Wow Classic Release Hype

Sida 1 av 1
caribez
2019-08-19 15:55
Wow Classic Release Hype

Hej allihop! Ny här, men brukar läsa forumet då och då.

Nu inför WoW Classic är jag riktigt taggad!

Hos mina föräldrar hittade jag i helgen mina gamla härliga WoW-klenoder. Inget särskilt egentligen, men man kan ju inte riktigt mäta det sentimentala värdet på saker.

Rätt mysigt att läsa PC Gamers recension och guide! Tänk om man förstått då hur fast man skulle bli!

Den, redan då, utdaterade guiden med massor av felaktigheter - den var förmodligen skriven inför release eller dylikt - är också härlig att bläddra i. Det slår mig att det var innan guider på youtube var normen. Köper folk ens guider i pappersform nuförtiden?

Det tråkigaste för mig inför releasen är att WoW Classic inte fungerar på min gamla laptop från 2006, det hade varit den ultimata retro-upplevelsen för mig. Geforce Go 7400 är tydligen inte state-of-the art längre...

Håll till godo!

https://imgur.com/gallery/QLIM0V8

Fezk
2019-08-19 19:14

Hej och välkommen!

Ville bara säga att det finns en ganska stor tråd gällande Classic här:
https://www.fz.se/forum/trad/435646-world-of-warcraft-classic...

caribez
2019-08-19 22:29
Skrivet av Fezk:

Hej och välkommen!

Ville bara säga att det finns en ganska stor tråd gällande Classic här:
https://www.fz.se/forum/trad/435646-world-of-warcraft-classic...

Såg den men tänkte, kanske dumt nog, att detta var lite off-topic och mer specifikt om releasen. Typiskt att jag alltid misslyckas när jag försöker mig på hela den här forumgrejen.

*kryper tillbaka in i skuggorna*

krabbstek
2019-08-19 23:00

Jag är också sjukligt taggad! Jag har haft århundradets tur och lyckats tajma in en ledig vecka mellan jobb och skola när classic släpps Tråkigt bara att en inte orkar nöta ett spel i många timmar som man kunde som liten. Förstår dock inte grejen med att spela på gammal hårdvara, jag vill ha mina snabba laddningstider och höga fips

Just pappersguider och dylikt finns en del som delar på reddit, och en del som skapar eget inför releasen. Det finns ganska intressanta diskussioner där, även om det är mycket circlejerk också. Om du vill fortsätta hypen kan jag rekommendera madseasonshow's videor om vanilla, och Preach's videor från betan plus hans Road to rank 1-video (börjar i vanilla och slutar i cata, men mest fokus på vanilla och tbc). Det kanske är nåt du känner till, men vill ändå tipsa då jag gillar båda kanalerna skarpt trots att de är väldigt annorlunda i sitt innehåll.

Edit: Vill även tipsa om den här fan-trailern till classic.

Sida 1 av 1