Inlägg av CFW

Inlägg som CFW har skrivit i forumet

Vågar man hoppas på att få skapa sin egen karaktär denna gång? Har aldrig riktigt klickat med Geralt för mig, men all respekt till dem som önskar mer av honom förstås.

Skulle vara kul att få spela ett helt Witcher och utforska den världen.

Star Wars är dött sedan 2012 och nedgrävt 2017.

Avskydde alltid Gothics "murriga"-bruna estetik. Den verkar frodas fortsättningsvis.

Glöm inte att räkna upp för inflationen sedan 2012, torde vara en bra bit norr om de där 600 milj dollars.

Nej du Swen, vad sägs istället om att omgående gå tillbaka till saltgruvan och först jobba på en riktig matig expansion till BG:III parallellt som teamet börjar pre-production på BG:IV.

Flera och mindre...nejdu.

Nooooo, snacka om att tappa bollen fullständigt, grym besvikelse. Mer europeisk fokus, helst Victoria eller Empire 2 men Medieval 3 hade också gått ner.

Ett hårt slag idag, sorgens dag.

Fruktansvärt oengagerande karaktärer, story och setting. Tack men nej till den uppföljaren. Det var ändå ett fall framåt att de inte gick all-in på något liknande "Last-Jedi-postmodernistisk-dekonstruktion-av-originalet", nu kan man njuta av ME:LE.

Men gärna en riktig 4:a i vår egna galax med en story som kopplar mer till Shep fast 50-100 år efteråt.

Skrivet av Kyraal:

Tycker det är så trist att se Star Wars "fans" (skriver det så för det är ju uppenbart att du inte är det nu för tiden) som dig som inte kan finna någon glädje i det längre. Tycker vi lever i en gyllene tid av Star Wars med så mycket för alla. Filmer, serier, serietidningar, böcker, spel, podcasts. Har aldrig varit bättre att vara ett Star Wars-fan än nu.

Nej, definitionen "anti-fan" är, eller åtminstone var, nog en bättre benämning. Det var många år som jag var betydligt mer aktiv i att försöka förklara för andra den medvetna postmodernistiska dekonstruktionen av Star Wars, långt mer skadligt än den tilltagande kommersialiseringen Disney-köpet innebar (inte för att Lucas inte gjorde det också, men mer som en excentrisk miljardär än multinationellt, själlöst företag).

Visst är det "födslovåndor" av en breddning och mer tillgängliggjord "nördkultur" som kan irritera, till viss del. Men. Att sitta i biomörkret och få det föraktet kastat i ansiktet gång efter gång efter gång i The Last Jedi, det var en högst personlig och obehaglig upplevelse. Never forget, never forgive.

Skrivet av Kalliban:

Den va iaf bättre än prequeltrilogin... 😉

Oj, nej, inte alls faktiskt. Snarare har den senaste trilogin fått mig att omvärdera prequeltrilogin. Men. Sequeltrilogin och de ändlösa/menlösa tv-serierna har förstört hela IP:et och gjort det totalt ointressant. Hela premissen med The Last Jedi (bara att skriva det ger avsmak) är att förkasta och fördöma Star Wars och vi som en gång gillade det.

Jag hoppas att alla framtida Star Wars-produkter får det mottagande det nu förtjänar: en axelryckning.

Det blir en fortsatt bojkott av allt Star Wars-relaterat, The Sequel Trilogy never forgotten, never forgiven.

Vågar man då hoppas på en RE:5 remake? Jag lovar att efter det vill jag inte ha fler Resi-remakes........eller bara nån, 3-4 till i alla fall.

Det blev lågt, väldigt lågt.

Nej, för helskotta, det är ju Harry Potter så kommer aldrig spela detta.

Jag var där på öppningsdagen i Heron city 2006 och lyckades norpa en 37" platt-tv...mycket möjligen Samsung LCD. Då var det huggsexa om dessa, slängde mig fram och "paxade" en av de allra sista. Minnen...tydligen

Skrivet av Kalliban:

Typ ingen serie någonsin har lyckats byta en skådespelare och fortsatt vara bra. Det närmaste jag kan komma på var när de bytte dumbledore, som kanske kan vara undantaget som bekräftar regeln. Kan ni komma på något annat exempel där de lyckats?

Om det görs på rätt sätt: Babylon 5 bytte huvudrollsinnehavaren (från Michael O’Hare till Bruce Boxleitner) och gjorde serien ännu mer underbar än innan. Dock ersattes inte rollen rakt av med samma namn och allt som jag nu förstår att de planerar med Geralt. När Cavill slutar, slutar jag.

Funkar fint på PC för mig, spelade ett par timmar igår och det var njutbart. Medryckande story och lite likt Dead space men till 98% kändes det bara positivt.

Mycket skeptisk, varför bara västfronten? Ser ut som en budgetblandning av HOI och Total war. Jag hoppas i alla fall att Creative Assembly snart annonserar Total war: WWI eller Victoria (men kan absolut ta en Empire 2 eller Medieval 3).

Önskelista:

1. Total war: Victoria
2. Total war: The Great War
3. Total war: Empire 2

(1:an och 2:an är snarlika ska sägas, inte helt skarp gräns menmen)

Hade jag velat se ...ett helt avsnitt? Nej, 4, nästan 5 minuter fick räcka av det. Synd på en så talangfull skådespelare som Lance Reddick men inte hans fel att producenter/manusförfattare/regisörer/själlösa-storbolag till absolut största del inte förstår sig på [valfritt populärkulturellt fenomen, gärna med historia som de inte bryr sig om eller ens gillar, Star Wars, Resident Evil, LOTR, WoT, etc].

Antar att de inte vill ha mina pengar menmen, jag ska inte truga dem...

KOTOR-remaken är/var den sista delen av Star Wars som fortfarande intresserade mig, den enda delen som levde, inkapslat i ett perfekt minne av kärlek.

Det enda jag vill se är en exakt remake av originalet i Unreal Engine 5 (eller motsvarande)….möjligen, möjligen med en röstskådespelare för huvudpersonen…

Hoppas den återuppstår hos Saber interactive och att de som tidigare var involverade och hatade det riktiga Star Wars (tiden före Mörkret, tiden före Disney) inte längre medverkar.