Inlägg av Snusmumrik3n

Inlägg som Snusmumrik3n har skrivit i forumet

Hallå!

I somras uppgraderade jag med ny laddare o längre sladd till min deck, efter mycket forskande landade jag på en laddare från ugreen och en ny sladd från anker. Båda verkar vara kända märken med många reviews. Handlade allt från amazon. Länkar till de jag köpte:

https://amzn.eu/d/6xehjGZ

https://amzn.eu/d/bHiJ0dQ

Såg att laddaren var slut nu men en typ likvärdig skulle kunna vara denna:

https://amzn.eu/d/e0pdbM2

Jag är väldigt nöjd med båda, laddar på max som original laddaren, känns rejält o hög kvalitet. Jäkligt skönt med längre sladd framförallt.

Lycka till med valet!

Kanske inte allra första men första hemma iaf. Det var på en pc med DOS som stod riggad på köksbordet. Morsan blev hooked och satt där hela tiden!

Denna helt klart, vilken känsla det var med inloggningsskärmen första månaden när man spelade vanilla wow, musiken fick en så taggad och det kändes som man dök in igenom portalen! Sen hjälpte det väl till att man hade lite halvkass uppkoppling så man satt rätt mycket med den musiken

Ser nice ut! Lite dungeon keeper goes stardew valley

Yeeeaah! Its back!

Trodde folk aktade sig för att gå in i väggen, men som jag förstår det så är det alltså något man ska eftersträva...

Skämt åsido, kan hålla med om att många spel är allt för lätta och det känns för hjärndött att bara mala på för att komma vidare, upplevde samma med diablo 3, jag har inte kört igenom alla bossar ens pga det.

Haha! 😂

Ungrim Järnnäve!
från Total War: Warhammer

Här snackar vi episkt dvärgaskägg! Detta exemplar innehåller rejäla flätor som når långt under midjan, majestätiska mustascher samt ett par matchande yviga ögonbryn och tuppkam med tapetklister.

Det ryktas även att alverna är speciellt sugna på att raka av detta skägget för att få inkorporera det i deras skäggmantel.

Skrivet av Slimebeast:

Neckbeard. ☺️

Skulle också säga neckbeard ^^

Kul med en tråd om podcasttips, plockade själv ett par i listan!

Här kommer mina tips, det är vitt och brett men är kopplat till några av mina intressen, om nåt verkar intressant så bara provlyssna ett avsnitt eller två!

Digital Foundry Direct Weekly
Spelnyheter var vecka från Digital foundry (finns på tuben också) de går ofta in på mer djupet i prestanda och hårdvara än FZ så tycker det är ett gött komplement.
https://feed.podbean.com/digitalfoundry/feed.xml

Dan Carlins Hardcore History
Historia gjort levande av en riktigt bra berättare och amatör historiker, ofta riktigt köttiga detaljer och han försöker verkligen få en att tänka sig in i hur det varit under olika tider i världshistorien. Det finns inte så många avsnitt men de som finns är typ 3-5 timmar långa. Lite som att lyssna ljudbok. Rekommenderas starkt!
https://feeds.feedburner.com/dancarlin/history

Björn & Navid
En podcast med Navid Modiri och Björn Natthiko Lindeblad. En riktigt mysig och personlig podcast där de pratar om djupa ämnen och då Björn är en föredetta buddhistmunk så kommer han med en speciell syn på världen.
https://feeds.acast.com/public/shows/2abc4a20-a646-4fb4-9568-...

Hur kan vi?
En pod till med Navid Modiri där han bjuder in en massa olika gäster och pratar om känsliga ämnen. Den är ganska politisk men uppfriskande då han bjuder in folk från både vänster och höger och har långa diskussioner istället för de korta debatter som annars brukar vara på tv. Lite triggervarning då det kan vara ganska känsliga ämnen så som t.ex aborträtt, feminism, dödshjälp och invandrarpolitik!
https://rss.podplaystudio.com/463.xml

Myter och mysterier
En svensk pod där de djupdyker i mysterier och religion och diverse spännande saker. Exempel på saker de tar upp är: myten om Atlantis, Psykedelika, Nazisterna och det ockulta och bibelhistorier. Även denna en myspodd!
http://www.myterochmysterier.se/feed/myterochmysterier/

Ram dass here and now
En podcast med inspelningar med Ram dass som var stor inom modern buddhism från 70talet och framåt, alltid väldigt tänkvärda och djupa saker som tas upp. Är man känslig för "hippie-flum" så kan man skippa denna 😉
https://rss.art19.com/ram-dass-here-and-now

I väntan på katastrofen
En svensk podcast om beredskap och hur man kan bli mer förberedd inför diverse saker som kan rubba vårt samhälle. Högaktuell med diverse matbrist, inflation och krig som skrivs om i nyheterna. Det är Kalle från "Hjälp vi har skaffat en bondgård" på svt och hans kompis som driver podden. Alltid uppfriskande och god stämning!
https://katastrofen.libsyn.com/rss

Casual preppers podcast
En pod på engelska med två preppingpappor som blandar beredskapstips med lökigheter och dumma skämt, jäkligt oseriöst ibland men mycket bra info också. De tar även upp lite smått och gott om olika myter typ aliens och bigfoot och diverse konspirationer men alltid med självdistans och humor. Lite väl amerikansk ibland men god stämning!
https://casualpreppers.podbean.com/feed.xml

Vart ute och planterat blomkål och rensat i grönsakslandet, nu är det lunchbrake och ostmacka med FZ på menyn

Intriguing...

Haha såg reprisen på slutet nu, jäklar vad sjukt! Att det ens är möjligt fett!!

Tycker det ser intressant ut helt klart! Blir att avvakta release och lite recensioner innan köp dock. Har varit sugen på ett rejält piratspel länge..

Skrivet av Antte:

Hur ser det ut med finalen?

Var väl tänkt att det skulle bli en final som streamas?

Aa har funderat på detta med och hur går det med replaysen som skulle komma upp på tuben? Ingen stress Gustav men hade vart nice!

Skrivet av Gustav Höglund:

Jag fick pisk idag så det är nog inte mycket att studera i strategiväg.

Blood for the Khornedogs!

Bra recension! Håller med om typ allt, tycker dock att det var skoj att uppgradera utrustningen och mysigt att farma runt för delar. Är klar med main storyn sen en vecka tillbaka men nu blev jag sugen att gå in och beta av lite mer punkter på kartan

Skrivet av alllle123:

Hej, är med i discord gruppen.

Men hittar ingen ytligare info där om turneringen.
Är tanken att vi tar kontakt genom discord med den vi ska möta och så PM vi in resultat till dig här på fz?

Aaa funderar lite på detaljerna med, hur stora armeer är det som gäller och vilka banor osv? Kommer Gurkan att vara med och styra eller hur är tanken?

Spännande! Hur gör vi för att kontakta sina fiender för att joina ett spel? Ses över discord?

Ser mysigt ut! approved by snusmumriken