Se World of Warcraft: Classic-demon jämföras med originalet

Robot
Se World of Warcraft: Classic-demon jämföras med originalet

Någon har fått igång demoversionen i förtid, se hur den ser ut.

#blizzcon, #world-of-warcraft-classic


Releasehästryttare
Medlem

Då har dom alltså fler zoner ”färdiga” för demot ska ju utspela sig i westfall och the barrens.

Medlem

Synd att han hade olika tider i jämförelsen, dag på classic och natt i demot, förutom på slutet. Eller om det var tvärom.

Medlem

Tycker det ser riktigt bra ut. Är otroligt taggad. Kärringen och ungen ska ut, och mina två bästa kompisar kommer hit och ersätter dem. Lana tills besparingarna är slut. Kollektivt självmord.


signatur

Is life not a thousand times too short for us to bore ourselves? ~ Friedrich Nietzsche

Medlem
Skrivet av Cladrius:

Då har dom alltså fler zoner ”färdiga” för demot ska ju utspela sig i westfall och the barrens.

De behöver inte ha fått allt färdigt bara för att man kan besöka allt, kan ju vara under utveckling. Förmodligen är dock mycket redan färdigt, men att de vill kunna dra ut på releasen för att kunna vänta med släpp tills de har mycket downtime med saker att göra i BfA. Men hoppas att vi åtminstone får ett preliminärt releasedatum på Blizzcon

Medlem

Jag hoppas de bygger vidare på classic och släpper expansioner och skippar allt osocialt bullshit de lagt till efter vanilla. Tidiga WoW var bäst när man var tvingad att faktiskt spela sin karaktär för att få saker gjorda, vissa saker var mindre bra i vanilla men i överlag så var spelet mycket roligare då än vad det är nu. Blizzard skulle kunna anställa riktiga Vanilla nördar och låta dem vara med och utveckla BC, WoTLK med mera. Blizzard har redan mallarna för uppkommande expansioner så de skulle inte behöva uppfinna hjulet ännu en gång.

1
Skriv svar