Snart får vi kanske "oväntade nyheter" om ett Playstation-spel

Medlem
Skrivet av PcGamer:

Mig veterligen betyder first party title spel som Sony äger. Så om God of War skulle utvecklas av en utomstående studio är det fortfarande ett sådant spel. Ratchet & Clank är ett annat exempel på ett sådant spel (när Insomniac inte ägdes av Sony). Hade det däremot stått first part developer så hade jag hållit med dig men som sagt så tror jag inte det är Bloodborne 2 av andra orsaker.

Möjligt. Den som lever får se.

Backloggens befriare
Skrivet av Bennii:

Möjligt. Den som lever får se.

Inte om man är blind...


signatur

Ad hoc addendum

Medlem

Last of Us 2 blir försenat.


signatur

If You Have an Idea that You Genuinely Think is Good, Don't Let Some Idiot Talk You Out of It.

Unreal Tournament 2020


signatur

"Cash, Rules, Everything, Around, Me - C.R.E.A.M. - Get the money! - Dollar, dollar bill y'all"

Avstängd
Skrivet av swe.-SiOUX-.swe:

Unreal Tournament 2020

Unreal 3

Det vore overkligt det!

Medlem

oväntat skriver han, hmmm, Hade varit riktigt kul om Sony hade köpt upp någon riktigt fet studio. MS har ju köpt upp endel studios för att kunna komma ifatt med första parts tillverkare, Sony måste ju agera för att behålla sitt försprång på den fronten.

Medlem

Oväntade nyheter kan ju vara tråkiga nyheter också, typ att ett spel lagts ner eller blir multiformat (kanske inte just en tråkig nyhet för de som inte äger Sonys konsol, men för en fanboy är det säkert en dålig nyhet).

Medlem
Skrivet av PcGamer:

Svårt att se hur det skulle kunna var Bloodborne 2 med tanke på att From Software håller på att göra Elden Ring. Isf tror jag mycket mer på en remake eller remaster av Demon Souls då det inte kräver att From Software gör den.

Ja, inte omöjligt. Blue Point som är Sony studion som gör remakes med bravur sade för ett massa månader sedan att de börjat arbeta på något som skulle slå högre än remaken av Shadow Of Colossus.


signatur

Det finns bara tre grupper av människor i världen.
De som kan matte och de som inte kan det.

Medlem
Skrivet av Bennii:

Tweeten som citeras i nyheten lyder "Sony first party title". Bloodborne må vara PS4-exklusivt, men det är ju inte en first party title, eftersom den inte utvecklas av Sonys egna studios. Ledsen att skjuta ner era drömmar.

Det är skillnad på first party studio och first party title. En 1st party studio är en som ägs av plattformstillverkaren. En 1st party title är ett IP som ägs av plattformstillverkaren. En studio som inte ägs av plattformstillverkaren kallas 3:rd party, men om de gör 1:st party spel brukar man ibland inofficiellt även kalla studion 2:nd party studio, spelet/titeln är dock fortfarande 1:st party.

12
Skriv svar