Veckans Xbox-nyheter #44 (v.16)

Ambassadör
Xbox
Veckans Xbox-nyheter #44 (v.16)

Ny vecka, och med det en ny laddning rapporter från Xbox-fronten! Den här veckan har vi fått mer trevligt från Gears Tactics med bland annat en launch-trailer, Minecraft spänner RTX-musklerna, fler delar av The Outer Worlds-dokumentären, nya spel till Xbox Game Pass och lite annat skojsefriskt.

ryktesfronten handlar det mesta om när Xbox kommer att hålla sina events framöver. Som det ser ut nu så blir det ett i maj och ett i juni! Maj-eventet fokuserar på hårdvara med Series X, och kanske Lockhart. med några showcase-spel om ryktena har rätt. I juni blir det "E3" digitalt med allt annat. Vad som stämmer återstår att se...

Vill ni kolla in förra veckans tråd så hittar ni den här.

Med det sagt...Let's Jump in!

Gears Tactics

Realeasen av Gears Tactics börjar närma sig, mindre än två veckor kvar nu! Den 28:e släpps det på PC (Xbox Game Pass, Win Store, Steam) och med en konsolrelease senare i år. Över 40 timmars singleplayerkampanj utlovas!

I veckan fick vi en launch trailer och en mycket matig intervju med TC i IGN om Gears Tactics och Gears of War-franchisen. Gears Franchise Narrative Director Bonnie Jean Mah och Gears Tactics' Design Director Tyler Bielman diskuterar Gears-universumet och hur det breddas med saker som Tactics. Mycket läsvärd! Kolla särskilt in den timeline för allt Gears-relaterat som finns med från The Coalition. Länk nedan.
IGN - Gears Interview
Gears Tactics

Minecraft Ray tracing

Minecraft med RTX för Windows 10 öppnade upp för betatester nu i veckan. Ser helt galet ut och kräver sin dator... Minst ett RTX 2060-kort bl.a. Ska bli intressant att se mer av hur Series X hanterar det också.

Digital Foundry testar så klart och är imponerade.

FZ klämmer minsann ur sig en video också!
Minecraft RTX Windows 10 Beta
FZ-artikel

Halo 2 Flighting drar gång till MCC PC

Flighting (beta) för Halo 2 och Halo 2: Anniversary till Master Chief Collection på PC drog igång i veckan för Halo Insiders! Det borde betyda att spelens release till MCC på PC inte är långt bort nu. Ska vi gissa på maj-juni?
Spelen till MCC släpps kronologiskt och sedan tidigare har Halo: Reach (december) och Halo CE: Anniversary (mars) släppts.
Twitter
Halo 2: Anniversary Steam
PC Gamer-artikel

Noclip - The Outer Worlds

Som jag har skrivit om tidigare så håller noclip på att publicera sin dokumentärserie om The Outer Worlds och Obsidian. Förra veckan fick vi första delen, som ni kunde kolla in i förra Veckans Xbox-nyheter, och under den gångna veckan så har ytterligare två delar publicerats! Riktigt trevligt att kolla in, så gör det om ni gillar RPG. Slänger med del 1 också igen för sakens skull:

1.

2.

3.
The Outer Worlds
Noclip YT-kanal

Xbox Game Pass

Xbox Game Pass har fått resten av april månads spelskörd utannonserat! Många spel som har release direkt på XGP blir det. Tungviktaren Gears Tactics dundar rakt in på Xbox Game Pass den 28:e så klart, men även spel som Streets of Rage 4 och Levelhead väljer att komma direkt på releasedagen. Väldigt trevligt!

Kolla in allt i min tråd!
XGP April Part 2 - Min tråd
Xbox Game Pass

Cyberpunk 2077 LE X1X

I juni släpps en Limited Edition Xbox One X och handkontroll med Cyberpunk 2077-tema! Var säkert tänkt att komma samtidigt som spelet, men det blev ju försenat till i höst. Men gillar man Cyberpunk och vill ha en frän konsol/kontroll så är det väl något för samlaren!
Cyberpunk 2077

Sea of Thieves

Inför veckans expansionssläpp så har en ny News-video från Rare kommit ut. Det pratas om nya revive-mekaniken och Arena 2.0 bland annat. På onsdag är det alltså dags för Ships of Fortune!

Sea of Thieves

Det var alles für denna veckan, hoppas att det var något intressant. På återseende nästa helg!

#xbox #microsoft #gears-tactics #the-coalition #minecraft #mojang #halo #noclip #the-outer-worlds #obsidian #xbox-game-pass #cyberpunk-2077 #sea-of-thieves #rare


signatur

Jump in.

1
Skriv svar