Testa på Star Citizen Gratis (23-30 november)

Sida 1 av 1
2018-11-19 21:45
Testa på Star Citizen Gratis (23-30 november)

På fredag den 23:e november börjar freeflight, de som nu vill prova på Star Citizen kommer nu kunna göra det gratis. Med start 23:e november och slutar den 30:e november. Varje dag så kommer man att få möjligheten att prova på olika skepp, allt mellan stridsskepp till industriellaskepp i varierande storlek, vilket den största är 170 meter . Allt du behöver göra för att kunna utnyttja denna freeflight är att skapa ett konto på RobertSpaceIndustires hemsidan och ladda ner deras klient för spelet.

fredag den 23:e kl 17:00 börjar FreeFlight för oss i Sverige. Ni är hjärtligt välkomna och prova på och spela Star Citizen med oss, eller om ni behöver hjälp med att installera spelet. Vi finns tillgängliga från kl: 19:00 under fredagen på vår discordkanal då vi också kommer hålla ett event där vi kommer utforska planeten Hurston tillsammans. Mer om planeten Hurston längre ned i inlägget.

Information om Star Citizen FreeFlight:
https://robertsspaceindustries.com/comm-link//16849-Anniversary-Promotion-Free-Fly-Details

Vad är Star Citizen?

Samtidigt med Freeflight kommer patch 3.3.5
Idag finns det tre stycken månar som vi kan landa på och utforska, men nu med patch 3.3.5 kommer vi få fem stycken ytterligare himlakroppar att landa och utforska. Där den största nyheten är planeten Hurston.

Hurston
Superjorden Hurston är Star Citizens första planet som det går att landa på. Hurston är cirka 2000 km i diameter och ihop med en 1:6 skalan som universumet byggs upp via så skulle det betyda att Hurston är ungefär lika stor som vår egen planet, Jorden. Hurston är en industriplanet som har utnyttjas för sina resurser, detta är något man kan se på planetens skadade ekosystem. Det hjälper inte heller att planetens yta används som testområde för nya vapensystem, stora kratrar kan synas från rymden.

De olika miljöerna som man kan träffa på runt omkring Hurston är, savanner, skogspartier, skrotfält, ödemarker och olika typer av förorenade områden.

Men hur stor är Hurston, hur lång tid skulle det ta och jogga runt planeten? Om man skulle ta och springa med sin karaktär runt Hurston skulle det ta cirka 419 timmar, då har jag räknat med en medelhastighet på 15km/h. Det vill säga att det finns väldigt mycket att utforska.

Lorville
Lorville är en av många städer som är ägda av Hurston Dynamics, det är även det företaget som äger hela planeten Hurston. Lorville är den enda staden som man kan importera varor in till Hurston och görs via Teasa Spaceport, som är det enda landningsområdet i Lorville. Någon som sticker ut första gången man besöker Lorville, är den gigantiska byggnaden som även syns från rymden. Lorville är stort, cirka 24 km i diameter, och för att ta sig runt i staden så finns det ett fungerade tunnelbanesystem och som också enligt utvecklarna ska gå i tid, till skillnad från SJ.

Spela med en stor svensk organisation / guild i Star Citizen
Vi i den Svenska Star Citizen organisationen / guilden ASGARD, ser mycket fram emot den kommande patchen 3.3.5 och kommer att spela flitigt när den släpps. Precis som vi gör idag! Om du är nyfiken på Star Citizen och vill ha några att spela med, kom med och spela med oss på Onsdag och Lördag kvällar!

asgardgaming.se
robertsspaceindustries.com/orgs/ASGARD
discord.asgardgaming.se
facebook.com/starcitizensverige/

Sida 1 av 1