Svenskstaden.nu | Discover your new world

Medlem
Svenskstaden.nu | Discover your new world

Välkommen till Svenskstaden!

Vi är en nyetablerad rollspels server inom FiveM. Vi lägger vårat fokus på en seriös spelstil där vi tar rollspelet till en ny nivå. Vi använder oss av ett Whitelist-System där du måste genomgå både en skriftlig ansökan & en muntlig intervju. Vi har höga krav inom rollspelet och kommer fortsätta ha detta för att bibehålla den standarden vi eftersträvar.

Servern har tidigare varit en av de största i Sverige & vi har nu valt att starta servern igen med nya mål och ett nytt lag som kommer tillmötesgå våra spelare med en professionell support.

Vi har ett stort lag med skickliga utvecklare, designers & support som ständigt jobbar för att tillgodose att servern är i rullning.

Servern är i dagsläget under BETA & kommer öppna portarna nu på Fredag (2019-12-20), vi kommer att granska alla spelare under några veckors tid innan vi kommer att stänga av möjligheten att ansöka till servern. Servern kommer därefter till ett Invite-Only system som fungerar på ett sätt där du måste bli inbjuden av någon befintlig spelare för att få möjligheten att spela hos oss.

Passa på att ansöka redan idag för en chans att delta i ett nytt äventyr.

http://svenskstaden.nu/

Medlem

Jag har ingen aning om vad FiveM är för något rollspel,
men lycka till med den nyetablerade servern som tidigare varit en av Sveriges största!

Medlem

Fivem är en mod till gta v. Tror jag.

Medlem

Extremt lite info. Inte ens på hemsidan. Däreot kan man snabt googla sig till : https://fivem.net/

1
Skriv svar