Interaktiv film - Black Mirror: Bandersnatch

Medlem
Interaktiv film - Black Mirror: Bandersnatch

Black Mirror är en serie som är högt skattad i grupper av människor och har gett många mardrömmar i teknologins framkant. Nu tar dom steget till en interaktiv film. I några lägen under din resa genom så gör du val om vilken väg historian ska ta; totalt har den över 5 timmar speltid om du vill se allt.
Filmen följer en spelutvecklare på 80-talet där spelet blir något mer; där verkligheten blir något mer. Allt som Black Mirror har visat upp i tidigare avsnitt i serien.

https://www.netflix.com/watch/80988062?tctx=0%2C0%2C3cb5ae0b-d0d4-49b4-8fa2-f041c03787fb-967331502%2C%2C

Och...spelet var faktiskt under utveckling på riktigt back in the days: https://www.mirror.co.uk/film/black-mirrors-bandersnatch-game...

(och tydligen ska det finnas en version att spela nu)

*Edit* Trailer:

Medlem

Det är som en vaken mardröm:

Releasehästryttare

5 timmar?!

Blir nog en "kort" genomspelning för mig.

Inaktiv

Intressant med Netflix som spelplattform. Telltale släppte ju även första säsongen av Minecraft: Story Mode där för inte så länge sedan. När tekniken är där om några år kanske det är på Netflix och HBO man även spelar vanliga spel också...

Medlem

Gammal reklam för spelet:

Medlem

Det är klart Stefan blir knäpp när han försöker koda ett kommersiellt spel i BASIC!

Jag tyckte att det var bra, lite drygt bara att man var tvungen att vänta en längre tid vid varje val vilket gjorde att det tog längre tid än nödvändigt att uppleva andra delar. För min del tog det ungefär 2 timmar att se alla slut förutom påskägget.

1
Skriv svar