Inlägg av Bensinspade

Inlägg som Bensinspade har skrivit i forumet

Quest 3 tillbehör

Ute efter nya tillbehör till Quest 3, som headstrap, knuckle straps och and prescription lenses. Har kollat lite på bobovr m3 och undrar hur den är om det är någon som använder den 😁.

Har hitter dessa på vrgaming.se, någon som har beställt från denna sida om det är legit? 😁

Skrivet av Molotov:

Jag har också ett RTX 3070 och det fungerar bra

Vilka inställningar klarat 3070 av när det kommer till PCVR? Högsta elle lägre?
Router med 5ghz kommer i princip att vara i samma rum som headsetet och datorn i rummet bredvid, kommer det att bli komplikationer?

Skrivet av Molotov:

Har en och tycker den är riktigt trevlig.
jag uppgraderade från Quest 2 till Quest 3 och allt är bättre, men det finns dåliga saker som måste nämnas.

Metas reklam för passthrough stämmer inte, det får den att verkar bättre än Apple Vision pro vilket det inte är. Det är lite bättre än Quest 2 och med färg inte mer än så just nu.

huvudremmen som följer med är inte så bekväm om du ska använda headsetet aktivt, det duger till att om man ligger eller lutar huvudet mot stöd typ i soffan.
Ska man spela så vill dom flesta byta. Det finns några alternativ men jag rekomenderar att kolla in Kiwi designs eller BoboVR headstraps. Finns även "kopior" av dessa headstraps på tex Amazon vilket också funkar.
Metas egna Elite Strap funkar också men du får betala premiumpris vilket jag inte tycker det är värt när det finns billigare.

Jämfört med Quest 2 så drar Quest 3 mer batteri, jag har en extra 10000mah powerbank som gav 5-6 timmar totalt med Quest 2 men nu mer 3-4 timmar med Quest 3.

Men i det stora hela, byter man headstrap, skaffar en batterilösning som ger längre speltid än 2timmar så är det både bra och bekvämt headset.
Man kan använda den till PC också antingen med kabel eller helt trådlös (som jag själv föredrar).
Om du skaffar och registrerar dig som ny användare kan du använda min länk så får du $30 på kontot att handla för, det är ju minst 1 spel
https://www.oculus.com/referrals/link/Lagge82/

Sen kan du joina discord där finns det många VR-intresserad att diskutera och spela med

Tack så mycket för informationen, uppskattas! Vad använder du för GPU? själv har jag ett RTX 3070 och undrar om det är nog för steamvr?

Quest 3

Är intresserad av att köpa en Meta Quest 3, tänkte fråga er som har ett om eran feedback om vad ni tycker om den? Stött på några problem? De positiva om den?

Pga 2k23

Sneglar lite på pga 2k23 på ps5 och har sett både bra och dåliga reviews, och undrar hur det står mot The Golf Club 2019? Tyckte det var ett riktigt bra golf spel! Berätta gärna vad ni tycker och känner och om det är ett bra köp eller undvika 😁

Gotham knights ps5

Hallå! Såg att Gotham Knights deluxe var på rea i playstation store för 237kr, haft ett öga på det ett tag nu och undrar om det är ett bra spel för ene pengen just nu eller om det är något att hålla sig borta från? Var helt såld på Arkham spelen!

Gärna feedback om rena upplevelse av spelet uppskattas 😊

Skulle ni välja Acer Predator XB273UZ över LG 27GP850 ?

Skrivet av Jud1t:

Är skärmen BARA till spel? Jag har fastnat för acers 240Hz skärmar jag har 273UGX(?) tror inte den finns längre utan är ersatt av en 200300Hz variant. Jag antar dock att gigabyte och msi skärmarna har liknande egenskaper men för mindre pris.

Edit:
korr

Jo det är enbart för spel 😁