Inlägg av Novdid

Inlägg som Novdid har skrivit i forumet

Skrivet av gundemannen:

Att Pyramid Head åkte ut mot Gaunter förstår jag ärligt inte…

Herr O'Dimm bör ta hem rubbet i min mening. Det var en tuff lottning för pyramidhuvudet tyvärr.

Skrivet av Chicobello:

Det absolut bästa sättet att uppleva Nordschleife är i VR i Automobilista 2 med en Caterham 360R.

Bättre än IRL?

Skrivet av Tomas Helenius:

Blunda nu, Xbox-fanatiker, men den är sjukt bra i GT7 med PSVR2 också. Som att åka bergochdalbana.

Hoppas att Sony släpper GT på PC så de kan öka sina marginaler på min bekostnad då!

CP2077 har en väldigt bra story och är ett väldigt bra spel. Men om de kan tona ner "jag är as-kewl och skitnödig på samma gång"-dialogen lite till uppföljaren så blir jag glad. Jag börjar väl bli gammal...

Skrivet av Mochme:

Har för mig att röstskådespeleriet var rätt tveksamt i första och att de flesta byttes ut inför tvåan. Förhoppningsvis uppdaterar dom det med

Vad jag förstått så har de anlitat Doug Cockle för att göra om rollen då mycket av de gamla inspelningarna sannolikt inte håller måttet. Rimligtvis så gäller det även resten av röstarbetet också.

Som vanligt så är det en del som inte är känsliga för små minifrysningar, för Dead Space hackar till med jämna mellanrum oavsett setup. Blivit bättre med patchar och är nu spelbart för mig, men frysningarna är kvar. Jedi Survivor har jag inte spelat så kan inte uttala mig om.

Ni som inte är känsliga för frysningar ska vara tacksamma för det.

Ser väldigt mycket fram emot detta. Men jag är också orolig för en hel del PSO-stutter då de använder Unreal Engine 4, jag hoppas de har en bra lösning för det.

Skrivet av CARTMAN:

Va faaeeen, ni implementerar Linköping men inte Västerås. Perkele...

Nu äger jag dock inte spelet men har planer på att inhandla Flight Simulator. Kanske finns i en tidigare uppdatering.

Jag bor i Malmö och är nöjd med trailern. Glad för Linköping också även om jag inte vet något om stan. Västerås är en jäkla miss medan det är väntat att en viss liten ort som lokalt kallas för Stockholm inte representeras.

De flesta bra har nämts: KOTOR, Mass Effect, Alien Isolation osv. Men högst smäller nog Homeworld för mig. Atmosfären i de gamla Homeworld-spelen är underbar. Melankoliskt vackra spel.

Rena CG-trailers borde förbjudas. Detta säger inget om TQ2.

Tycker det är lite lustigt att MS som har det mest och bäst lämpade spe...förlåt...simulatorn för VR, inte bryr sig om VR medan Sony som inte har utbudet för VR har ett bra stöd för VR med PS VR2.

Ett bra VR headset parat med Flightsim hade krängt en hel del Xboxar kan jag tänka mig.

Jag tror många i den här tråden missar att rollbesättning i Hollywoodproduktioner oftast görs med tanke på en skådespelares förmåga att dra folk, inte för att de passar i rollen. Finns otaliga exempel på det. Och snubben som spelar Isaac i spelen är i princip helt okänd. Så dra era slutsatser.

Det är väl Massive här i Malmö som utvecklar detta no?

Skrivet av CARTMAN:

NEEEEEEEJJJ...... Perkele, min PC är för gammal. Shit, trodde aldrig ett Bethesda spel skulle bräcka min dator som ändå är gammal.
Kör med ett GTX 1070 kort (kräver GTX 1070 Ti). Kör med intel 6700K (kräver 6800k).

Sedan har jag 32Gb RAM, SSD, Win 10. Vad tror ni, kan jag lira detta spel eller?...

Jag är ganska säker på att du kommer kunna spela det på din dator.

Skrivet av baxtex:

Och vi i sverige som inte har rutinkontroller, för dyrt.

Det där varierar som vanligt mellan regionerna. Här i Skåne ska män över 50 erbjudas avgiftsfria kontroller.

Jag är inte där än, men förutsätter att det funkar bra.

Angående detta med att spela om ettan så är det en fullskalig remake på gång.

Se här.

Kommer nog ta ett tag innan det är klart, och jag misstänker att remaken främst är till för att studion ska lära känna UE5 ordentligt innan framtida stor-uppföljare av The Witcher och Cyberpunk. Oavsett så lär det vara mer spelbart än originalet, om man kan tänka sig att vänta.

Skrivet av perihelion74:

Jag kan se vad som helst på film när det gäller skräck och äckel.. Gammal skräckfilmsgubbe.. Men skräck i VR tar knäcken på mig. Bara att erkänna. Det blir något HELT annat. Blinda zombien i Alyx som reagerar på minsta ljud som du gör är det värsta jag varit med om i spel... Och häftigaste 🤠

Ja fy fan. Jeff, det namnet ger mig fortfarande rysningar i ryggmärgen efter den "trevliga" upplevelsen.

Jag kan knapot föreställa mig hur mycket posttrauma ett lika välgjort spel som HL-Alyx fast i stil med Alien Isolation i VR hade gett en...

Svår fråga. För varje gång Valve släpper ett spel med en enspelar-kampanj (alltså inte CS, L4D eller Dota) så brukar det vara det bästa och bäst genomarbetade spel som gjorts när det släpps.

Men kanske mest Alyx tätt följt av Portal 2. Alla är mästerverk dock. Synd att de släpper så sällan.

Skrivet av Fulci:

Tio år sen Simcity släpptes och det gick så dåligt att det verkar ha dödat serien.
https://www.pcgamer.com/simcity-launched-a-decade-ago-and-it-...

Påminner lite om hur Ubisoft schabblade bort HOMM serien. Det sista spelet släpptes 2015 och det var riktigt dåligt.

Ja det var en fruktansvärd besvikelse och Cities Skylines fanns inte som ersättare heller än.

Jag förstår inte hur dessa företag resonerar efter vissa katastrofala släpp. Ett annat exempel är det totalt usla C&C4 som var så dåligt att EA bestämt att C&C inte är något som folk vill ha, baserat på ett spel som på inget sätt var C&C. Tråkigt.

Köpte HTC Vive och det är fantastiskt vilken upplevelse som är möjlig. Alyx var magiskt, Elite Dangerous är häftigt i VR, Beat Saber och andra småupplevelser ger en hel del. Men det är för dyrt och för få bra producerade spel eller upplevelser finns för att motivera en uppgradering till en Index eller liknande.

Skrivet av MasonDixon:

Hmm, jag spelade inte witcher 3 när den kom ut men bestämde mig för att testa nu när det gick att uppdatera till ps5. Det märks tydligt att detta spel är från xbox360/ps3-generationen. Uppdateringen är också rätt buggig på ps5 mkt grafiska glitchar och dålig fysikmotor. Känns inte som att det är värt att köpa om spelet. Kanske plockar jag upp det på någon kommande black friday-rea. Men köpa ett gammalt spel till nypris som de bara har spacklat på en ny yt-finish på? Nej tack.

Bara för att klargöra: Spelet är från 2015, alltså långt in i XBox One/PS4-generationen. Jag misstänker att du inte minns hur spel på PS3 och xb360 såg ut. Dessutom är spelet väldigt sällan fullpris numera. Och denna uppdatering var en gratis patch till alla som köpt spelet sedan innan.