Ruthless Arma Milsim

Ruthless Arma Milsim

Hej

Vi är Ruthless Arma Milsim, en svensk Arma 3 förening som älskar att spela spel och framför allt Arma 3. Vi är på jakt efter nya rekryter till våran arma-sektion.

Vi är en del av Ruthless Gaming Community, ett svenskt spel gemenskap och klan. Ruthless Arma Milsim har existerat i ungefär 2 år nu och vi är runt 15 personer som aktivt spelar inom klanen just nu, men vi har mål på att bli upp till 60 spelare på varje operation/insats.

Vi har som mål att spela verklighetstroget milsim på svenska med svensk utrustning. För en person som aldrig lirat detta innan kan det ses som en stor uppförsbacke, men räds ej vi är här för att hjälpa dig! För att gå med i Arma-sektionen behöver du inte förkunskaper, vi kommer att hjälpa dig att komma igång tillsammans med oss. Vi strävar efter att alltid ha kul.

För att få arma att visa sin fulla potential så har vi ett stort modpack med många olika funktioner. Då vi har medlemmar som har ett förflutet eller jobbar aktivt inom Försvaret har vi tillgång till en bred kunskap. Vi har satt ihop egna dokument som hjälper nya spelare att lättare komma igång med spelet.

Inom föreningen har vi ett antal S-funktioner som delar upp ansvars områden där man frivilligt kan bestämma sig för att ta ansvar och hjälpa föreningen med ens privata intressen, som att bygga uppdrag, streama, spela in film med mera. Där vi har mallar och hjälpmedel för alla som vill engagera sig.

Tider
Utbildningsdag: Onsdagar kl 19.00-21.00 (exkl debrief) *
Uppdrag/Insatsdag: Söndagar kl 18.00-21.30

* För att få optimal effekt av operationer och övningar har vi en s.k. debrief direkt efter att vi spelat klart,först i grupp där du själv få sätta ord på det ni genomfört under operationen/övningen tillsammans med dina gruppkamrater för att därefter samlas tillsammans med övriga spelare så att vi ser om vi nått de mål som var uppsatta för kvällen.

Krav
Arma 3
Arma 3 Apex
Teamspeak 3
120 GB ledigt hårddiskutrymme.

Aktivitetskrav
Du skall närvarar vid minst två söndagsspel och två onsdagsträningar i månaden (50% närvarokrav)
Som ny rekryt förväntas du närvara på alla träningar och söndagar om inget oförutsett har inträffat.

Föreningskrav
För att spela med oss måste du gå med i våran förening.
Vi har idag ingen medlemsavgift.

Vi har olika socialamedier som ni kan följa, titta och läsa:

Ruthless: https://www.ruthless.se/pages/arma/

Intagram: https://www.instagram.com/ruthlesslillamy/

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCeYEGXK5C7A2x5eUeKWGOtA

Twitch: www.twitch.tv/ruthlesslillamy
www.twitch.tv/thependulium
www.twitch.tv/titanen_ex

Välkommen med ansökan eller frågor!

Medlem

Ruthless, stötte på er någon gång för några år sedan när man körde GW2. Trevligt guild!

1
Skriv svar