Inlägg av Paddington

Inlägg som Paddington har skrivit i forumet

Skrivet av totte1015:

Ja som dig ganska exakt.

Annat var det på min tid i C&C Generals där jag i multiplayer fick starta i en bas där jag inte kunde komma ifrån och sedan fylldes hela skärmen med bomber och sedan var det slut.

Det kallar jag fusk!

Skrivet av totte1015:

Riktigt synd att ni väljer att streama ett sådant benäget floppspel istället för Sons of the Forest där det finns rejäl potential

Sons of the Forrest låter som ett floppspel.

Lika roligt som vanligt även om min ambition till följd av familjeliv måste sänkas till ett spel.

Påbörjat:
Control (PC)

De senaste jag fått har varit roliga att få iafa. Jag fick en slumpmässigt efter 2700 timmars spelande i coh2 och så fick jag ”go outside” i Stanley Parable utan att veta om den, så inget fusk och inget medvetet väntande. Jag tänkte ”vad i hela friden är det DÄR”?

0 timmar. Men jag tänker för jämnan att jag vill avsluta ettan och sedan spela tvåan. Jag VILL verkligen spela tvåan men jag vet hur mycket tid som kommer krävas och tid har jag väldigt lite av nuförtiden. När jag har lite tid över så spelar jag några matcher Helldivers.

Kan vi inte lägga Summer Challenge i särskilt underforum? Jag sökte för att hitta gamla summer challenge men fick bara träff på 2017 och framåt. Är det jag som ninjar dåligt i min sökning eller är de äldre borta?

Avklarat:

Lifeless Planet Bevis (sluttexter)

Kommer ni ihåg när Steam sommar-rea var värsta grejen med rabatter som 95% och grymma rabatter på ganska nya spel? Fasen vad kul det var. Nu är det en enda stor axelryckning när det är samma lagom-rabatter som tröskar vid jämna mellanrum.

Idag pratade jag med en 27-åring som inte hade någon aning om vad Tjernobylolyckan var för något...

Nästan som ”Alla känner alla i den här stan”.
Nej det gör de inte. Jag bor här och jag känner inte alla vilket innebär att alla inte känner mig vilket innebär att alla inte alls känner alla.

Skrivet av korvmos:

Sedan jag blev förälder i början an året har jag 99,5% av tiden gått över till switch. Man kan pausa precis när som helst genom att bara stänga av skärmen, så man slipper tänka på att spara här och där. När lillen skriker är det bara lägga ner switchen. Innan låg den och dammade mest.

Så med andra ord: alla spel som finns på switch rekommenderar jag, så inga begränsningar i vad för spel du vill spela

Detta är optimalt. ”Vänta jag ska bara spara” och stänga ner/starta upp är för mycket krångel och kan ge onda ögat från partner.

Påbörjat spel: Lifeless Planet (PC)

Det går aldrig. Jag har sedan länge gett upp hoppet om ett nytt Silent Hill värd namnet. Silent Hill var aldrig något SKRÄCKspel per se. Det verkar få förstå. De var bisarra mardrömspel. Inte samma sak. De skapades på ett sätt som inte går att replikera för alla som inte är stöpta likadana som skaparna.

Skrivet av Jiminy:

Så på handleden/handen? 😅

OnT: Har funderat på att skaffa en många gånger men inte hittat något som är unikt än. Vill ju inte gå runt med något som 35 miljoner andra personer har tatuerat...

Gillar idén med en tatuering inspirerad av gaming dock!

Det spelar ingen roll vad det är för motiv, det är att tatuera sig som är grejen och det kommer aldrig göra dig särskilt unik, tvärtom. Folk blir inte unika för att alla bär T-shirts med olika motiv, det är bara ett annat motiv men samma klädsel (som tatueringar blir).

Alla som inte har någon tvilling är unik från början (på samma sätt som att alla älgar också är unika, och alla hästar och alla...). Man kan liksom inte bli mer unik genom att tatuera sig.

En tråd full med inlägg från de som inte har någon PS5...

PC Master Race! ”Race”...Ahahaha, fattar ni?... ”Race”

Skrivet av Mirage:

Ett av de bästa spelen någonsin. Helvete vad jag nötte det, både SP och MP.

Jag med! Tre gånger spelade jag igenom SP kampanjen och massor med tid online. Tog nästan platinum men det var buggat.

Köpte W40K Gladius idag för en billig peng så får vi se hur det är. Jag kör även W40K Inquisitor även om det egentligen bara är ett ok spel. Det är enformigt och finns inga svårighetsgrader annat än att sänka ens stats, vilket är en genomkass lösning. Men ändå kul att brassa med Heavy bolter och kolla in rymden.

DETTA är intressant! När jag åkte omkring tänkte jag ”tänk om grafiken på miljön skulle varit ännu snyggare...DÅ”
Och det kanske det blir nu! 😀

Skrivet av kabukishaman:

Kul! tror min 5-åring kommer uppskatta det här lika mycket som jag. Körde aldrig 3:an, finns det något slags freedrive-läge?

Ja det gör det 👍🏻

Även om det finns relativt avkopplande spel så kommer alla spel stressa till en viss grad. Att spela kan aldrig vara avkoppling likvärdig riktig vila.