Efter två år så blir Rainbow Six: Siege... dyrare

Robot
Efter två år så blir Rainbow Six: Siege... dyrare

Ubisoft meddelade nyligen man kommer släppa tre nya utgåvor av Rainbow Six: Siege. I samband med det så höjer man även priset på spelet vilket ju är lite fascinerande. Förutom det så har utvecklarna bekräftat att spelet kommer få stöd för både Xbox One X och PlayStation 4 Pro.

#Rainbow-Six-Seige, #Ubisoft


Medlem

Synd att spelet är så tematiskt trasigt, det är annars väldigt kul!


signatur

Too real to be a dream, too painful to be a nightmare.

Geeks Gaming

Har inte rört spelet på typ ett år... som så många andra UBI spel så är det så himla grindy att de inte är kul längre.

Plus är fortfarande sur att dom slänger ut spel med Tom Clancy's namn när dom inte har något med Tom Clancy's universum alls att göra :/

Medlem

Det är kul att det går bra för det, så att man kan hoppas på ett riktigt R6 sedan igen


signatur

Too real to be a dream, too painful to be a nightmare.

Medlem

Hatar den här prissättnings-modellen där man köper delar av spelet. Köpte en billig "starter edition" då jag trodde det var rimligt mycket grind, visade sig vara hundratals timmar grind för att låsa upp flertalet karaktärer. Bra koncept och kunde varit roligt men detta och en del buggar förstör spelet. Tror inte de kommer tjäna på detta, eller jag hoppas att det skiter sig.

Medlem

Detta är det enda spelet jag nånsin har refundat på steam

Medlem

Bättre än ow matchmaking och 1/5 så stor toxisk community. Dock är hitboxarna rätt off ibland. Servrarna är väl inte de bästa jämt.


signatur

Ryzen 7 5800x | Sapphire pulse rx 7800 xt | samsung 980 pro | Ps5 pro? |

Medlem

Tacka vet jag Raven Shield... Sånt här COD-skräp är så otroligt tragiskt.

Medlem

Detta är ju dock det bästa r6 sedan de gamla spelen, ubi har också stöttat det och supportat det enormt mycket. Nätverks uppdateringen gjorde väldigt mycket för spelet.

Folk är så jävla butthurt, ubisoft är dåliga på mycket och just därför är de så förvånande att r6 siege kommer från dem som är ett väldigt bra spel, synd att de finns några få murar kring att hosta egns dedis annars hade detta lätt kunnat vara ett seriöst esportspel.

Medlem
Skrivet av Fargo:

Tacka vet jag Raven Shield... Sånt här COD-skräp är så otroligt tragiskt.

Ge mig en Remake av Raven Shield gärna då det spelet var tungt. En riktig single player. Spelet är tyvärr så gammalt idag att jag inte grejar grafiken. Fick gråstarr av att se det in action today.


signatur

((( ....You Can Try and Live in Darkness, But You Will Never Shake the Light.... )))

==> NES,, Mega Drive,, N64,, PS2,, Xbox,, GameCube,, PS3,, PS4,, Wii U,, Xbox 0NE,, Steam,, Switch,, PS5 ==>
_____________________________________________________________________________________________________
|| Windows™ 10 Home || Cool Master® || Intel® Core i7 6700K @4.00Ghz || ASUS™ GeForce® GTX 1070 || Kingston© Hyper X Fury --32GB DDR4 @2133Mhz || GigaByte™ Z170 Gaming k3 || EVGA™ 600W || KiOXiA® Exceria 420Gb SSD || Seagate™ Barracuda 2TB HDD || ROCCAT™ Tyon --Laser || Logitec™ G710 || ASUS™ VG248 LCD 24" 1080p @144Hz || Bahnhof™ 250 Mbit --Fiber || OpenVPN™ + WireGuard™ ||

Medlem

Fantastiskt FPS spel. Lite buggar nån gång ibland men spelet blir bättre och bättre. Det är inte alls samma spel som när det släpptes. Då gillade jag det inte alls och spelade det inte på de första 3-4 månaderna efter första veckan.

De kör ju gratis helger lite då och då så man kan testa det annars är det ju det som starter edition är till för. Gillar man spelet så är det ju helt värt att köpa.

Tipset för nybörjare är att använda headset (ljud är OTROLIGT viktigt) och lär er var trapporna är (lättare att orientera sig då).

Medlem

Fy fan.
Ubisoft har bara släppt trasiga spel dem 5 sista åren.
Synd att dem äger rättigheter på TC annars kunde vi kanske fått en realistiskt och taktiskt skjutare som dem gamla GR och R6 (nej..inte Vegas och future soldier) från pc tiden.


signatur

"High life on low budget"

Jag har försökt att gilla detta spel så hårt men det går bara inte. Är en taktisk person när det kommer till fps, Dvs spel som SQUAD/ARMA/Ghost Recon (advanced warfighter med top down strategic view) samt Rainbow 6 rouge spear m.m (gamla) ligger mig varmt om hjärtat.

Älskade även Rainbow 6 vegas (1+2) MP. Det va långsammare och mera taktiskt (imo). Låt mig förklara: För att börja så hade dom dörrar i R6 vegas spelen som i sin tur saktade in spelet betydligt då man tog det försiktigt om man såg en stängd dörr och kunde även öppna dörrar från säker position bakom dörrkarmen.

Man va oftast tvungen att ta fram sin snake cam o körde en Sam Fisher under dörren för att kolla om någon fi stod på andra sidan och väntade innan man öppna så man inte fick en kula i huvudet. O såg man ett ansikte titta tillbaka ner på en genom snake camen så va det att snabbt försöka hinna och sätta C4 på dörren och blåsa både han och dörren åt helvete

Jag var också ett stort fan av cover systemet som tillsammans med dörrar gav en skön "Ambush" känsla. Teamworket i Vegas kan jag inte svara på då det va så länge sen (Ps3) jag spela det senast men fick en känsla av att spelet va mycket långsammare än Sige.

Köpte R6 Sige efter mycket tjat från vänner hur bra det var på rea och klarade inte av mera än några dagar i spelet innan jag tog bort det från dator och aldrig tittat tillbaka på det.

[OBS] Detta är imo - Men vet inte fan vart ska jag börja med allt som är fel i detta spel.
( I mitt tyke, återigen)

1: Satt och tittade på 2 olika Twitch streams med "professionella" spelare som visade allt annat än "Taktik" när dom spelade då det ända jag såg va hur dom luta sig från höger till vänster 10 ggr under 5 sekunder och twitch skjuter folk som visar 1cm av sin axel i ett fönster, Inget prat i mic om positioner, Inget taktik snack. Utan det va bara Run and gun till bästa platsen på kartan o där satt dom o twitch sköt. O då tittade jag på vad folk sa i reddit va en av dom absolut bästa Sige spelarna. (DÅ)

2. Bristen på dörrar, Från första dagen jag såg det så förstog jag inte tanken bakom dessa väggar man kan sätta upp i dörrar. Ursäkta caps lock här. MEN VA FAN är vitsen men en vägg när folk ändå ligger på mage/rygg och tittar under och kan se fötter på andra sidan? Vad fan är då meningen med en vägg som är "taktisk?" Imo så är det en idiotisk jävla ide.
Många gånger så har jag sett folk titta efter fötter för att sen bara spreja ner hela rummet från andra sidan väggen och lyckas få 2 spelare dirr som tydligen inte fatta att fötterna sågs under dörren.

3. Timern. Minns faktiskt inte i skrivandets stund om det va en Timer i R6 Vegas men jag kände en stress så fort jag startade Sige som jag inte alls va bekväm med. Istället för att ta det lugnt, Titta under OLIKA dörrar med snake cam innan man bestämmer sig för vilken väg in som va den bästa. (Detta är sammanlänkat med nästa punkt).

4. Så är det (vad jag upplevt) en jävla stress. Från början så springer folk som dårar, Upp på fönster o fram till väggar och innan man ens kommit ur spawn själv så börjar man se folk dö uppe i högra hörnet. Va fan är grejen med stressen? Fler spel måste (imo) sluta med att försöka va MLG spel som hör hemma på en arena ala Cs / Overwatch

5. Bristen på taktik. Nu vet jag inte om jag har haft oturen att spela på fel servrar varenda j*la gång jag testade men INGEN (ursäkta caps men vill verkligen göra klart här). INGEN använda mic, INGEN sa ett pip utan som jag skrev i punkt 4 så va det bara en jävla massa stress där alla sprang åt varsitt håll och innan man ens själv räknat ut vilken väg in man vill ta så är det 2 vs 4. Hur kul är det? VILKEN TAKTIK?!

6. Nu säger /tänker säkert folk det klassiska jag har hört 15x gånger gällande Sige: Du måste spela i rankat för att taktiken ska ta vid ordentligt. Låt mig då förklara. En av mina vänner som övertala mig att köpa detta spel va högt upp på rankingen och jag fick efter ett antal rage i discord låna hans acc för att uppleva hur det va själv. Tji fick han då efter 5+ matcher i rankade matcher (där jag döda hans KD) så sa ingen... ETT SKIT. Varpå jag fick totalt nervsammanbrott o skällde ut hela laget till min väns förfäran då han blev bannad från servern (Ej längre då han förklara det va en noob som fick psyk-bryt på hans acc xD ).

7. Folk snackar om hur viktigt ljudet är i detta spel, I beg to differ efter att kollat på "proffs" på twitch som helt klart totalskiter i ljud överhuvutaget då dom hällre pratar och tittar på twitch chatten när dom spelar och har musik på i bakgrunden. Tydligen så är vetenskap om kartan A och O och Ljudet kommer på 3e elr 4e plats. Så kan du kartan så är det som jag sa i punkt 1. Spring som en dåre utan tanke på teamwork till bästa positionen på kartan så kan du sitta där i ett hörn och twitch skjuta folk hela ronden för du vet varje liten vinkel och millimeter dom kommer ifrån 99% av 100%

Så jag förstår verkligen inte grejen? Kan någon förklara vart det taktiska i detta lir fins? Som jag sa, VILL verkligen gilla Rainbow 6 igen men förstår verkligen inte vart taktiken eller charmen ligger när alla rushar runt alla "runners" i BF4 och skjuter som det vore en Nukemap ala CoD?

För mig så ligger förhoppningarna nu istället på det nya SWAT spelet som görs av ett Indie company som ska vara den "andliga?" uppföljaren till Swat 4.

Har ni inte sett trailer så länkar jag den här under. Ser såååååå oerhört jävla bra ut !! Precis i min smak och är ett köp dag 1 för mig hands down !! (FZ CREW: Snälla håll koll på detta spel !!!!)

READY OR NOT

Medlem

Med tanke på hur otroligt bra det går för dem så borde man kanske inte bli så förvånad. 85 000 spelare var inloggade via steam idag, och då lirar ändå de flesta genom uplay allena.


signatur

Metal is best served heavy.

Medlem

Bästa MP PVP spelet på år. Riktigt taktiskt och tillfredsställande.

Medlem

@Yang_Unchained: Jag spelar detta spelet varje söndag med 4 polare. Och de gånger det går dåligt är för att vi inte kommunicerar.
Vi spelar bara casual för vi har alla barn och tjejer som brukar störa så då vill vi inte spela rank.
Spelar en del solo och börjar man kommunicera så hakar folk på.
Du har rätt i att kunna banorna är viktigast. Sedan kommer ljudet. Sen kommunikation och på fjärde plats hur bra du är på att sikta.
Vet du var fienden är (eller bruka vara) så gör man "prefire" eller "suppression"

Kolla in tips och trix videor på YT så lär man sig mer om vad spelet faktiskt går ut på. Den killen jag kollar mest på är Get_Flanked. Han har mycket tänkvärt attsäga och är verkligen ingen översittare. Live streams lär man sig tyvärr inte mycket av som nybörjare.

Medlem

@Fargo:
Har du ens spelat Siege eller hatar du bara? Detta spel är knappt likt COD eller CSGO. Spelare rushade hårt i Raven Shield och twitch sprayade.

@Yang_Unchained:
"Jag gillar inte detta spel, därför måste det vara dåligt!"

Tvivlar stark på att du spelat spelet efter denna inlägg med "såg på twitch att..." Har själv spelat stadigt i två år nu och mött alla möjliga situationer. Allt från oplanerat rushande där man lyckas bryta in medans def.laget fortfarande förbereder och blir tagna på sängen, till lag som planerar och smyger tills det är 30 sekunder kvar och bryter in i sista rummet från olika håll med chockgranater och äga ut ett helt lag.

@Phyrinoska helt klart kolla in youtube videos lite. Tror det verkligen inte va den bästa iden nu i efterhand att titta på folk på twitch då dessa va allt annat än tips o trix. Men ska titta in killen du nämnde på youtube så kanske det blir att installera liret igen o ge det en chans. Det är ju ändå Rainbow 6 ! : ) . Tack för tipset !

Medlem

Jättebra att spelet kostar en del.

Får ju eventuella fuskare att tänka till en extra gång, som kanske t.o.m börjar fokusera på att förbättra det de är dåliga på.

Medlem

@Yang_Unchained: skönt att kanske kan vara till hjälp ibland.

Medlem
Skrivet av GREY-task:

Jättebra att spelet kostar en del.

Får ju eventuella fuskare att tänka till en extra gång, som kanske t.o.m börjar fokusera på att förbättra det de är dåliga på.

Va? Hurdå?

Medlem
Skrivet av Yang_Unchained:

Jag har försökt att gilla detta spel så hårt men det går bara inte. Är en taktisk person när det kommer till fps, Dvs spel som SQUAD/ARMA/Ghost Recon (advanced warfighter med top down strategic view) samt Rainbow 6 rouge spear m.m (gamla) ligger mig varmt om hjärtat.

Älskade även Rainbow 6 vegas (1+2) MP. Det va långsammare och mera taktiskt (imo). Låt mig förklara: För att börja så hade dom dörrar i R6 vegas spelen som i sin tur saktade in spelet betydligt då man tog det försiktigt om man såg en stängd dörr och kunde även öppna dörrar från säker position bakom dörrkarmen.

Man va oftast tvungen att ta fram sin snake cam o körde en Sam Fisher under dörren för att kolla om någon fi stod på andra sidan och väntade innan man öppna så man inte fick en kula i huvudet. O såg man ett ansikte titta tillbaka ner på en genom snake camen så va det att snabbt försöka hinna och sätta C4 på dörren och blåsa både han och dörren åt helvete

Jag var också ett stort fan av cover systemet som tillsammans med dörrar gav en skön "Ambush" känsla. Teamworket i Vegas kan jag inte svara på då det va så länge sen (Ps3) jag spela det senast men fick en känsla av att spelet va mycket långsammare än Sige.

Köpte R6 Sige efter mycket tjat från vänner hur bra det var på rea och klarade inte av mera än några dagar i spelet innan jag tog bort det från dator och aldrig tittat tillbaka på det.

[OBS] Detta är imo - Men vet inte fan vart ska jag börja med allt som är fel i detta spel.
( I mitt tyke, återigen)

1: Satt och tittade på 2 olika Twitch streams med "professionella" spelare som visade allt annat än "Taktik" när dom spelade då det ända jag såg va hur dom luta sig från höger till vänster 10 ggr under 5 sekunder och twitch skjuter folk som visar 1cm av sin axel i ett fönster, Inget prat i mic om positioner, Inget taktik snack. Utan det va bara Run and gun till bästa platsen på kartan o där satt dom o twitch sköt. O då tittade jag på vad folk sa i reddit va en av dom absolut bästa Sige spelarna. (DÅ)

2. Bristen på dörrar, Från första dagen jag såg det så förstog jag inte tanken bakom dessa väggar man kan sätta upp i dörrar. Ursäkta caps lock här. MEN VA FAN är vitsen men en vägg när folk ändå ligger på mage/rygg och tittar under och kan se fötter på andra sidan? Vad fan är då meningen med en vägg som är "taktisk?" Imo så är det en idiotisk jävla ide.
Många gånger så har jag sett folk titta efter fötter för att sen bara spreja ner hela rummet från andra sidan väggen och lyckas få 2 spelare dirr som tydligen inte fatta att fötterna sågs under dörren.

3. Timern. Minns faktiskt inte i skrivandets stund om det va en Timer i R6 Vegas men jag kände en stress så fort jag startade Sige som jag inte alls va bekväm med. Istället för att ta det lugnt, Titta under OLIKA dörrar med snake cam innan man bestämmer sig för vilken väg in som va den bästa. (Detta är sammanlänkat med nästa punkt).

4. Så är det (vad jag upplevt) en jävla stress. Från början så springer folk som dårar, Upp på fönster o fram till väggar och innan man ens kommit ur spawn själv så börjar man se folk dö uppe i högra hörnet. Va fan är grejen med stressen? Fler spel måste (imo) sluta med att försöka va MLG spel som hör hemma på en arena ala Cs / Overwatch

5. Bristen på taktik. Nu vet jag inte om jag har haft oturen att spela på fel servrar varenda j*la gång jag testade men INGEN (ursäkta caps men vill verkligen göra klart här). INGEN använda mic, INGEN sa ett pip utan som jag skrev i punkt 4 så va det bara en jävla massa stress där alla sprang åt varsitt håll och innan man ens själv räknat ut vilken väg in man vill ta så är det 2 vs 4. Hur kul är det? VILKEN TAKTIK?!

6. Nu säger /tänker säkert folk det klassiska jag har hört 15x gånger gällande Sige: Du måste spela i rankat för att taktiken ska ta vid ordentligt. Låt mig då förklara. En av mina vänner som övertala mig att köpa detta spel va högt upp på rankingen och jag fick efter ett antal rage i discord låna hans acc för att uppleva hur det va själv. Tji fick han då efter 5+ matcher i rankade matcher (där jag döda hans KD) så sa ingen... ETT SKIT. Varpå jag fick totalt nervsammanbrott o skällde ut hela laget till min väns förfäran då han blev bannad från servern (Ej längre då han förklara det va en noob som fick psyk-bryt på hans acc xD ).

7. Folk snackar om hur viktigt ljudet är i detta spel, I beg to differ efter att kollat på "proffs" på twitch som helt klart totalskiter i ljud överhuvutaget då dom hällre pratar och tittar på twitch chatten när dom spelar och har musik på i bakgrunden. Tydligen så är vetenskap om kartan A och O och Ljudet kommer på 3e elr 4e plats. Så kan du kartan så är det som jag sa i punkt 1. Spring som en dåre utan tanke på teamwork till bästa positionen på kartan så kan du sitta där i ett hörn och twitch skjuta folk hela ronden för du vet varje liten vinkel och millimeter dom kommer ifrån 99% av 100%

Så jag förstår verkligen inte grejen? Kan någon förklara vart det taktiska i detta lir fins? Som jag sa, VILL verkligen gilla Rainbow 6 igen men förstår verkligen inte vart taktiken eller charmen ligger när alla rushar runt alla "runners" i BF4 och skjuter som det vore en Nukemap ala CoD?

För mig så ligger förhoppningarna nu istället på det nya SWAT spelet som görs av ett Indie company som ska vara den "andliga?" uppföljaren till Swat 4.

Har ni inte sett trailer så länkar jag den här under. Ser såååååå oerhört jävla bra ut !! Precis i min smak och är ett köp dag 1 för mig hands down !! (FZ CREW: Snälla håll koll på detta spel !!!!)

READY OR NOT

Ready or Not ser sjukt bra ut. Vet du om det blir ett singleplayer läge också.?
Jag vill ha ett SWAT 4 liknande läge då jag aldrig lirar multiplayer. Vet du när det kan komma ungefär?


signatur

((( ....You Can Try and Live in Darkness, But You Will Never Shake the Light.... )))

==> NES,, Mega Drive,, N64,, PS2,, Xbox,, GameCube,, PS3,, PS4,, Wii U,, Xbox 0NE,, Steam,, Switch,, PS5 ==>
_____________________________________________________________________________________________________
|| Windows™ 10 Home || Cool Master® || Intel® Core i7 6700K @4.00Ghz || ASUS™ GeForce® GTX 1070 || Kingston© Hyper X Fury --32GB DDR4 @2133Mhz || GigaByte™ Z170 Gaming k3 || EVGA™ 600W || KiOXiA® Exceria 420Gb SSD || Seagate™ Barracuda 2TB HDD || ROCCAT™ Tyon --Laser || Logitec™ G710 || ASUS™ VG248 LCD 24" 1080p @144Hz || Bahnhof™ 250 Mbit --Fiber || OpenVPN™ + WireGuard™ ||

Skrivet av Fargo:

Tacka vet jag Raven Shield... Sånt här COD-skräp är så otroligt tragiskt.

Blir lite nyfiken på varför du väljer att jämföra det med Cod? Siege är långsamt och taktiskt medans Cod är raka motsatsen.
Finns det några likheter mellan dessa två?

Medlem

@PeterMagnusson84: Jämför med Raven Shield så är Siege mer av en cod-kopia än ett faktiskt Rainbow Six. Raven Shield var på riktigt långsamt och djupt strategiskt. Bara en sån sak som en skottskada fick dig att halta. Extremt lite krävdes för att dö. Det gick planera alla uppdrag i minsta detalj med strategiska kartor där allt gick att synka med Ai-medspelarna. För mig känns Siege bara som en generisk tråkig shooter.

Detta gäller f.ö samtliga rainbow six-spel som släppts efter Raven Shield.

Skrivet av Fargo:

@PeterMagnusson84: Jämför med Raven Shield så är Siege mer av en cod-kopia än ett faktiskt Rainbow Six. Raven Shield var på riktigt långsamt och djupt strategiskt. Bara en sån sak som en skottskada fick dig att halta. Extremt lite krävdes för att dö. Det gick planera alla uppdrag i minsta detalj med strategiska kartor där allt gick att synka med Ai-medspelarna. För mig känns Siege bara som en generisk tråkig shooter.

Detta gäller f.ö samtliga rainbow six-spel som släppts efter Raven Shield.

Okej båda Raven och Siege är långt ifrån Cod så blev lite förvånad att du ens nämnde Cod som en jämförelse så var lite tvungen att fråga vad du menade. CS hade varit en mer logisk jämförelse om man nu ens kan jämföra Siege med något spel.

Skrivet av CARTMAN:

Ready or Not ser sjukt bra ut. Vet du om det blir ett singleplayer läge också.?
Jag vill ha ett SWAT 4 liknande läge då jag aldrig lirar multiplayer. Vet du när det kan komma ungefär?

Om man går efter Videon som jackfrags gjorde på youtube så var det snack om 8 ppl Coop (2 team som hjälps åt?) och singleplayer på det.

Tänkte köra en Edit o länka en länk som jag hitta på reddit igår då jackfrags videon (o senast jag hörde något) gjordes 2017. Men den visa sig vara väldigt ifrågasatt om den inte va fejk så sket i att lägga upp den då det bara va om mail som developers hade skickat ut och sagt att spelet fortf va på g o under utveckling. Kan posta länken till tråden här under ivf.

Detta är ivf ett spel som är riktigt högt på min "Day1" lista. Har väntat på en "riktig" efterföljare till Swat 4 flera år nu. Börjar tröttna på Door Kickers på PC o Mobil som man totalt spelat sönder ^^.

Men i kort: Nej har tyvärr ingen aning när det kommer.
/When Ready?

Länk: Reddit - Ready Or Not

Medlem
Skrivet av Fargo:

@PeterMagnusson84: Jämför med Raven Shield så är Siege mer av en cod-kopia än ett faktiskt Rainbow Six. Raven Shield var på riktigt långsamt och djupt strategiskt. Bara en sån sak som en skottskada fick dig att halta. Extremt lite krävdes för att dö. Det gick planera alla uppdrag i minsta detalj med strategiska kartor där allt gick att synka med Ai-medspelarna. För mig känns Siege bara som en generisk tråkig shooter.

Detta gäller f.ö samtliga rainbow six-spel som släppts efter Raven Shield.

Och varför tror du dom tog bort det med ett skott och så haltar du? Spelbarhet och balans mellan olika klasser. Ingen vill dö av bara ett skott i buken när alla i detta spelet har en typ av skyddsväst vare sig det är en light, medium eller heavy. Det är därför man siktar på huvudet om man vill ha one shot kill. Men det tar ju inte speciellt många skott nedanför huvudhöjd för att få ner någon ändå. Tycker spelet har en helt okej nivå av realism kontra spelbarhet och är kul. Allt är inte alltid mer roligt om det är mer realistiskt, då är jag nån som föredrar realism mer. Dessutom det med att man fortfarande skall kunna reviva någon om dom inte dött helt och ligger ner och förblöder är en intressant sak som kan göra det mer spännande och ger mer möjligheter till team work och come backs.

Medlem
Skrivet av FunnyBoy:

Och varför tror du dom tog bort det med ett skott och så haltar du? Spelbarhet och balans mellan olika klasser. Ingen vill dö av bara ett skott i buken när alla i detta spelet har en typ av skyddsväst vare sig det är en light, medium eller heavy. Det är därför man siktar på huvudet om man vill ha one shot kill. Men det tar ju inte speciellt många skott nedanför huvudhöjd för att få ner någon ändå. Tycker spelet har en helt okej nivå av realism kontra spelbarhet och är kul. Allt är inte alltid mer roligt om det är mer realistiskt, då är jag nån som föredrar realism mer. Dessutom det med att man fortfarande skall kunna reviva någon om dom inte dött helt och ligger ner och förblöder är en intressant sak som kan göra det mer spännande och ger mer möjligheter till team work och come backs.

Märks att du är mer av en CS/COD-spelare än några taktiska realistiska shooters.

1
Skriv svar