Inlägg av 4skin

Inlägg som 4skin har skrivit i forumet

Skrivet av pippen1001:

det jag märkte är att dom lagt in färgkodning där man kan bygga industri / commercial eller där dom vill bli byggda efter det blev det lättare

men för mig tappa jag musten när jag insåg att jag aldrig kunde få en ordentligt stor karta. kändes bara meh att fortsätta på denna lilla kartbit.

Låste du upp några andra tiles, eller var du kvar i första-rutan? Kartorna är typ dubbelt så stora (vill jag minnas iaf ) i SC2 jämfört med SC1 och du har gott om plats att fylla.

Skrivet av Johan Lorentzon:

De är också duktiga på att lägga till nya fighters under åren som signar med UFC, men även ändra statsen på fighters baserat på hur de går för dem i verkliga livet. Jag har för mig det är den före detta UFC-mästaren Daniel Cormier som sitter efter varje gala och petar om i statsen som sen skickas till EA som uppdaterar. Dessa uppdateringar är dessutom gratis. Så spelet har lite av ett live-service-tänk, men på ett bra vis skulle jag säga.

Tack för utförligt svar! Det här visste jag inte.

Gör dom inte precis som med Fifa och NHL-serien typ? Lite upphottat men med få nyheter till det ringa priset av 699 riksdaler.

Skrivet av Walter S.A. Iego:

Oj, precis vad alla väntar på.

Säger kanske mer om mig än om dig, men jag tycker det luktar ironi ända hit...

Vet inte vem karln är men det här såg ut att vara långt ifrån GTA på så många plan.

Skrivet av alias:

Menar du att Half Life var "hypat" att det talades jättemycket om det innan release och förväntningarna slog i taket? Kanske det var så men minns inte det.. Hur som helst när det väl släpptes var det bättre än skivat bröd. Så dålig liknelse så jag älskar att använda den
Byggdes ju på motorn från Quake så kan ju varit en viss hype därifrån.
Även om det fanns hype på den tiden så var ju allt i så mycket mindre skala. Fanns ju inte möjligheter att nå ut som det gör nu.

Jag var ganska ung och kommer ihåg att PC Gamer skerv mycket om spelet. Jag gick i högstadiet och kommer ihåg att alla vi nördar va taggade som fan på release.

Skrivet av alias:

Hmm, var verkligen t.e.x Half Life hypat? slog det inte mer ner som en blixt från klar himmel? Med flera av spelen på din lista.
Kan sakna att det sällan kommer fantastiska spel bara så där utan förväntningar nu förtiden. Utan hype. Annars en underbar lista med underbara spel

Ooo ja, det var det. Under LAN-dagarna var mitt lösenord H4lflifefeber till typ allt

Skulle också vilja passa på att bidra med Kingdom Come: Deliverance. Spelet var ingen mainstream hype, men från communityt fanns det hype. Att det sen blev såpass bra (trots buggar) att det nästan blev mainstream, men ändå togs emot positivt tycker jag är sjukt bra gjort.

Skrivet av Sapiens:

*Host* det finns bara tre Indiana Jones filmer.

TRE 😐

Min polare hävdade när vi var små att han sett ännu fler India Jones-filmer. Den bästa var enligt honom "Indiana Jones i skogen".

Skrivet av Kyraal:

Vi har då bägge kommit med helt onödvändiga kommentarer som inte går att använda i en debatt. De får väl helt enkelt stå här i tråden för sig själva

Haha ja, jag fnissade lite när jag insåg det Trevlig kväll!

Skrivet av Kyraal:

Man har dock lov att ibland tänka lite längre än näsan pekar, vilket ingen här i tråden verkar kunna göra.

Jag har full förståelse för dem att inte vilja arbeta med ovaccinerade.

Som en som har flera ovaccinerade kollegor som blivit hemma från jobbet i ett par veckor, och längre, på grund av COVID (sjukskrivning på grund av total utmattning även efter syptomen är borta), kontra några få dagar för oss som är fullvaccinerade, så hade även jag önskat vaccinationsmandat på mitt jobb.

Den helt undvikbara extra belastningen på oss vaccinerade som blir sittandes med deras arbete som måste göras oavsett skapar mycket negativ stress, oönskad övertid borta från familjen och fritiden. Själviska osolidariska jävlar, helt enkelt.

Men det här typen av anekdotisk bevisföring väger ju inte speciellt tugnt. Jag är själv ovaccinerad (och har klarat mig utan sjukdom *peppar peppar*) och på min arbetsplats har flera av de som vaccinerat sig blivit sjuka i samband med spruta. Det är dock inget argument som går att använda i debatten - lika lite som ditt "några jag känner har varit sjuka länge och därför ska vi kräva att alla vaccinerar sig". Det faktum att du eller jag har sett saker i vår omedelbara närhet gör det inte till en sanning.

Svårt val mellan Skyrim och Kingdom Come Deliverance. Jag är ingen vidare RPG-nörd men dessa två spel fångade mig ordentligt!

Jag måste säga Doom2. Det var ett av de första FPS-spelen jag smygspelade (morsan va jävla negativt inställd till videovåld när det begav sig) och jag om min bästa kompis turades om att spela så fort vi fick chansen. Vid nåt tillfälle lutade vi oss synkront mot skärmen och försökte titta runt ett hörn. Lustigt minne nu när jag tänker på det

Kan inte folk bara återgå till Arma3-modden? Överlägset roligast om ni frågar mig som inte är överdriver förtjust i arkad-känslan som finns i alla andra titlar jag har provat. Inget skulle göra mig gladare än återpopulation där.

Jag är fortfarande lite ledsen för att Arma3-modden dog ut när PlayerUnknown valde att släppa separat. Fastnade aldrig, kändes alldeles för arcadigt och kartorna var trånga. Hoppas att folk hittar tillbaka till Arma3-modden istället. Kul ändå för dom som spelar att det fortfarande underhålls och kommer nytt material!

Ses på LAN då!

Frågan är väl inte om utan när EA hör av sig och vad dom vill.

@Amelek: Jag tänker att det är två helt olika typer av produkter. Som någon skrev tidigare i tråden; vissa serier släpps med jämna mellanrum varpå föregångaren tappar väsentligt i spelantal. Dessa titlar (med livslängd på ett par år) bör fungera vid release. Den här typen av spel däremot, växer sakta fram i nån sorts symbios med spelarbasen. Det innebär såklart buggar, problem och annat lollerts från start, men slutprodukten blir å andra sidan så mycket vackrare...

Hej och tack för en bra post!

Jag har på senare år hittat fram till spel med lite långsammare tempo, framför allt Arma3 med diverse moddar. Jag har sneglat lite på Hell let loose, och under jakten på Arma-efterträdaren hört talas om Post Scriptum. Väldigt dåligt påläst när det kommer till den sistnämnda titlen, däremot har jag börjat få en bild av vad Hell let loose kan bli.

Har du någon koll på hur Post Scriptum och Hell let loose skiljer sig? HLL har ju flera intressanta stretch-goals som jag hoppas blir verklighet, men i och med att Post Scriptum har flugit lite under min radar undrar behöver jag läsa upp mig. Om du har koll på båda titlarna, varför vouchar du för Post Scriptum?

Okej, jag har läst FZ för länge och för ofta för att hålla på såhär. Tar bort adblocker och ber lite generat om ursäkt.

Skrivet av Avedagreat:

Tycker det är konstigt att ni på FZ som är emot olaglig nedladdning och piratkopiering av spel, konstant uppmärksammar och skriver nyheter så fort ett större spel blivit crackat.

Känns som ni har lite dubbelmoral då ni är emot det och säger det är fel samtidigt som ni hjälper till med att uppmärksamma folk varje gång ett stort spel har blivit crackat.

Men det vore ju lite som att www.securitylocks.com inte får informera sina låsintresserade användare om att det nya säkerhetslåset från SecLock5 nu enkelt kan kringås.

Möjligen är det rubriksättningen som lurar iväg dig på fel spår. Nyheten handlar inte om att spelet är crackat - den handlar om den eviga fighten mellan pirater och spelföretag, vilket iallafall jag tycker är intressant att följa. Som alla krig, digitala som världsliga, driver det utvecklingen framåt.