Inlägg av Natrium

Inlägg som Natrium har skrivit i forumet

Skrivet av ZF:

Så kan man såklart känna, men har du någon som helst rationalitet i den känslan?

Utöver att Nintendos spel numera aldrig kommer till en dator annat än piratvägen då alltså. Alltså som i exakt vad annars är det Switch gör som inte skulle motsvara på andra konsoller eller en dator.

Nintendo spel, lätt användning för dom yngre i en familj, och bärbart. Men speciellt för Nintendo spelen, OM alla Nintendo spel kom till andra maskiner så skulle switchen helt dö ut och användas bara av dom som inte visste bättre. Men så är då inte fallet och nu om vi vill spela Nintendo spel så är det mer eller mindre switch som gäller (förutom på olagligt vis).

Switch 2 helt enkelt!
PS5 och Xbox är som dåliga versionen av en PC helt enkelt. medans Switchen känns som hur en konsol ska kännas, som ett extra till din PC för riktiga gamers ^^

aja 2 fel jag gissa på och 1 som jag var dum i huvudet på

jag tycker varför inte allt. Speciellt sköna och bra animationer är något jag väldigt gärna vill se i spel. Det är helt otroligt vad mycket det kan ge i spel.

Vad det gäller grafik tycker jag det är viktigare med en grafisk stil mer än massa "bells n whistles". Visst är t,ex Cyberpunk med allt max grymt coolt. Men jag tar lika gärna Valheim grafiska stil om det passar spelet.

ja rätt nöjd om jag får säga =D

Skrivet av Aletheides:

Imponernade!

Jag skulle kunna göra samma sak men jag är på allvar rädd för att höja "upplevlesetröskeln" till en nivå där jag aldrig kan gå tillbaka igen. Då måste jag i princip köpa "halo produkten" hos Nvidia varje ny generation och förmodligen uppgradera mer grejjer regelbundet för att bibehålla nivån.

Det släpps så få spel som nyttjar den kapaciteten. Jag gillar att köra äldre spel samt AA spel så pass mycket idag att just ett sådant beroende inte skulle vara värt det då jag idag kan gå många år på att köpa midrange kort och klara mig på det. Jag vill även kunna spela nämnda spel utan att känna att jag får exem i ögonen

Ja jag kan se hur du tänker där. Tror du har rätt där, Jag tänkte lite mer åt hållet att köpa på mig tillräckligt med "kräm" i burken att det troligtvis kommer hålla runt 8 till 10 år framåt att behöva uppgradera igen. Och då blir det endast 8k per år vilket inte år så farligt som jag lagt på min favorit syssla där jag spenderar min tid mest när jag inte jobbar.

Skrivet av lonian:

Det kostar att vara på topp.

ja det gör juh de 58k gick bara burken på sen runt resten på ny skärm och diverse attiraljer. =D

Skrivet av lonian:

Håller GTX 1080 fortfarande?

Hur länge tror ni att nuvarande grafikkort kommer hålla för framtiden?
Är man Safe med ett rtx 4090 några år framåt?

När kommer nästa generations grafikkort i 5000 serien?

Körde upp till för 1 månad sedan med 1080ti och har funkat rätt bra för mig med en gammal i7 2600k cpu. har varit förvånad länge hur pass bra det funkat upp till denna punkt.

Jag tyckte dock det var dags för nytt så har lagt ut över 80k förra månaden på helt nytt system och skärm ^^ bland annat köpte jag 4090 ja i stort sätt slog på stort på alla delar du kan tänka dig i en dator, vart rätt nöjd när man kör cyberpunk I 5120x1440 med över 100 fps, och så höga inställningar spelet kan kräma ut. plus massa moddar. Ah det är bara så sjukt jävla gaming upplevelse.

Ja om någon säger 100 fps för allt det är inte så mycket,, Nä det är när det är som lägst fps och inge DLSS på.

jag tackar dom för inge pvp läge. Jag håller helt med dom att det håller skiten borta, dock kan det bli mer spelare självklart om spelet har läge för dessa folk. Men jag personligen är inte en av dom som måste ha pvp på alla spel och kan njuta av trevligt coop spel när man kommer hem från jobbet.

För mig är FF 6, FF 7, FF 9, FF 15. Dom absolut bästa alla 5or i min bok. Dock så måste jag välja så tror ja att faktiskt
1: FF 15 (för bromance och storyn tycker jag är så sjukt bra, sen är det snyggt och nytt också det hjälper)
2: FF 7 (Detta behöver jag inte säga så mycket om, grymma karaktärer mycket bra story, Finns en anledning varför dom gör remake)
3: FF 9 (Samma sak som 7an mer eller mindre. Har bara så sjuka kära minnen av detta spel.)
4: FF 6 ( Mitt första FF jag spela, och sjukt bra spel, dock svårt att jämföra mer än story. Mysigt spel fortfarande)
5: Ja tror jag kanske skulle lägga ff7 remake högre men så länge får det ligga här då jag vill vänta med att alla delar kommer innan jag ger mitt slutgiltiga svar =D

Nyss införskaffat mig ny dator med bland annat ett 4090. Och efter att testa köra det med allt max och på en 32:9 samsung oddyssey g9 OLED HDR ja du kan tänka dig så mycket göttmos det bara går att få i PC gaming så vart jag helt tagen av hur grymt coolt det var.

Skrivet av Siegfried:

Tales of Vesperia

Aww I see you are a man of culture =D

Tales spelen är bara så underbara, speciellt Vesperia och några andra av dom.

Ja dom får väl göra som dom vill tycker jag , deras spel dom sätter priset.
Det jag tycker är dom som köper in sig har för mycket onödiga pengar där dom inte kan vänta någon dag eller så på att spela.
Dom personerna blir i stort sätt lurade på sina pengar för dom är FOMO. Fear of missing out till dom som inte vet.

Tekniskt sätt är pay to play early typ samma som att det är full pris medans väntar du några månader så kan du köpa samma spel för halva priset på rea etc. Enda skillnaden är tid. Vänta låt oss säga 3-5 dagar eller betala fullpris. Vänta 3 månader betala bara halva priset av "fullpriset".

Skulle inte ha något i mot en trevlig remake där dom slängde in lite finare texturer och inte vet jag gör det i en ny motor. Kan fortfarande använda sig av 2d om det gör att det tar mindre tid. Bara tanken på känslan och musiken från när jag var liten gör mer så glad =D

Skrivet av Freakon:

Det är faktamässigt fel. Det finns mängder av spel som körs i 60 fps till konsol och har alltid funnits. Ex alla spel till NES är 60 fps (50 för PAL).

Makten ligger hos utvecklaren. Det är deras val, inget annat.

ja dom kan kanske ha 120 fps också och det är deras val att göra så spelet ser ut som 8bit spel. =D

Skrivet av Lilagröt:

Tryck inte på varenda viruslänk du hittar så blir det bättre.
Köper du en dator för 25 000kr är den inte seg i spel efter något år, förutsatt att den faktiskt är värd 25 000kr och byggd för spel.

Håller på med data support lite då och då. Kan hålla helt med här. 90% av datorerna jag påträffar är rena rama mardrömmen för att spela på tack vare folket som använt dom inte pga deras systems kraft eller val av något annat.

personligen tycker jag dom som lirar på konsol kan vara nöjda med sina 30 fps. Det är inte som om kraft i maskinen är vad dom var ute efter när dom spelar på en fjuttig konsol =D

ja släpper dom ett fult fungerande spel där all finns med när du köper det så är dom mer eller mindre klar där tycker jag.

Om det är fullt med buggar och dom har massa mikrotransaktioner så för evigt. Det ska dom jävlarna ha för att dom ville ha mikrotransaktioner.

Ja det var några som det gick snett på

all det där pvp med reward och leaderboards ser jag snabbt kommer domineras av fuskare. :/