Inlägg av Milky_81

Inlägg som Milky_81 har skrivit i forumet

Skrivet av Halvars90:

Ja just nu så ska man inte ens göra en extract utan att spelet riskerar att crasha så :/

Skrivet av Halvars90:

Nej det har inte med det att göra , är något som bara händer när man är färdig med ett uppdrag och hamnar i loading screen tillbaka till rymdskeppet.

Får ofta krascher efter extraction med. Jag får i alla fall all XP, samples och medaljer. Ibland efter varje uppdrag och det verkar ganska random. Igår körde vi 4 st och några gånger kraschade 3 av 4, andra gånger bara 1. Ingen av oss kör ARC-vapen.

En annan kompis har slutat spela för att det kraschar så mycket. Så vi har 5 olika datorkonfigurationer som alla kraschar random.

För min del blev det mycket värre efter senaste patchen. Trodde jag hade löst mina problem då det väldigt sällan kraschade efter att jag dragit ner grafikinställningarna rejält, men nu spelar det ingen roll längre.

Provat allt möjligt men inget har hjälpt så detta är nog något som utvecklarna behöver lösa. Skickar alltid buggrapport om det dyker upp en ruta om det men den möjligheten kommer bara ibland...

Skrivet av Rowin42:

FF är ju en del av Helldivers DNA!
Det hade inte varit samma spel då, friendly fire bidrar ju till kaoskänslan under uppdragen 💪😄

Håller med

Skrivet av Mortaigne:

.
Typiskt. Det gör ju mycket för stämningen, försöker alltid ha ett språk som passar till settingen om det är relevant. AC Unity och A Plague Tale på franska, Yakuza på japanska t.ex.

Det är ju lite underligt när "Stanislavskij Pudonowski" år 1905 i Warzawa går runt o bräker på engelska...

Aja, det kanske kommer senare.

Ja det är inte fel. Metro-spelen t.ex. är mycket bättre med ryska rösterna.

Kan rekommendera både Dying Light 2 och Dead Island 2! DI2 har skön humor och det är gött att kötta runt bland zombies DL2 är lite mer seriöst men bra med, tyckte nog det var bättre än DI2 totalt sett...

Riktigt bra spel! Oväntat bra ändå, tyckte med det verkade lite segt i början men stämningen, musiken och allt gjorde det till ett grymt spel. Ser fram emot 2an

Kul spel! Slaffsigt, skön humor och lite utflippat

Skrivet av baxtex:

Rolig gameplay men horribla karaktärer, röstskådespelare och AI. Det har genomsyrat alla 3 spelen, förstår inte att de inte lyckas få rätt på det.

Skrivet av AblacK:

Har försökt att sätta mig in i spelen, det går bara inte. Röstskådisarna är riktigt dåliga, det är även tradigt och segt, Det är förjävla snyggt dock. Det är för mycket Eurojank för min del.

Rekommenderar att spela med de ryska rösterna och textning!

Gillade verkligen spelen, kunde vara lite klumpigt och så med styrning och annat men story och stämning gör att det inte spelar så stor roll

Blir du av med spelet när du slutar prenumerera på Netflix?

Gött! Hade inte gett Death Stranding en chans om det inte var för att det gavs bort tidigare. Varit en hel del bra spel! Lagt in notifikation i kalendern varje dag 17:10 i två veckor nu så jag inte missar nåt

Skrivet av shadek:

Jag köpte BF2042 vid release, spelade 30 timmar, avinstallerade. Kom tillbaka till säsong 5, och det är ett helt annat spel nu. Hitreggen är fantastisk, inga krascher, vapnen är balanserade, flera kartor har gjorts om.

För mig är spelet 4/5 numera och var en 1:a vid release (spelade över 100 timmar i november) och teamet ska ha all eloge för att det faktiskt numera har ett stabilt och bra BF.

Jag kommer dock inte köpa vid release när nästa BF släpps.

Skrivet av Avalanche-swe:

Samma resa här. Spelets absolut största problem nu är dock att du bara kan spela med 3 vänner.

Hmm låter ju lite lovande ändå.

Vilka tidigare spel gillade ni mest i serien?

Vilket är 2042 mest likt nu?

Går det att köra 32 eller 64 spelare conquest eller är 128 ett måste?

Mycket frågor

Ingick i köp av AMD processor på black friday. Spelat nån timme verkar rätt skoj! Men ska bli klar med Alan Wake 2 innan jag ger mig in i detta helt.

Är det folk som blir bannade och köper nytt spel hela tiden eller vad är det som fortfarande driver försäljningen? Snart måste väl alla som vill nu äga varsitt ex annars?

Bra
- Gratis spel
- Konkurrens

Dåligt
- Ingen community direkt
- Dålig klient
- Achievements känns inte belönande
- Hade helst haft alla spel på en klient

Svår balans det där. Musk vill vända på Twitter så att det tjänar mer pengar, så höjer priser på saker, som i sin tur gör att han tappar business för det blir för dyrt. Rinse repeat.

Reddit gjorde något liknande, skillnaden där är väl att man inte har någon likvärdig plattform att dra till. Tycker inte om officiella Reddit appen, körde Joey, men den la ner när det blev dyrt med API mot Reddit som så många andra.

Skrivet av Kyraal:

Jo precis. Problemet är att folk inte bryr sig och tror att just sina egna jobb är trygga bara för att de jobbar med något man inte direkt kan ersätta med AI, men det är ett otroligt kortsiktigt tänk. Många jobb är sammanlänkade, och när 1,000,000,000 människor i världen förlorar sina jobb direkt till AI är det naivt att tro att det inte kommer få konsekvenser för minst lika många andra jobb. Oavsett om du jobbar på ett kontor eller kör varubil kommer du du bli påverkad av detta.

Det handlar inte om att stoppa utvecklingen, det handlar om att minimera skadorna på individer och förbereda våra samhällen på konsekvenserna.

Ja jag sitter själv och jobbar med olika system för hantering, nedlåsning och att säkra upp mobiltelefoner. Även om det kan vara kluriga problem så tror jag nog en AI kommer kunna göra det jag gör om ett gäng år. Ju mer data man matar in i AI, destor mer löser den själv. Den som lever får se

De kan försöka kämpa mot den här utvecklingen och jag förstår att dom gör det. Men till slut kommer det bli så att AI kommer ta över väldigt många av de jobb som finns idag. Något som ligger nära i tiden som jag tänker på är exempelvis fotomodeller, det finns redan idag riktigt imponerande AI genererade bilder där man snabbt och enkelt kan skapa bilder exakt så som man vill ha dom.

Försökte köra DS3 på PC men styrningen var riktigt kass, minns inte exakt vad det var men att köra med mus var för jobbigt och dåligt så gav upp. Hade nog spelat igenom det annars. Hade nog funkat med handkontroll.

Skrivet av jimbo_p:

Jag kan gissa att jag börjar närma mig övre delen av 300 timmar i 2042 nu.
Har egentligen haft kul redan från start även om det kan blivit ett par pauser på några månader ibland.

Kör nästan uteslutande Conquest 64p, vilket är lite irriterande i nuläget när man endast kan köra den nya banan i 64p.
2042 är för mig personligen ett bevis på att större kartor och fler spelare inte behöver betyda en roligare spelupplevelse.

Håller med om stora kartor och fler spelare inte behöver vara bättre. När jag spelade BF3 och BF4 så valde jag enbart 32 player servers. Då kunde man påverka utgången på matchen med en squad på 4-5 pers eller vad det nu var. Grymt kul när man spelat ihop sig ett tight gäng. Sen var det tvingande 64 i BF1(?) och BF5? Minns inte riktigt men det blir bara köttigt och rörigt tycker jag. BF1 och BF5 var bättre än vad BF2042 är imo även med 64 pers.

I BF3 och BF4 hade man ju bra server-browsers också med många filter. De som bara ville köra 64 pers Metro kunde köra det. Även community biten var bättre där man kunde ha egna servrar med admins som bannade fuskare, sätta egna serverregler som max 4 snipers per team osv. Vet inte hur det är i 2042 har bara kört betan nån halvtimme.

Kul! Öppnade upp ögonen för mig för många gamla rockklassiker! Det har varit många roliga fester med Guitar Hero

Death Stranding, soundtracket skapade så jäkla skön stämning i kombination med den vackra spelvärlden. Kan vara för att jag spelade igenom det lite sent i år så minns det väl. Skönt spel, ser fram emot 2an.

Edit: annars som skrevs tidigare itråden, C&C och Red Alert. De tidiga Battlefieldspelen!