Inlägg av Earthscum

Inlägg som Earthscum har skrivit i forumet

Skrivet av Constantine:

Lol, märkligt resonemang. Spelet kan fortfarande inge fin nostalgi och minnen, samt objektivt rolig gameplay. Att storyn inte är direkt samma som originalet tycker jag är en konstig anledning att inte försätta antagligen square enix största projekt i deras historia... menmen you do you.

Så om någon skulle ta din Favorit story någonsin och säga "Hej vi ska släppa denna i en nytt format" Och sen ändra allt som du tyckte var bra från Originalet skulle du bli glad? Hatar man inte när film studior tar böcker och ändrar storyn? Vad skulle hända om Peter Jackson ändrade storyn från "Lord of The Rings" böckerna?

Nej du. Jag tror jag klarar mig utan REBIRTH. Dessa ändringar gör Storyn till det värre och inte bättre. Gå och spela Originalet, det har mycket bättre pacing än REMAKE och REBIRTH plus att du får hela Storyn på en gång.

Kanske för att de ändrade storyn från originalet? Jag är en av dem som köpte REMAKE efter jag spelat REMAKE Demo. Tänkte "Ja de här kan bli bra" smart då av dem att "gömma" alla ändringar i storyn till efter "demot" Whispers som ändrade spelet till nå konstig uppföljare som utspelar sig i en annan tidslinje och gjorde slutet till en Kingdom Hearts fanfic.

Blev så sjukt besviken på hur de gjort med ändringarna att jag inte kommer röra Rebirth om jag inte får det för 50 spänn eller gratis.

Skrivet av trickeh2k:

Ah, du kanske inte gillar rogue lite-spel som genre till att börja med?

Det gör jag faktiskt inte De flesta roguelikes är repetitiva och jag har testat många. Alla sa att jag skulle testa Hades och Dead Cells, tyckte dom också var tråkiga.

Gillar inte att dom flesta roguelikes är alldeles för svåra och så fort man dör så ska man spela och grinda om och om igen på samma bana som är slumpmässigt byggs av datorn. Ganska trist. Älskar mer spel som har en koncist värld att utforska. Typ Elden Ring. Där spelar det ingen roll hur svåra bossarna är. Kan köra samma boss 15 gånger för att världen är så kul att utforska.

Skrivet av trickeh2k:

Testa spelet, jag tänkte samma

Jag har testat det. Köpte det under hypen. La ner 4 timmar på det total. Sjuk tråkigt spel. Bara göra samma sak om och om och om igen och grinda gold för uppgraderingar är ju tråkigt som fan. Förstår inte hur man gillar eller orkar att spela repetitiva spel som detta.

Inte spelat detta och kommer endast spela detta om jag får det på PS+

Med hur de förstörde storyn från originalet i FF7 REMAKE och gjorde nån konstig fan fiction uppföljare som utspelar sig i en annan tidslinje med "plot ghosts" gjorde att jag inte ville supporta FF7 REBIRTH. Synd då original 7:an är ett av mina favorit spel.

Sämre än originalet då de tagit bort all humor från RE4 REMAKE.

Skrivet av Allexz:

Riktigt välgjord video.

Gillar nog utvecklingen mer än gameplay men nog värt att prova iallafall

Precis som att alla shooters ser lite ut som Maze War? (Eller Doom, för det är mer välkänt)

Eller som alla bilspel ser ungefär ut som Rad Racer från 1987?

Ja verkligen? Hur kan man kopiera koncept och spelmekanik från andra? D: Gör nåt originellt. Hur många Doom kloner har vi inte fått liksom.

Tror inte på en så kallad krasch av spel världen. Det är mest Western-PK ESG utvecklare som kommer gå undan. Japanska och spel från öst går bra nu. Kolla bara på Elden Ring. 20 Miljoner sålda exemplar från en utvecklare i Japan.

Tror inte jag bryr mig om EA, Ativision, Ubisoft, Naughty Dog m.m går under. Inget man kommer sakna. ESG och PK är så extremt tråkigt att jag undviker det.

Skrivet av Arzei:

Jag har gett upp hoppet om mitt PS5. Allt som släpps nu är antingen 30 FPS eller en suddig FSR 2-sörja.

Att man inte prioriterar 60fps och upplösning är dumt. Alla vill bara att spel ska see snyggt ut inte flyta bra utan FSR 2 sörja. Jäkligt trist utveckling.

Efter jag köpte PS5 och fick 60FPS på allt klarar jag verkligen inte av 30fps längre. Spelar heller med sämre grafik och högre framerate.

Outlast 1 var bäst. 2 hade dålig story och värld. 3:an är bara co-op MP och skräck funkar inte med coop MP. Solo for life.

Spoila hur mycket ni vill för mig. Av nån anledning kan inte spoilers registrera i min hjärna om jag inte upplever det själv t.ex ser på filmen själv eller spelar spelet själv.

Även om nån spoilar "Denna karaktär kommer dö senare" så vill jag ändå se resan dit om det är en bra film/spel.

Tycker det är så sjukt trist när man tittat på Twitch och någon riktigt hatar spoiler. Inte story spoilers som är värst utan "gameplay" spoiler. T.ex om någon inte vet att man kan blockera med sköld i dark souls.

Skrivet av Karmak:

Ser inte ett enda bevis från dig att steam har tagit bort massa recensioner

Anecdotal evidence att random personer på internet har skrivit det? Oj om vi ska tro random saker som skrivs på internet utan bevis så är männskligheten dömda att gå under

Och då tror du såklart PSN har också tagit bort alla negativa recensioner på exakt detta spelet?
Nu går vi mot jorden är platt konspirationsteori nivå

Investera i spel? Nej jag investerar inte i spel, det är ingen aktiehandel
Jag köper och spelar spel för det är roligt
But you do you

cope you do you. Spelet suger. Lev med det. Spelet har floppat. Ingen gillar det. Hoppas du har en bra dag

Skrivet av Karmak:

Kolla upp först hur steam fungerar med sina recensioner....

De aggregerar bara recensioner av folk som köpt spelet via steam och inte köpt en nyckel någon annanstan

Steamdb tar med alla recensioner i procenten på sin sida om du vill kolla

Om man jämför Steam mellan Open Critic och metacritic är det stor skillnad. Betygen är avsevärt mindre på båda de plattformarna jämfört med steam och de ända bevis som finns är "anecdotal evidence" personer som säger att de sett recentioner tagits bort eller fått sina borttagna.

Hur hårt har du investerat i detta spel? Ingen gillar det och det känns som du försöker försvara spelet "Titta bara på steam DET har bra betyg!" Spelet är dåligt så enkelt är det.

Skrivet av Karmak:

Slut sprida lögner. Inga recensioner har tagits bort.
Du kan säga att du inte gillar spelet men att sprida lögner är bara lågt

Jaha så alla som rapporterat att de lämnat negativa recensioner som sedan har tagits bort har fel? Ja ja det är bara lögner.... *facepalm*

Ok läst på lite mer verkar som tidpressen bara är när man skall tillbaka till sitt garage. Man "spawnar" en portal och man måste dit under viss tidspress. Så lite mitt fel där.

Ni som är nyfikna kanske ska ge det en chans. Jag väntar nog ett tag tills lite mer reviews kommer in och ser om nån visar om det går att ändra saker i inställningarna. Den där recensionen var riktig dålig. Prata inget om det som är viktigast som prestanda, inställningar, svårighets grad (om det kan ändras) grind, eller hur man tar sig tillbaka till sitt garage.

Skrivet av trickeh2k:

https://www.youtube.com/watch?v=WXxJ_66ksD4

Länkar ganska ofta hans eller deras recensioner och intryck, men av en anledning. Det finns ingen jag stött på som har så otroligt bra recensioner som här. Oavsett om spelet hyllas eller sågas så motiveras varje subjektiv åsikt med varför på ett enkelt sätt för att förklarar varför recensenten landade i beslutet och är alltid noggrann med att redogöra att alla kanske inte håller med om varför och vem/vilka som kan hålla med eller motsätta sig uppfattningen.

Lägg därtill att han även har en väldigt bra röst och betoning som gör det hela väldigt levande.

Nånting som han inte går igenom är att uppdragen man väljer är tidsbegränsade. Alltså du måste ut samla object och sen köra till en stor portal som kommer på kartan för att bli teleporterad till ditt garage annars blir man ägd av alla anomalys som kommer komma och döda dej helt.

Detta såg man under en gameplay reveal på deras youtube sida. Själv hatar jag spel med "tidspress" tycker inte det är kul, vill ta min tid göra saker i min egen takt. Så när jag såg att det fanns detta element så tog jag bort det från min wishlist.

Ser ut som ett bra spel men tidpress är bara en tråkig spel mekanik.

Mindre Ubisoft med ikoner fullt på kartan tack. Mer att man utforskar kartan utan massa waypoints som i Elden Ring. Mer spel borde kolla på hur utforskning görs i Elden Ring och kopiera.

Inte spelat nya Monkey Island för att art stylen såg hemsk ut. Som papper och väldigt platt typ första säsongen av South Park. Sen när folk gnällde på Twitter om art stylen och sa att den var dålig och ful kom skaparen Ron Gilbert med riktigt dåliga ursäkter så blev boycott för mig.

Jak and Daxter 4 when?

Kunde inte spela detta på PS5 då jag är känslig för dålig framerate. Ett visst område i spelet flyter i 15-20fps på PS5 och även väldigt dåligt på PC. Detta är också väldigt känt, spelet är riktigt dålig optimerat. Men man kan inte klaga för mycket. Det är ju vad jag hör endast 2 personer som jobbat på detta.