Vad engagerade DIG mest på FZ 2018?

Medlemsrecensioner har varit ett roligt nytillskott! Tyckte också att det var bra att det mitt under hetsiga valtider togs upp och diskuterades hur vi snackar med varandra här på forumet men också vilka ramar det bör finnas på detta typ av forum. Snyggt uppstyrt!

Medlem

Puttrar lite i bakvattnet och njuter av det mesta. Gillar den det körs videos med er, det tog bara ett par år som gamling att ta till sig. Trevligt och det ger ett mervärde.
God fortsättning på allihopa.


signatur

Ja, jag kanske är ute och cyklar men det är fanimej miljövänligt - purresnurre@2005

Medlem

Nya spännande och intressanta spel och ny teknik att driva spelen med, hade varit det självklara svaret 22 år sedan, idag däremot med ändlösa seques, remaks, liveservices, prequels, fee2pay, 30fps, lootboxes, ingame currency, för att inte tala om hur 99% spelen är uselt designade med kass mekanik och gameplay...

Inaktiv

Redaktionellt har nog ingenting intresserat mig. Är mer här för att skriva av mig "om spelandet" själv lite titt som tätt. Forumet är ju ganska oaktivt men räcker för nån titt då och då.

Medlem

Det mesta ni tar upp har relevans enligt mej, men det jag verkligen lusläser är spelrecensioner både från redaktionen och från medlemmar i jakt efter nya spel 🙂


signatur

Star citizen - swedish umbrella. Ett ideellt svenskt nätverk mellan organisationer och enskilda spelare.
https://robertsspaceindustries.com/orgs/SWEUMB
Discord:
https://discord.gg/apN3dqYGM7

12
Skriv svar