Nej, Deus Ex-studion slutar inte utveckla solospel med storyfokus

Robot
Nej, Deus Ex-studion slutar inte utveckla solospel med storyfokus
Medlem

Det kommer bara vara solospel med storyfokus med always online och "shoehorned" multiplayer/co-op precis som det var i mankind divided. Kul med att han beter som om han inte vet vad VandaL pratar om. David Anfossi kan ju omöjligt ha missförstått att "placing an added emphasis on the online experiences in our game" kommer tolkas på något annat vis.

Medlem

Det är ju knappast som att en anrik studio byter inriktning, de startades för att mjölka gamla IP'n och har i princip bara Deus Ex som är något att ha så det kan nog verkligen vara på sin plats att vidga vyerna lite.

Medlem

@Ahris:

Eidos har ju för bövelen hållit på med att göra spel sedan 80-talet. Att de nu (gissningsvis) inte har en enda anställd kvar sedan starten och det sedan många, många år och numera gör som husse Square Enix säger, är en annan femma. Tycker det känns som att hela företaget är fjärrstyrt och saknar kraften att sätta sig på tvären när ägarna kommer med direktiv som står i direkt motsats mot kvalitativa och kreativa beslut man själva tagit. För skapa storydrivna singleplayerspel kan de garanterat i mitt tycke. Det är egentligen inget fel alls med senaste Deus EX. Om man plockar bort allt mp trams som inte har något där att göra alls, hade klämt in story dlcerna i huvudspelet och inte hade haft mikrotransaktioner ö.h.t i spelet, så hade det inte varit speciellt mycket sämre än föregångaren. Nu är det inte det p.g.a ovannämnda.

Medlem

@Chomag: Finns det nåt du är nöjd över förutom pornhub?
Finns en jävla story i nya deus ex, inga obligatoriska extraköp och inga nödvändiga microtransaktioner, ingen multiplayer heller vad jag märkt.
Men klart man ska gnälla bara för att man kan gnälla.

Medlem

"When I read your statement I obviously put 2+2 together and came up with 5."
Sjukt vanligt i dagens samhälle, speciellt på nätet. Folk älskar vara överdramatiska.

Medlem

@Bist:

Ja, mycket. Ditt älskade Pornohub ger jag blanka fan i dock.

Men du verkar tillhöra den delen av släktet homo sapiens som tycker man ska hålla käft om saker man tycker är fel, att debattera är värdelöst och att kritik är något som borde förbjudas eller i värsta fall, jämställas med gnäll. Och "gnäller" folk på döda ting, så är det helt ok att förolämpa dem... Jag skrev inte att spelet var dåligt, bara att det fanns ett gäng punkter som gjorde det sämre än föregångaren i mitt tycke och om inte de funnits, så hade spelet varit nästan lika bra som sin föregångare, Deus EX: Human Revolution, vilket är ett spel som jag personligen anser är ett av de bästa singelplayer spel som släppts de senaste 10 åren!

Medlem

tar tillbaka min rip in pieces


signatur

Meep!

1
Skriv svar