Diskutera – Vad är viktigast med PS5 och Xbox Scarlett

Medlem
Ps5

Det viktigaste med ps5 måste vara bakåtkompatibel med ps4 och grafiken

Avstängd
Skrivet av Vintersorg:

Ja. Sony har haft fanan högst när det gäller exklusiva spel. Helt klart!

Men..

Gamepass är ju en riktig femetta för Microsoft (och oss!). Det finns redan galet många (och bra!) spel på Gamepass. Relativt nya spel släpps regelbundet, och Microsofts egna spel släpps direkt där. Playstation Now är ju ett skämt i jämförelse, tyvärr.

PlayStation now erbjuder fler titlar. Gamepass erbjuder nyare titlar.
Ingen av tjänsterna är ett skämt jämfört med den andra, Tyvärr.


signatur

MPMG - MultiPlatform MasterGamer

Medlem

Tycker inte konsolerna behöver nå PC-nivå utan jag ser dom mer som ett billigare alternativ/komplement till PC:n. 60 fps är inte helt nödvändigt i alla spel även om jag föredrar det framför bättre grafik och högre upplösning. Kortare laddningstider samt att konsolen är liten och relativt tyst är dock ett måste. Bakåtkompatibilitet samt cross-save möjligheter med PC (fast det är nog upp till spelutvecklarna) vore inte heller så dumt.

Medlem

Den ska vara tyst, ha tillgång till launchers som steam origin och uplay, ska kunna koppla vilken tagentbord och mus som helst vara fullt bakåtkompatibelt till första konsolen (inbyggda minnen till dem spelen från dem första konsolerna typ ps1 minne). Klara 1080p i 120fps 4k i 60 fps och ha tillgång med att ställa upp och ner grafiken (resolutionen) och crossplay mellan pc och konsolerna. Som t.ex om man får tillgång till steam att spela counter-strike på konsolen mot pc spelare samt andra konsoler.

Medlem

Bra utbud av spel så klart.


signatur

Det finns bara tre grupper av människor i världen.
De som kan matte och de som inte kan det.

Medlem

Och när ska folk förstå att det inte finns ett likhetstecken mellan "högsta möjliga upplösning" och "snyggt spel". Ett snyggt 1080p spel kommer fortfarande vara snyggare än ett halvtaskigt 4k spel.
Så om ryktet stämmer att den "bara" är dubbelt så snabb som nuvarande och folk tror man ska köra allt i native 4kp60 så går ekvationen inte ihop sig. Det kommer se fulare ut.
Ge oss snyggare pixlar, inte fler

123
Skriv svar