Full Kontroll – en podcast om spel, film, tv-serier och öl

Sida 3 av 3
2018-02-14 04:28

Kan också tillägga att det finns både en Full Kontroll squad och en #LajvMedLabi squad i Monster Hunter nu, så skrik till om du vill joina. Anledningen till att vi har två olika är för att det inte verkar som man kan utse folk till moderatorer och ägaren till squaden måste vara online för att bjuda in.

Vi har redan haft två spelkvällar med just Monster Hunter, så in på vår PS Community och håll utkik när vi spelar det eller nåt annat nästa gång.

2018-02-21 15:22

Avsnitt 81 - In Cyberspace är nu släppt, ett lite speciellt avsnitt där vi för första gången spelar in från olika håll, hör gärna av er med åsikter kring det. Allt för att göra podcasten lite mer flexibel då tiden är dyrbar. Vi har därför inte kunnat dela på en öl som vi brukar.

Det vi däremot har gjort är pratat om Lerins Lärlingar och Bethenny And Fredrik i serieväg, samt Subnautica och Holopoint när det gäller spel. Vi har även gått in lite djupare på förnyade programpunkten Utmaningen, där även @laban005 fått sin första utmaning, mer information kring den kommer i ett nytt inlägg.

Kolla huvudposten i denna tråd för sätt att nå oss på. Ge oss tips på utmaningar till Labi, berätta hur mycket du älskar eller hatar serierna som August gillar eller varför inte lämna en Itunesrecension, det är enda sättet att vi sakta men säkert ska närma oss världsherravälde!

Puss, älskar er och glöm inte att hålla käften!

2018-02-21 16:46

Första utmaningen är alltså att jag ska ta armorsetet för Aloy (från Horizon) i Monster Hunter: World. Eventet är live 28 feb-5 mars, kommer återvända när jag vet tid för stream av utmaningen, fram till dess måste jag ta mig till hunter rank 11, så har några mainquests kvar.

In med tips på framtida utmaningar också! För varje avklarad lägger jag pengar i en pott som sedan omvandlas till utlottningar av spel varje halvår eller så. Vi har några på lager men långt från tillräckligt så hjälp gärna till.

Ikväll runt 23 blir det vanlig stream, det är del 2 av Observer som gäller i #LajvMedLabi. Imorgon runt samma tid kan det ev bli en Monster Hunterkväll, håll utkik här, på sociala medier, eller i PS Communityn om du vill vara med.

2018-02-22 18:13

Kommer definitivt bli Monsterjakt i Monster Hunter runt 23, håll utkik i vår PS Community runt den tiden om du vill vara med, allting kommer dessutom streamas.

2018-02-23 16:57

Nådde high rank i Monster Hunter i natt 👍 så utmaningen blir av nångång mellan 28/2-5/3. Det blev en stream på 5,5h i natt och hela kalaset ligger ute på Twitch o Youtube i detta nu.

2018-02-27 04:08

Blev en spontanstream av nysläppta vr-spelet Moss i natt, spelet var så fantastiskt så det blev en hel genomspelning, allt finns på twitch o youtube nu men uppmanar alla med möjlighet att spela det själva. Lite av magin går till spillo när man inte upplever det i vr själv nämligen.

2018-02-27 19:59

Imorgon vid 23 streamar jag första utmaningen, twitch som vanligt 👍

2018-02-28 16:05

Avsnitt 82 är ute idag. Vi pratar om X-Com 2, Zelda: botw, Cloverfield Paradox, ett litet DC-segment med bl a Justice League. Sen spelar vi Lance-A-Lot i couch co-op compadres.

Ikväll streamar Labi första utmaningen från Monster Hunter, håll koll på twitch runt 23-tiden.

Puss o hej!

2018-03-01 14:09

Fantastisk start på Utmaningen, klarade den första som går att se på twitch o youtube nu, 100:- i potten redan som senare omvandlas till spel för er lyssnare/tittare. Glöm inte att skriva in egna tips på framtida utmaningar till mig.

2018-03-06 23:09

Veckans avsnitt spelas in imorgon kväll så blir nåt dygn försenat men däremot blir det Observerstream om bara några minuter. Twitch är platsen som vanligt.

2018-03-13 14:45

Förra veckans avsnitt ställdes in i sista sekund efter teknikstrul, hela avsnittet var inspelat och "klart" men nåns ljudfil försvann *host* August *host*. Denna veckas avsnitt ska också spelas in sent men kommer förhoppningsvis bli klar iaf (känn ingen press August).

Vill även teasa om stream av hela A Way Out i slutet av månaden, alla detaljer är inte helt hugget i sten än men vi är för exalterade för att hålla igen. Mer info när det närmar sig!

2018-03-15 06:54

Nu finns äntligen avsnitt 83 att avnjuta! August och Mascoll pratar om Trailblazers, Into The Breach, Everything Sucks och SMILF. Vi dricker en Meantime London Pale Ale och spelar Pit People i couch co-op compadres.

Vi avslöjar att Joel och Labi kommer streama (förhoppningsvis hela) A Way Out den 28/3, håll utkik efter det och kom gärna in och säg hej.

Gå gärna in och lämna en Itunesrecension, spana in vår uppdaterade webbplats eller varför inte komma med ett förslag på nästa utmaning till Labi. Eller säg bara hej på vår twitter, vi behöver lite riktig social kontakt emellanåt, porrbotar i all ära.

#LajvMedLabi dyker upp till helgen, mer info kommer.

Hörs annars nästa vecka, puss och hej!

2018-03-17 11:18

#LajvMedLabi sent ikväll, runt 23-tiden, kan t o m bli ytterligare lite senare, går att se i efterhand på Youtube om man är kvällstrött 😉 Fe är spelet, Twitch är platsen!

2018-03-21 01:01

I Jessica Joints, vårt 84e avsnitt, pratar August tro det eller ej om Jessica Jones säsong 2, Labi pratar om The Push och Moss, medan Mascoll berättar lite om Slay The Spire. Avsnittet spelades in från olika håll en förmiddag, därför dricker vi tyvärr ingen öl och spelar inte heller något spel i co-op, men kul hade vi ändå!

Labi har fått sin andra utmaning som ska streamas, att bli först i en match av Fortnites Battle Royaleläge. Glöm absolut inte att titta in den 28/3 när vi streamar A Way Out heller, kommer bli magiskt!

Har du inte lämnat Itunesrecension gör du det, annars håller du käften så hörs vi igen nästa vecka, puss!

2018-03-24 21:32

#LajvMedLabi senare ikväll! Fe del 2, av 2 troligtvis.

Försökte klara utmaningen igår utan framgång också, får ge det ett nytt försök senare.

Sen vill jag fortsätta tjata om streamen av A Way Out på onsdag, jag och Joel spelar igenom rubbet! In och säg hej på onsdag alltså, tid är fortfarande inte klart men blir förhoppningsvis från sen eftermiddag/tidig kväll och till eftertexterna rullar.

2018-03-25 18:48

Joel är upptagen att föda barn! Därför blir det lite ändringar när A Way Out ska streamas på onsdag, men det blir absolut av, fast utan Joel så klart. Startar runt 20, lite senare än planerat men kom gärna in och säg hej ändå!

2018-03-28 13:08

Grattis Joel till din fina son ❤️

Pga dels barnafödandet så släppte Mascoll en kort ensampod den här veckan, in o gör han sällskap, han är ju helt själv stackarn!

Och missa inte streamen av A Way Out ikväll, jaja vi tjatar, men lovar att det här är sista gången... Om du gör oss sällskap kl 20 det vill säga 😉

2018-04-04 08:59

Avsnitt 86 är släppt!

August och Mascoll pratar om En Främling Flyttar In, Wonder Woman, Get Out och Game Over Man i filmväg, Love säsong 3 som enda serie och Sea Of Thieves som enda spel.

Labi misslyckades med utmaningen och får en veckas paus till nästa utmaning.

Puss och hej!

2018-04-08 20:59

Co-op i Far Cry 5 efter kl 23 ikväll! Håll koll på vår PS Community med namnet Full Kontroll om du är vaken och sugen att joina. Är du vaken men inte sugen att joina eller bara lite feg kan du titta på galenskapen i vår twitchkanal 👍

2018-04-11 23:13

Avsnitt 87 är här! August o Labi bjuder på ännu en tvåmannashow, lite oroliga över tekniken och väldigt slarviga med vissa namn. Vi hoppas att avsnittet ändå bjuder på en del nöje, vi pratar om Tomb Raider (filmen), nya säsongerna av Silicon Valley och Billions, i speldelen A Way Out och Far Cry 5.

Puss och hej!

2018-04-18 09:11

Standardtrion är tillbaka i avsnitt 88! För att gottgöra senaste avsnitten som saknat både couch co-op och öl så slår vi nu på stort! Vi dricker en Rogue Fresh Roast, spelar tre spel i co-op (Genital Jousting, Mount Your Friends 3D o Stick Fight-The Game) och Mascoll pratar lite om spelet Frantics som är en del av Playstations Playlinkutbud.

Labi har fått en ny utmaning, som dessutom redan är avklarad, går att se i efterhand när han gör en hole in one i Everybody's Golf. Därmed ligger nu 200:- i prispotten. #LajvMedLabi denna vecka kommer vid midnatt mot fredag, närmare bestämt när God Of War släpps. Hela spelet kommer streamas och del 1 blir alltså direkt vid release.

På återseende, puss och hej!

2018-04-25 22:24

Tanken var att vi skulle släppa ett sent avsnitt den här veckan men tyvärr fick vi sent bestämma oss för att ställa in. Så vi återkommer nästa vecka.

Däremot har Labi fått en ny utmaning som streamas senare i veckan, håll utkik på twitter när det är dags. Det är krigselefanterna Qetesh och Resheph i AC: Origins som ska försöka dödas.

Sen finns vi nu på discord, gör oss sällskap där och lyssna på liveinspelningar, ställ smarta frågor till oss eller varför inte komma med förslag på välkomstfrågor, co-op-spel eller utmaningar till Labi. Du hittar oss här https://discord.gg/dbdspGU

2018-05-02 23:46

Nu är äntligen avsnitt 89 här! Joel gör premiärpod på distans, i andra ringhörnan har vi August, de pappapoddar, dricker en varsin separat öl och pratar lite om God Of War, Lost In Space, Barry och Krypton. Joel bjuder även på lite intryck från A Way Out, ett litet "hissa & dissa"-segment från Netflix, medan August har sett första avsnittet av nya Westworld.

Labi klarade av sin utmaning och potten är nu uppe i 300kr vill vi tillägga.

2018-05-02 23:55

Och imorgon runt 23 kommer en ny stream 👍

2018-05-09 02:00

Pappapodden is back! Lyssna på avsnitt 90! Joel och August dricker några riktiga klassiker. De pratar sen om Avengers Infinity War, Black Panther, Chef's Table säsong 4, Love säsong 3, Smilf och One-Punch Man. Joel har även spelat lite mer God Of War och ger oss en uppdatering från det.

2018-05-16 16:08

I avsnitt 91 dricker vi tre olika öl från vardera håll, till det diskuteras Barry, Happy och The Rain när det gäller serier. I spelväg pratas det om Frostpunk och Beatsaber. Labi får en ny utmaning som streamas till helgen. Rigidez lyssnar live genom vår Discord och lovar att slänga in en hundring extra i potten om utmaningen blir avklarad!

Lyssna nu och ställ frågor om du har en fundering, eller lämna ett förslag på kommande utmaning till Labi. Lämna en itunesrecension om du inte gjort det, så vi kan växa, och tipsa gärna en vän.

Ta hand om dig i värmen så hörs vi igen nästa vecka!

2018-05-18 19:54

Om intresse finns kommer jag antagligen livekommentera lite från årets e3, säg till om det låter intressant och joina vår discord i så fall https://discord.gg/dbdspGU

2018-05-18 19:55

Blir stream imorgonkväll också, utmaningen från Rocket League, håll koll på twitter om du vill heja på 👍

Sida 3 av 3