Provspela Killing Floor 2 & Rising Storm 2: Vietnam gratis i helgen

Robot
Provspela Killing Floor 2 & Rising Storm 2: Vietnam gratis i helgen

Krigssimulator eller wave shooter – valet är ditt.

#Killing-floor, #Rising-storm, #Tripwire


Geeks Gaming

Måste säga att dom har fixat mycket med RS2. Även om spelet fortfarande känns utdaterat så har dom gjort mycket med UE3 motorn. Innan lagga de sönder på låst 60fps och ingen multicore eller 64bit support. Och ljudet va så öronen nästan börja blöda.

Men testa de här om dagen och spelet flöt på riktigt riktigt bra. Fortfarande utdaterat men ändå bra. Men tyvärr inte lika bra som RO2 eller RS1.

Skägg.
10 Chambers

Killing Floor 2 är ju trevligt med några kompisar, riktigt köttigt!


signatur
Medlem

Yup Killing Floor 2 är nice.
Orka aldrig testa Rising Storm 2, såg lite väl utdaterat ut. Men Rising storm 1 och Red Orchestra 2 var rätt schyssta när man körde dem ett par år sedan.

Medlem

KF2 är kul men förstörs av ständiga themes. Tröttande till slut. Rs2 är också kul men har inte hälften av den råa känslan från ro2.

Medlem

Jag har spelat väldigt mycket Rising Storm 2 och, precis som redan antytts, är grafiken utdaterad. MEN ser man bortom det finns ett riktigt fint spel i grunden. I synnerhet om man spelar på servrar som premierar samarbete. Har suttit många kvällar och blivit hårt ansatt verbalt av arga finnar samtidigt som vi stormar upp för en kulle för att ta en viktig capture point.

Gillar man realism, vietnamkriget och samarbete är detta absolut ett spel att titta in. Trogen community, och utvecklare som lyssnar och håller spelet uppdaterat.


signatur

Is life not a thousand times too short for us to bore ourselves? ~ Friedrich Nietzsche

Medlem

skall ta och testa rising storm. svag för vietnam


signatur

//monster

Medlem

RS2 är väldigt trevligt om man vill ha lite av en balans mellan realism och röj, betydligt röjigare och högre tempo än spel som Squad och ArmA etc. (och även jämfört med tidigare RO-spel egentligen), men betydligt mer realism än i spel som BF. Stort plus för napalmeffekten också, mest skräckinjagande call-in jag upplevt i ett spel på många år.

1
Skriv svar