Helgdiskussion - Vilket Battlefield är bäst?

Medlem

BF3 var det första jag lirade inom serien.
Kan än idag gå tillbaka till det då och då med några polare som jag mötte tack vare det spelet. Polare från främst England, Tyskland, Holland, Sydafrika. Vi har under årens lopp lirat många spel ihop, haft många skratt och såklart en del tjafs Så BF3 har betytt mycket för mig pga vänskapen i det communitiet.

BF4 var inte heller så pjåkigt men sen gick det utför med BF-serien tycker jag. BF1 var bra till en början innan man snabbt tröttnade på det och samma känsla som man hade i BF3 och BF4 inte fanns där längre.


signatur

Halo kompis!

Medlem

Utan tvekan BF4, BF3 på andraplats och BF2 på tredje.

Nätkoden och hitreg är överlägset bäst i bf4 (Var förvisso inte så första året)

Inaktiv

Battlefield 2
Bad company 2

Battlefield 4

Avstängd

BF4 soklar första plats, följt av Bc2.

Medlem

Battlefield Vietnam
Bad Company 2

Medlem

Bf 1942, bf vietnam, bf2, bf 2142, bf bad company 2.

Medlem

SQUAD, IS THE KING!!!

Battlefield 2 Helt klart det bästa BF spelet utan tvekan!
Battlefield 3
Battlefield 4

Medlem

Battlefield 4
Battlefield: Bad Company 2

Medlem

Bäst är nog BF1942, BF2, Vietnam, BC2, BF3 och BF1. Inte i någon speciel ordning, dem är alla bra på sina sätt.

Sämst är nog BF4, spelade det en hel del trotts att jag hatade det.
Hatar alla dessa löjliga gadgets och alla dessa onödiga attachments till alla vapen som bara gjorde allt rörigt. Alltför många vapen som ledde till att många vapen kändes lika men med olika skins.

Medlem

Jag minns det som igår när man som liten pojkspoling installerade Bf42 och registerar sig på BFCentral, tog sig in på IRC och anslöt till ett lag för att spela i UpNorth ligan som var ett måste för alla seriösa spelare. Sex divisioner där man slogs om att finna rubbet eller klättra upp i divisionerna.
Detta tror jag tyvärr vi aldrig kommer få se igen. Tyvärr.

Då slapp man även tramset med alla utsmyckningar och lootboxes, då specialisera man sig på en klass och höll sig till det. Enkelt.

Har spelat de flesta BF spelen sen dess och vill nog säga att BFBC2 gjorde störst intryck på mig. La tusentals timmar på det spelet, och kommer nog bara upp i några hundra eller ens det i de efterföljande spelen.

Dom har tappat de med senare år, och det tror jag beror på att man ska fylla spelet med alla detta upplåsningsbara osv. Knattarna numera nöjer ju sig inte med BARA gameplay, dom ska massa bling-bling också. Det är tyvärr nog så det kommer se ut, då oss veteraner blir åsidoflyttade med vad vi önskar och vill ha.

Medlem

Battlefield 2 är lätt bäst och räknar man in moddar som Project Reality & Forgotten Hope 2 så är den oslagbar. Annars har jag haft riktigt kul med Bad Company 2: Vietnam.

Medlem

De 3 jag hade roligast med.

1. Battlefield 2142
2. Bad Company 2
3. Battlefield 3

Skulle vilja se: Battlefield 2142 remake/2143 eller ta ett steg längre till 2242.


signatur

Spelar mest: State of Decay 2

Medlem
Skrivet av Ducci:

Battlefield Vietnam
Bad Company 2

Du sade det! Det där är de enda två BF-spelen som jag ibland kan sakna.

Älskade när man lyckades hugga en Jeep i Vietnam. Inte för att jag kunde göra något vettigt med den - jag har en genomusel vietnames. Men känslan när man slog på sin rockmusik och rullade iväg. Obeskrivligt härlig!

Och BC2. Det var genuin jefla bra. 'nuf said om det.


signatur

När jag växte upp lyssnade jag mycket på Blümchen och Rollergirl. Jag tror att det har format mig som människa.

Medlem

Bad Company 2 passade mig bäst.
Battlefield 3 tror jag faktiskt jag tyckte var roligare än Battlefield 2, men oavsett ett av de två ifall man vill ha flygplan osv antar jag. Hoppas på ett BC3!

Medlem

Battlefield 2. Det är dessutom mitt absoluta favoritspel någonsin. (Delar platsen med Diablo 2)

Hittills har inget spel kunnat ge mig så mycket känslor och så mycket underhållning som Battlefield 2 gjorde. Ett mästerverk.

Medlem

Dom som röstat BF1 har knappast lirat ett annat BF.

Medlem

1942,bf2 och bf3 och b1 i modern tid.

Ang. att bc2 ofta praisas så har jag aldrig hajjat det, charmen med de spelen låg i sp.

Försöket till en pc-version lämnade mycket att önska när det begav sig. Att man inte kunde ligga ner må skapat en viss dynamik men när det väl begav sig var det något majoriteten klagade på, även om man verkar hylla det i retrospektiv. För att inte tala om gui:t , fov och annat..

Medlem

Jag kommer alltid minnas 1942 och BF2 men det BF jag har spelat mest är BF4, tycker det är fortfarande bäst i sin klass. Eller det finns inga som kan konkurrera...


signatur

Text does not represent Mozart's life.

Medlem

Battlefield: Bad Company 2 bästa SP kampanj (PC)
Battlefield 3 bäst multiplayer (PC)

Battlefield Hardline tycker jag va rätt trist, (har dock inte spelat alla i serien så det kanske finns sämre), köpte hardline för 99 spänn på media markt till ps4 och tänkte så uselt kan det inte vara, men hade nog helst viljat beålla de där 99...

Medlem

@jamorro:

Har kört alla, BF1 klår BF4 alla dagar i veckan på lanseringen. Bf4 var ju ett oerhört snedsteg efter bf3 i ren kvalite och stabilitet medan BF1 var betydligt bättre vid lansering, och personligen det bästa bf sedan bf3.

Medlem

DU som rörstade på BF1943...

Vart är dina värderingar? Vart är dina föräldrar?


signatur

"AT LAST, SIR TERRY, WE MUST WALK TOGETHER."

Medlem

Battlefield 3 var för mig den bästa battlefield-upplevelsen. Grafiken, känslan och ljuden var så ruggigt bra när det kom.

Medlem

1: BF2142
2: BF2
3: BF3
4: BF:BC2

Jag håller 2142 lite högre än BF2, mest på tekniska grunder: BF2 var fruktansvärt buggigt långt efter release och många problem med spelmotorn, nätkoden och serverbrowsern löstes först i.o.m 2142. Jag har dock troligen 400+ timmar i båda
BC2 var bra, men kändes mer som en aptitretare före släppet av BF3. BF4 kom nästan för tidigt efter 3:an, hade nog kunnat krama ur ett års speltid till ur det.
Hade både 1942 och Vietnam, men multiplayer-erfarenheten fick man bara på LAN...detta var medan man fortfarande hade 56k...

Medlem

@zauii89: vilket skämt, wow måste ju ha varit det sämsta mmorpget pga av sin launch med det tankesättet. fortfarande fler som spelar bf4 än bf1 idag

Medlem
Skrivet av jamorro:

@zauii89: vilket skämt, wow måste ju ha varit det sämsta mmorpget pga av sin launch med det tankesättet. fortfarande fler som spelar bf4 än bf1 idag

Det stämmer inte

https://battlefieldtracker.com/bf1/insights/population
http://bf1stats.com/

https://battlefieldtracker.com/bf4/population
https://bf4stats.com/

Medlem

BC2 var min första MP-förälskelse men BF3 var så sinnessjukt snyggt när det kom, och jag körde det maxat på PC, så jag röstar på det mest pga hur jävla imponerad jag var när det kom.

Medlem

Alltså Bad Company 2.. konsolkramare..

Medlem
Skrivet av jamorro:

@zauii89: vilket skämt, wow måste ju ha varit det sämsta mmorpget pga av sin launch med det tankesättet. fortfarande fler som spelar bf4 än bf1 idag

Suck, jag syftade på kvalitén på spelet och inte antal spelare om det inte framgick. BF1 var ett bra mycket mer stabilare spel än BF4, BF4 tog lång tid innan det blev vad det är idag. Och inte mycket tack vare DICE SWEDEN utan just DICE LA som faktiskt gjorde om nätkoden till en av de bättre som frostbite haft.

Jag tycker BF1 är både roligare, snyggare, mindre klottrat med trams och mer intressant än BF4, och det är lika subjektivt som du tycker om BF4 så det kan vi väl lämna där.

Medlem
Skrivet av kebbe:

Alltså Bad Company 2.. konsolkramare..

BC2 kom även till PC. Ettan var däremot konsolexklusivt.

Medlem

För er som röstat på BF:BC2, kom gärna in och spela med oss som fortfarande spelar (på PC)

Skriv svar