Inlägg av Dominus

Inlägg som Dominus har skrivit i forumet

Skrivet av CosmicPunch:

Har jag påstått att det ska vara en mänsklig rättighet att finnas på Twitter eller någon annan social media?

Du hittar ju bara på grejer.

Om någon här verkar lättkränkt är det du.

Jag säger bara att jag uppskattar att det finns en social media plattform där man inte blir bannad för att man inte har progressiva politiska åsikter.

Om man inte gillar det är det bara att använda en annan plattform istället för att grina om det.

Nej, det är inte heller något som jag påstått.

Vad är det som jag hittat på?

Jag har varit en flitig användare av twitter i över 10 år och att man skulle bli bannad enkom pga att man inte är progressiv är rena faktoider. De som fått sina konton avstängda och inte varit någon form av bot, har till störst del blivit det för att de inte kan bete sig. Oavsett om de varit progressiva, konservativa, vänster eller höger.

Här grinas inte, jag rättar bara till dina felaktiga påståenden.

Skrivet av micke1m:

Problemet som du inte verkar förstå är att idag är censuren satt i entreprenad. Internet är dagens torg.

Resten av din rant vet jag inte ens vad jag ska säga om, ingen har hoppat på eller smutakastat någon här.

Problemet som du inte verkar förstå är att det inte är någon mänsklig rättighet att få säga vad du vill på privata aktörers hemsidor.
Precis som butiker har rätten att avhysa människor som missköter sig i deras lokaler, så har företag som twitter, facebook mfl rätt att porta människor som inte följer de reglerna som sats upp.
Dessa reglerna har du accepterat, annars hade du inte fått skapa ett konto.

Förvånande att de som inte vet vad yttrandefrihet innebär, också verkar luta åt höger.
/i

Att allehanda trollkonton, vars enda uppgift är att smuttskasta folk vars politiska syn lutar åt vänster, nu fått fritt spelrum. Där det inte är någon argumentation, utan rent av personliga påhopp, inte bara på det politiska planet, utan även i utseende och dess leverne, är tydligen bra för "yttrandefriheten".

Men ajsing bajsing om du kallar "en spade för en spade", dvs en nazist för nazist, eller ett misogynt as för ett misogynt as. Då åker offerkoftan på och det lipas i all oändlighet om "YtTrAnDEfRiHeT".

Att det ska vara så svårt att lära sig, att yttrandefrihet eller "frihet att yttra sig" (hahaha) som nån skrev tidigare i tråden, handlar om statens handlande gentemot individen. Inte mellan olika personer.
Det betyder alltså att staten inte har någon rätt att tysta dig för t ex dina åsikter, det är t ex därför NMR och liknande grupperingar får tåga på stadens gator och demonstrera. Eller att partier som AfS får hålla diverse torgmöten.

När du skapar ett konto på (i det här fallet) twitter, så godkänner du alla de regler som de har satt upp.
Om det sedan står i deras regler att de som enkom tramsar och flamsar, eller de som har en rosa katt med blåa ränder som profilbild kommer att bli avstängda, så är det fullt "lagligt" för dessa att radera ditt konto.

Högern vill ofta få det att verka som att det är vänstern som är obildade och korkade. Men det verkar som att detta endast är projicering.

Skrivet av CosmicPunch:

Alla väljer vilka man vill tolerera. Finns inget kontrakt. Vad du anser är hat anser förmodligen inte jag är hat och vice versa.
Om du inte vill argumentera med nazister är det upp till dig, ingen kommer tvinga dig.

Det är du som inte vet vad yttrandefrihet betyder. Yttrandefrihet är ett koncept som betyder frihet att yttra sig utan att bestraffas eller tystas för sina yttranden.

Men ska börja använda "frihet att yttra sig" istället. Så man slipper alla meningslösa diskussioner om vad "yttrandefrihet" är från människor som inte gillar yttrandefrihet och vill tysta meningsmotståndare.

Jag har inte kritiserat transrörelsen. Jag säger bara att på många sätt var det inte tillåtet att göra det på Twitter.

Du får ursäkta, men du verkar vara en väldigt lättkränkt person. Det är ingen mänsklig rättighet att få lov att finnas på vare sig twitter, facebook eller andra typer av sociala medier.

Det är som att jag skulle gå med i en förening som heter lingonsyltens vänner, och sedan bara sitta med där och säga att nej, lingonsylt är bara skit, drottningssylt är mycket bättre och sedan börja gråta för att jag blir utröstad och bannlyst ifrån föreningen.

Skrivet av Andreas88:

Innebär alltså ännu mer pengar till Premier League? En Superleague behövs mer än nånsin eftersom Premier League snart blir en egen superleague.

Det va längesen du titta på fotboll va?

Skrivet av trickeh2k:

Nej, det förstår jag verkligen inte med tanke på vad du skrev. Du skriver ju att det är tråkigt att inget görs, vad är det som borde göras menar du och varför?

Det är upp till de som modererar att bestämma. Men om du tror att jag vill att alla som inte tänker som jag ska bli bannade rakt av så tror du fel. Jag är dock inte förvånad att du försöker få det att framstå på det viset.

Skrivet av trickeh2k:

Möjligtvis att du blandar ihop sarkasm med ironi även om det var svårt att spåra en uns av, sen att du dessutom kallar folks inlägg för ogenomtänkta för att de har en annan uppfattning än vad du har är ju också spännande.

Nej då, de är inte ogentomtänkta pga en annan åsikt. Men jag förstår att när man tänker som du så är det lätt att direkt komma till den slutsatsen.

Skrivet av trickeh2k:

Ironiskt när det enda du gör i den här tråden är att gnälla på andra och en snabbscroll av dina senaste inlägg så gör du detsamma i andra trådar.

Om du anser att man gnäller när man, ironiskt bemöter vissa ogenomtänkta inlägg, så får det väl vara så.

Skrivet av trickeh2k:

Det här är ett dikussionsforum, vad ska göras åt dessa personer menar du? Ska man inte få kommentera om man inte har dina åsikter och värderingar?

Självklart får man det, ingen som påstått något annat och det vet du innerst inne.
Men det är skillnad på ett diskussionsforum och GR.

Skrivet av trickeh2k:

Nä, ortenslang för tjejer. Sjukt patetiskt

Vem har gjort dig illa? Du gör ingenting annat än att klaga, så ibland undrar man om du är här i rent självskadesyfte.

Tråkigt att inget görs åt de gnällkukarna som ständigt, ja gnäller, om rena petitesser, oavsett om det handlar om spel eller som i detta fallet, kläder.

Hade lätt kunnat ha på mig flera utav plaggen själv om de finns i fler färger.

Skrivet av Surahero:

Vidrigt förfarande. Borde vara kriminellt.

Åh nej vad hemskt, om man drar dit och låter sig tatueras så får man en betanyckel.
Ribban för vad som är vidrigt verkar ligga väldigt lågt för dig.

Skönt att läsa. I 9 fall av 10 så är open world-spel i stort sett helt döda, förutom vissa easter eggs eller gömda kistor.

Skrivet av employed:

Verkar gå lite kärvt för EA. [...] förlorandet av IPn som FIFA

Ingen större förlust för EA, då det enda detta gav dem var att få använda FIFA i menyerna och på kartongen.
I övrigt kommer ingenting förändras, då rättigheter till ligor och lag inte går genom FIFA.

Skrivet av kebbe:

Ganska liten chans att de fokuserar på att göra ett nytt, bra Mulle Meck-barnspel. Lär ligga mer fokus på att göra woke-skräp av det hela.

För de gamla Mulle Meck-spelen var ju riktigt edgy förr...

Skrivet av Johan Lorentzon:

De ändrade om på marken i tvåan tror jag och sen har det varit i princip samma. Däremot la de till att man kan köra med lättare kontroller på marken i 4an. Dessa är dessutom satta på standard så många vet inte att man kan ändra tillbaka till de mer avancerade kontrollerna med mer val. Vet att många recensenter klagade på att de strömlinjeformat marken för mycket och att det var för lätt nu när man bara behövde en styrspak och aldrig fundera på positionerna. I själva verket så hade de aldrig uppmärksammat när spelet säger att man kan ändra tillbaka till det mer avancerade om man vill.

Hade för mig det var i 4:an de gjorde om groundgame, men nu när du säger det var det som sagt bara lättare kontroller.

Skrivet av Roskildekille:

Jag förväntar mig en totalrenovering av BJJ / ground fight delen för där har det inte hänt mycket rent gameplay mässigt på många år.

Igen?

Skrivet av Ook:

Finns potential att göra bra spel i Vampire miljön men får hoppas bara Paradox ställer krav på innehåll och kvalité så man slipper mobilspel och lootlådor.

Precis som nu så är det hur enkelt som helst att skippa spel som enbart finns på mobilen eller de som innehåller lootlådor!

Skrivet av kebbe:

”Ni får fritt fram att tjäna pengar åt mig!”

Ja usch och fy att de vill tjäna något på sin licens.
Och fy fan för Games Workshop att de ska ha pengar från Sega och company som gjort Warhammer: Total War-spelen!

Skrivet av Chomag:

Överlägset den sämsta Cinematic Trailern man gjort till WoW. Stillbilder och 2-3 min senare en Disney/Marvelsk-skybeam samt lite drakar... ÖÖh, nej det får inte suget att återkomma om man säger så.

Tror du kollade på fel cinematic kompis.

Skrivet av greb1989:

Tvekade länge på om jag skulle se revealen eller ej, men nu blev det som så att jag faktiskt kollade och well, vi kan väl gå igenom lite saker. Vi har alla blivit brända förr, eller hur? Vad jag gillar är dock revampen av talents, det såg bra ut och kan de sen också hålla fingrarna borta från att fylla expansionen med massa andra meningslösa system som bara finns där för att folk ska grinda så kan det säkerligen bli bra.

Nya klassen och rasen? Lockade inte mig personligen, känns ännu mer som en gimmick-klass än vad DH kändes som i Legion. Tyckte också de var ohyggligt fula...

Vad det gäller de nya zonerna så kan jag inte undgå att känna att man någonstans har kört fast? Allt ser mer eller mindre ut som sådant vi har sett tidigare och det lockar mig inte alls. Lågvattenmärke när någon sa att de tittat på Grizzly Hills för inspiration. Va fan? Kom igen nu, gör något nytt! Allt detta har vi sett tidigare, att ni sedan dammar av Tuskarr och tror på att det på något sätt skulle kunna rädda upp det blir bara pinsamt. Var finns nytänkandet? Hell, titta på Northrend, en expansion som var typ 75% snö och is, ändå så har zonerna sina distinkta skillnader och inget som vi tidigare sett.

Uppgraderingen av UI, ja det är väl kul att man äntligen fått tummen ur där....Frågan är dock bara hur stor inverkan det har egentligen? Något säger mig att de allra flesta som idag spelar World of Warcraft ändå har hittat det här med addons. Andelen spelare som sitter och stör sig på ett UI och som inte vet hur man löser addons känns mer eller mindre obefintlig.

Drakflygningen? Också det en gimmick, lite som en ny mount bara med lite fräscha animationer och diverse olika saker du sedan kan låsa upp och smycka den med.

I grund och botten så lär vi bjudas på samma buffé av meningslösa fetchquests, re-skinnade mobs och fraktioner vi kan grinda rep med för ytterligare en tabard eller mount. Det lockar inte mig längre och helt ärligt talat känns det lite ledsamt att spelet och världen som jag brukade älska så mycket idag bara ger mig dålig smak i mun. Detta blir nog första gången jag inte kommer sitta där vid release och räkna ner.

Folk: Gör något nytt!
Blizzard gör något nytt.
Folk: Detta är bara en gimmick!

Angående zonerna så är det väl inte rättvist att jämföra deras andra expansion, med deras nionde(?). Rätt svårt att komma på zoner som är helt unika som samtidigt ska passa in i själva världen den utspelar sig på. Att de inspirerats av Grizzly Hills (vilket är mångas favoritzon någonsin) är väl inget fel? Inspiration är inte det samma som en exakt kopia.

Skrivet av Ender:

Nu kanske dem har jobbat på den här ett tag (såklart), men jag har/hade förhoppningar om att Microsoft kommer att ta WoW i en ny riktning framöver och förhoppningsvis nystarta med en WoW 2...gärna med en WC4 emellan...någonting...istället för ett evigt ältande med expansioner. Känns som att de lyckades nysta ihop Warcrafts röda tråd iom Legion...sen blev det bara så urbota dumt.

Nu är det upp till Microsoft att visa vägen till framtiden, eller om det blir till att mjölka kassakon snustorr istället.

Blizzard brukar jobba 1 till 2 expansioner i förväg.