Inlägg av utemoewbel

Inlägg som utemoewbel har skrivit i forumet

Brotato fantastiskt spel

Otroligt generöst hade vart ball!

Skrivet av Jonny Myrén:

Riktigt bra! Vilka minnen som väcks när man hör Little Nemo.

Tack och bock, kul att ni gillar

Skrivet av Edd1e:

Kul, har du mer på ingång? Båda låtarna lät riktigt nice.

Tack Jajjemen det kommer förmodligen upp en ny idag eller senast imorgon!

Skrivet av Sprockhead:

Lät schysst!

Tack, kul o höra

spelmusik/beats !

Hallå där, jag gör lite beats från diverse spel. Siktar på att slänga upp ett i veckan

https://www.youtube.com/@VIDEOGAMEBEATSONE

Tar jättegärna feedback

Jisses.. jag lever på som vanligt men tar nåt extrapass på jobbet för o täcka upp det.

Rättvist betyg. Inte spelat NHL på länge då jag väntat på en pc-version, men då jag fått tag på ett ps5 så köpte jag det till den istället. Känns som FIFA ligger ljusår före i saker och ting..

Toss a coin to your witcher!

Fick bli några league-matcher på jobbet..

Skrivet av neocon:

Du klarar det! Det där med mattehjärna är totalt falskt och det är synd att många intalat sig själva, eller andra har drillat in det i dem, att de inte kan lära sig matte. Min 38-åriga vän som inte klarade vare sig matte A eller B i gymnasiet kom till mig för två år sedan och bad om hjälp för att han precis blivit uppsagd på sitt jobb och funderade på att plugga. Han kände inte att han hade några framtidsutsikter annars. Vi tränade på matte tillsammans i ett halvår. Han gick från att kunna i princip ingenting till att klara gymnasiets mattekurser, sedan söka och komma in på tekniskt basår på Chalmers, och nu löser han andragradsekvationer, integraler, derivator. Det har varit riktigt häftigt att se! Det var liksom inte länge sedan vi stod vid whiteboard och jag försökte lära honom lösa x + 1 = 2. Jag har sett det gång på gång att personer som avskydde skolan och klarade sig med nöd och näppe sedan i vuxen ålder haft en helt annan disciplin, intresse och motivation och klarar i princip allt.
Vi har sådana otroliga möjligheter att utbilda oss utan kostnad här i Sverige så om du känner dig less på var du befinner dig nu i livet så chansa!

Alltså behövs det en mattehjärna.

Skrivet av Molotov:

Alla har inte behov av att "utveckla sig själv"
Arbete är för dom flesta ett nödvändigt ont. Det finna så klart dom som jobbar med det dom äldkar men är det inget fysiskt eller kreativt blir det också bara "ett jobb" till slut.

Låter ju helt fantastisk, jag tror dunär lite avis 🤗

Japp, jätte! 😂

Skrivet av Kellini:

Hej!

Känns som jag är för bekväm på mitt jobb. Jag jobbar mellan 0630 till ungefär 1530 varje vardag (IT) på jobbet spelar jag minst 2 fifamatcher på rasterna samt spelar lite bordtennis. Alla är vänner med alla och jobbet är väl lite väl enformigt min trivs grymt efter 4 år. Det underlättar också att man kan jobba hemma närsom.

Har ni också såhär bekvämt som jag? Man hör folk som stressas sönder osv, men jag är långt därifrån 🤗

Haha ja är man ute efter att få spela 2 fifa-matcher och lite bordtennis på jobbet så... Grattis i guess 😂

Ogillar tjockisar som är för lata för att ta tag i sitt ätande/tränande och sedan skyltar med sina bypass-operationer som vi skattebetalare står för.

Är 37 år och har haft flera jobb, precis som du, hoppade jag av gymnasiet för att börja arbeta istället. Mitt rekord på ett och samma ställe är väl tre år kanske. Blir så sjukt rastlös och känner efter 1-2 år att jag vill göra nånting annat..

Jobbat med allt från att rensa fisk till att vara montör och köra truck/buss/lastbil..

Nu har jag ett schysst jobb som lokförare med en bra lön.. Men lik förbannat så letar jag efter någonting "bättre" och "roligare"..

Jag är ingen knegare egentligen och jag spyr galla varenda gång klockan ringer över alla dessa måsten.

sweet, ser gott ut att lira co-op me kidsen i soffan.

Fyfan vilken nostalgi. Minns jag satt på Västerås första internet-cafe på den där tiden (space-cafe) och lirade detta med enbart tangentbord.. Blev lite småjobbigt när man mötte dom som hade gått över till att lira med mus..

Sen var väl fragzones servrar överfulla nästan jämt så man hade tur om man lyckades komma in där.. Men visst fanns det några st? quake.fragonze.se quake1.fragzone.se om jag inte minnet sviker mig helt

Skrivet av anon_326185:

Tänk att vi diskuterar priset på att ha moral.

Jo för han hade inte lagt ner lite tid på att hitta detta eller?