat originalet tusen gånger, men ändå. Mycket är ju förändrat med denna remake. Så nu vill jag vänta och bli överraskad.

Fan vad man längtar alltså. Men det var inte längre gameplay eller något nytt sen tidigare tyvärr som dom visade upp.