Inlägg av mill

Inlägg som mill har skrivit i forumet

Hur ser FZ själva på det när ni använder andras bilder i era artiklar utan källhänvisning eller tillstånd etc? Inte för att jag bryr mig nämvärt men...

Jag älskar originalet man herrejösses vad tråkigt det här såg ut att vara. Hype-o-metern är tyvärr nere på 0. Hoppas verkligen att de bara är sjukt dåliga på att klippa teasers.

Får hoppa över den här gången då jag ganska nyligen spelat igenom Thimbleweed. När blir nomineringar och röstning för april månad? Om 2 respektive 3 veckor?

Skrivet av Joakim Bennet:

Skulle Grim vinna så kan man såklart spela originalet istället för remastern! Same same, rent äventyrsmässigt.

Absolut! Spelade igenom det och Thimbleweed ganska nyligen dock så kommer förmodligen hoppa den här rundan då det lutar åt att ngn av dem vinner. Men bra initiativ oavsett!

Ang Grim Fandango så blev iaf jag väldigt besviken på "remastern". Var verkligen ett halvdant jobb gällande grafiken och texturer. Positivt dock att de la in mus-stöd. Kul att spela om igen, absolut, men hade gått lika bra med originalet.

Finns det inte på Epic Store blir det bojkott.

Skrivet av emilakered:

Finns det NÅGON som verkligen gör det, på riktigt, innerst inne?

Nej ingen gillar det, givetvis

Kort minirecension som jag ursprungligen postade på swec:

Har nu spelat några timmar. Första intrycket var inte alls positivt, men det blev klart bättre efter ett tag.

Dålig FOV och extremt mycket motion blur och låg känslighet på musen var det första jag tänkte. Med muskänslighet på 50 ist för 30 blev det bra. Jag hade problem med att stänga av motion blur, men efter lite fipplande mellan upplösningar eller fullskärm/windows så försvann motion blur. Att FOVen är låg stör jag mig bara på när man springer runt inne i stan då det är i första person, medans när man är ute och krigar så är det i tredje person och där känns FOVen rätt. Enligt utvecklarna ska de fixa FOV slider.

De långa uppdragen utanför kampanjen var väldigt roliga, medans de korta som man kör i den lilla biten av kampanjen är alldeles för korta. Klockade inte exakt tiden det tog för de långa men runt en timme ca. Då slipper man laddskärmar också mer eller mindre. Kul med stora feta bossar!

Vapnen känns bra och styrningen känns avig i början, men man vänjer sig. Absolut kan den bli tajtare, det är ju inte noclip direkt när man flyger. men det hade nog inte varit bra det heller.

Grafiken tycker jag är riktigt bra och påminner om Avatar. Flyter på bra på min burk i 1440p/60Hz med 1080ti med inställningar på high.

En annan sak som påminner om Avatar är storyn, dvs tunn som papper.

Slutligen der här med UI:t. Om du gillade Skyrims eller Witcher 3's UI kommer du älska det här. Som tur är så det inte lika mkt pill med prylar i sin ryggsäck här men det känns som att de kunde gjort bra mkt bättre val av tangenter för att välja saker i menyer etc. Vänj dig vid att använda piltangenter + WASD + FXTU + ENTER och en massa andra. Inte kollat om man kan mappa om dem dock inser jag nu, men det borde vara bättre från början.

Köp eller ej? Lutar åt ja men tänker invänta recensioner av fullversionen. Det är absolut inte lika dåligt som så många verkar tycka. Det är poppis att hata EA så det är väl lite därför. Som Apple, NVIDIA eller Intel.

Skrivet av Brona:

Tycker det minsta Epic Store kan erbjuda är lägre priser när de knappt har några funktioner alls.
https://cdn.mos.cms.futurecdn.net/4MMNPuHSJMGikghCAHgc4M.png

Din lista saknar några saker:

Bloated: Yes No
Tons of crap: Yes No
UI designed for > 14" screens: No Yes

Osv.

Skrivet av uberpwnage2.0:

Misstag imo. Spelet är rätt så likt som det skulle varit vid release och vad de lovade nu. Tonvis med uppdateringar som faktiskt gör spelet kul och som sagt, multiplayer / coop

Så kan det vara, men jag har en massa andra spel som bättre förtjänar min tid. Tyvärr är den negativa upplevelsen för djupt rotad. Funderade på att gå till psykolog ett tag.

Skrivet av uberpwnage2.0:

Har du spelat spelet nu när det blivit uppdaterat och fixat? Idag är spelet mycket, mycket bättre och ännu mer så med multiplayer.

Nej jag spelade enbart "1.0" när det kom ut, hela vägen till slutet (enligt mig är slutet i mitten). Herrejösses vilket antiklimax! Lovade mig själv att aldrig mer röra det igen.

No Man's Sky. Utan tvekan.

Goda nyheter, Steam förtjänar en nagel i ögat. Vill man ändå ha det på Steam så kommer det ett år senare till förmodligen fullpris.

Häff-Läff 3? Meh, hade hellre sett Dota 3.

Fyra nyanser av brunt.

BF1 var det bästa BF sedan BF1942. så finns stor chans att BFV blir lika bra.

Om du ska ha den för spel hade jag istället köpt en i5 8600k. Typ samma pris som Ryzen och snabbare. Om du hade tänkt använda den till videoredigering etc så är Ryzen ett bättre alternativ.

Ang moderkort hade jag tagit ett med Z370 för Intel och X470 för AMD.

* Tesla har köpt NVIDIA.
* DOTA 3 har släppts.

Storyn är i princip obefintlig.