Inlägg av jbx

Inlägg som jbx har skrivit i forumet

Nej tack! Jag vill spela på den svårighetsgraden jag valt, ibland kan charmen ligga i att nöta en boss många gånger innan jag tillslut lyckas plocka den jäkeln.
Catch-up i bilspel är fruktansvärt, avskyr de. Kunde inte spela The Crew 2 då de var extremt på de viset. Kunde köra felfritt ändå låg motståndarna precis bakom, kunde köra som ett as men ändå plocka de alla bilar sista varvet.

Skrivet av Soulless:

Det vore bara underhållande och skrattretande om det inte vore för att du och sådana som dig är på väg att förstöra samhället i en rasande takt.
.

Okej en mer sansad ton.

De är ju de vill, vi anser att samhället är fucked up och endast styrs av pengar, människors frihet och lidande är sekundärt. Du har ett liv du väljer att jobba 40tim i veckan varav en 1/3 går till skatt. Men du är glad för du har 5 veckors semester och kan köpa vad du vill?

Ang corona så är lidandet enormt i samhället, sexualbrott har ökat, kvinnofridsbrott har ökat, självmord (säkert ökat), arbetslösheten ökat, pensionärer som dör i sin ensamhet utan att ha få träffat någon på ett år.
För en sjukdom som har typ 99% överlevnadschans! ( https://www.worldometers.info/coronavirus/coronavirus-death-r... )

Skrivet av Snake Plissken:

Statistiken säger inte döda i covid-19.. den säger med covid-19

Gäller de samma med vaccin då? Om jag tar en spruta idag och kör ihjäl mig på MC imorrn har jag då dött av vaccinet?

Är det ett riktigt bra spel så spelar jag de både på Xbox och Playstation, varför? Jo för att samla achievements och trophies.

Håller med dig, helt galet. Antagligen lättkränkta vita män som inte har läsglasögonen på glutenmagen när de handlar och kommer hem och svär och skriker när ”mjölken” inte var från kor utan från växtriket.

1. Skate
2.Alan Wake
3. Skyrim

Är skeptisk, kan ju i och för sig bero på att jag inte har några vänner (:

Skrivet av ChalleT:

Låter som magi, har du städare och kock som sköter hushållet eller skippar du sömn helt och hållet eller hur tusan hinner du med mellan 7-8h spelande + ca 8h arbete och sen sömn? #undrande

Arbete sa jag inget om... 6h sömn, 8h spel och resten till av tiden till annat. Så visst hinner jag laga mat och städa.

Skrivet av Alienshade:

Några fler som har problem på ps5an med latency? Jag har stor skillnad mellan ps4 och ps5. Med samma inställning på tv och lan. Problemet kanske har varit där hela tiden(haft ps5 sen i början av februari) men jag tänkte inte jätte mycket på det förens för någon vecka sedan. Sonen klagade på att han inte kunde spela Fortnight ordentligt och jag hade problem med Apex. I singel player spel så märks det inte så mycket. Men i Apex tex så sticker den upp till latency 60. Vilket inte känns så skönt. Har game mode och ingen motion flow. Har internet via lan funkar underbart till ps4an 80d/20u. Så nu spelar jag på ps4an igen iaf Apex.

Märkligt, jag upplever tvärtom, både ps5 och XsX är fruktansvärt snabba och smidiga. Låter verkligen som en TV-inställning, provat återställa TVn och gör om?

Prioriteringar. Jag har 3 barn och sedan i November har jag tagit 8 Platinum trophies och ca 10 000 i GameScore.
Eftersom jag inte tittar på propaganda TV eller streamar film/serier så har jag ca 4-5 timmar varje kväll, ibland går jag dessutom upp vid 05 och kan då skrapa ihop 2-3 timmar där också. Och vips så har jag spelat typ 7-8 timmar per dag veckans alla dagar.

Skrivet av Carl Johansson-Sundelius:

Sicken måndag! Kina verkar ha hälsat på under morgonkvisten och aktiverat ett gäng gamla spamkonton som börjat skicka ut PM med den enkla frågan "Vill du knulla". Oavsett om du vill detta eller inte, klicka inte på några länkar i dessa PM. Så gör vi vårt bästa för att rensa bort skiten.

Veckans första fniss, tackar

Skrivet av elPresidente:

De får låsa upp hur många platser de vill, men får man inte tag på konsolen så spelar det ingen roll 😁

Skrivet av Walter S.A. Iego:

Kul att de pratar om lagring när knappt någon har fått tag på konsolen.

Okej? Men som vi som var smarta och bokade i tid har haft konsolen i flera månader nu många av oss med full SSD, vi kanske vill höra om denna nyhet...

Skrivet av Soulless:

Ett stopp i pipan!

This!!

1/10 (:

Underbart spel, har 150 timmar på Switchen och säkert lika många på Playstation.
Den mannens kreativitet alltså, wow!

Skrivet av DarkSvenn1002:

Nej det är upp till spelstudion vad de sätter för upplösning på sina spel, precis som på alla andra format.

Så om du köper de största paketet på Netflix som ska visa film i 4k men så släpper utgivarna bara filmer i 720 så är det okej att marknadsföra 4k? Bara för att locka prenumeranter som inte får vad de blir lovad.
De går inte att skylla på någon annan i detta fall. Så gott som alla nya spel till PC går att köra i 4k, så möjligheten finns egentligen.

Blir inte direkt mer sugen på eländet..

Skrivet av Potatisbullen:

Sitter ett i min mormors dator men det enda hon gör är läser nyheterna, fuskar på korsord och spelar harpan xD

Hahaha ”fuskar på korsord” xD

Skrivet av Potatisbullen:

Har för mig att "PS4 crusher PCs" som skulle krossa PS4 så billigt som möjligt hade typ en i5a från den generationen och ett gtx 750ti eller om det var ett gtx 760. Så skulle tro att man med en i7 4770 och gtx 1060 kan förvänta sig både bättre framerate samt grafik.

Ja just de! Ändå höll ps4 så många år med så många intressanta titlar som ändå levererade hyfsad grafik. Mer än man kan säga om 750Ti, finns det ens något igång idag?

Skrivet av Captain_Dracula:

Kommer aldrig ske

Precis den kommentaren skrevs om Horizon Zero Dawn, Heavy Rain och Days Gone.