Inlägg av Kleptoman

Inlägg som Kleptoman har skrivit i forumet

Har i princip slutat spela singleplayer pga att spel är alldeles för långa. Kör hellre några rundor CS eller liknande

Skrivet av anon_332538:

Förstår mig inte på personerna här som tycker det är acceptabelt med att man medvetet försenar när folk får börja spela ett spel för att tjänar pengar, men live spel, det är djävulens påfund. Då försvann plötsligt populära argumentet "men betalar folk för det så är det efterfrågan" också

Ingen logik i hur fölk tänker

De försenar ju inte utan de gör så att vissa får tillgång snabbare

Suicid squad är ju inte dåligt pga det är live service men pga politikska inslag

Varför har du lagt till King Arthur? Den har varit ute i flera år

Skrivet av JerkerRaner:

Det är inte det som är P2w.... P2w är ju om du kan köpa saker som ger dig fördel i spelet ifrån game shops liknande, mera liv/life pots/ gear som ökar stats osv.

Klart det är p2w. Hur ofta vinner någon som har en skärm vs någon som inte har råd med en skärm och som måste använda ljudet för att veta var motståndarna är?

Skrivet av MammaMuu:

Team Cherry är bara 3 personer, delvis därför det tar lång tid. Sen så finns det väl inte direkt en marknad för en Hollow knight klon specifikt, det är ju bara ett metroidvania spel. Det folk vill ha är en uppföljare till Hollow knight av samma team.

Detta blir ju Pocketpair's fjärde early access spel dom jobbar på samtidigt. Tiden får väl utvisa om någon av dessa kommer bli klara eller vara i early access limbo som vissa spel hamnar i. Med Palworld som en sån stor överraskningssuccé så kan jag se några av dom andra spelen bli lite ignorerade.

Man agerar ju som utgivare står det. Utvecklarna tar ju hand om spelet

Ganska säker på att jag har 131

Brukade låsa in honom eftersom han alltid ska följa efter en

Skrivet av Nioreh:

Lär ju bli typ General Hospital, Days of our lives, The Young and the Restless, Coronation Street, och Emmerdale kanske. Då har man lite och titta på.

Smart med days of our lives. Tar nog en miljard år att titta klart på den serien

Skrivet av Keima:

Kanske förklarar hur Diablo 4 season 3 blev som det blev om majoriteten som jobbade på det blev sparkade

Säsongen utvecklas inte på en vecka

Palworld är ju dock billigare

Känns som att de borde införa skin-system likt CS2 där man kan sälja dem till andra personer och även betta skins. Finns massa pengar där.

Skrivet av matt76:

Om du kan spela spelet utan att betala för en prenumeration, då är det gratis, inte annars. Hur många spel som ingår i prenumerationstjänsten är irrelevant, då åtkomsten till dem baseras på en månadskostnad. Så en person som enbart vill spela "Palworld" måste i slutändan betala för det, antingen via direkt köp eller betala en månadskostnad för Game Pass.

Man betalar för prenumerationen inte för spelet. Alla spel på själva game pass är gratis.

Finns gratis på game pass

Skrivet av Molotov:

Förstår inte heller vad det är att bråka om, är det pengar inblandat i det hela?
Har Mitchell på nå sätt tagit ekonomisk skada för att bli avslöjad av att fuska? Vad handlar stämningen om?

Varför inte bara dra en Mülegg och vara nöjd med att han fick ha sin 15min of fame och sen dra sig undan med vad han nu gör om vardagarna.

Vad jag vet har han egna företag och man vill ju inte dyka upp som fuskare när kunder söker efter ens namn på Google eftersom det skadar hans trovärdighet.

På vilket sätt är det en "gråzon"? Han använde ett bibliotek som kräver licens. Ganska självklart att han inte får göra det utan Nintendos tillåtelse..

Skrivet av tuxsmasher:

Bara något år sedan var det brist på folk. Nu är det stenhård konkurrens där ute efter alla uppsägningar, speciellt konsulter som fick gå först, så jag tror inte det blir "lätt" att hitta de få jobben.

Mindre samt mellanstora bolag behöver folk. Så visst, vill man jobba för Netflix eller Facebook kan det vara svårare att få jobb men de är inte de enda företagen som finns.

Nä. Aldrig att man kör detta igen.