Command & Conquer 3 framför filmkameran

Medlem

Visst, kan man få den stora massan att avstå från att köpa en produkt skulle företagen tänkta om, men själva gnället gör inte mer än att det förpestar vår tillvaro.

De som vill gnälla kan ju bilda en förening eller nått..? (offline)
edit: off-fz räcker

Medlem

Jag tycker rätt okej om ea så :-/


signatur

Nämen!

Medlem

Hmm, tycker inte det verkar helballt. :/. Och hade ingen aning om att det skulle vara utomjordingar och grejer med, känns bara allmänt inte C&C, och så har dom fula enheter (walker-grejerna med 3 ben. ;o)

Inaktiv
Skrivet av Forcie:

Det har inte med att företaget är stort att göra. Det har med själva receptet att köpa upp ett framgångsrikt företag med en framgångsrik spelserie, varvid de människor som gjorde spelen bra slutar/sparkas, därefter släpper man usla uppföljare i spelserien som inte är värda namnet.
Sedan lägger man ofta ned spelserierna när ens värdelösa uppföljare inte säljer, och behåller rättigheterna. På så sätt dödar man effektivt bra spel, och retar upp spelfans.

Det är inte bara EA som gör såhär. Många, många spelföretag som gjorde underbara spel på 80- och 90-talen har blivit uppköpta och körda i botten, med deras spelarv förvanskat eller utraderat.
Några exempel:
Microprose, Psygnosis, Westwood, New World Computing, SSI etc.

Det är ju faktiskt så att de stora företagen tjänar på att köpa upp och eliminera konkurrenter som har en möjlighet att göra bra spel som tar fokus från deras egna, mediokra.

Håller med! Med andra ord är det INTE EA:s fel, det är de små företagen (bland annat de du nämnt) som bara vill tjäna snabba pengar och säljer sitt företag så fort de får ett tillräckligt bra erbjudande.

12
Skriv svar