Xbox Game Pass - September

Sida 1 av 1
2019-09-04 19:57
Xbox Game Pass - September

Då var det dags igen för en uppdatering av spelen på Xbox Game Pass! Som alla säkert redan vet så är det stora dragplåstret den här månaden så klart releasen av Gears 5 direkt på Xbox Game Pass, med Ultimate Edition dessutom om man prenumererar på Xbox Game Pass Ultimate. Notera också att Gears 5 ska vara tillgängligt redan den 5:e för early-access.
Fler spel har dock release direkt på tjänsten i september, om än av mindre kaliber kanske, då Creature in the Well har release den 6:e.
Som vanligt lär det komma fler spel under andra halvan av månaden (iaf till konsol), så vi får vänta och se vad som kommer längre fram också så klart.

Värt att notera att konsol och PC skiljer sig en del åt, med en mängd gemensamma spel visserligen men också ett par som skiljer sig åt mellan plattformarna. Datumen för när spelen kommer är spikade på konsol, men verkar lite mer flytande på PC. Varför? -Ingen aning.

Nya titlar:

Dead Cells (5 sept, konsol+PC)

Metal Gear Solid HD Edition: 2&3 (5 sept, konsol)

Gears 5 (6 för UE, 10 sept standard, konsol+PC)

Creature in the Well (6 sept, konsol+PC)

Enter the Gungeon (12 sept, konsol+PC)

Gonner Blueberry Edition (12 sept, konsol+PC)

Bad North: Jotuun Edition (? sept, PC)

Shadow Warrior 2 (? sept, PC)

Ett gäng spel lämnar också Xbox Game Pass för den här gången. Sedan tidigare utannonserat Onrush (4/9), LEGO Batman 2, Joy Ride Turbo, Splosion Man, The Maw (6/9) men också senare i månaden: LEGO Indiana Jones, Shantae: Half-Genie Hero, Split/Second, Ninja Gaiden Black, The Hunter: Call of the Wild (30/9).

Xbox Game Pass

#xbox #xbox-game-pass #nyhetstips

Sida 1 av 1