DoW2 tips & trix

Medlem
DoW2 tips & trix

Ja, har ni några såna? Jag har inte spelat brädspelet, och det var väldigt längesedan jag spelade DoW1, så det kommer jag inte ihåg nåt ifrån.

Kortkommandon för att välja alla enheter, eller en typ av enheter el. dyl.? Vid Fall Back, måste enheterna alltid springa tillbaka till huvudbasen, exakt hur funkar supression och hur undviker man det när man attackerar osv?

Har inte hittat någon bra sida om detta än, men alla ni som spelar lär väl ha en del trix i rockärmen.


signatur

BlackBozze - the man, the myth, the concept

Medlem

Vid Fall back så springer dem hem, förutom om du använt dig utav en tech marine som placerad sin teleportergrej (Glömt namnet på den) då springer dem till den om den är placerad närmare.

Supression innebär att enheterna under det inte kan attackera och går slöare. Det är helt enkelt för mycket kulor i luften för att dem ska kunna göra något annat än att fly. Oftast ^_^. Enklaste sättet är att använda jumptroops eller helt enkelt flankera dem då suppressionenheter oftast bara kan skjuta i en viss vinkel.

Rent generellt så finns en del snack och tips på http://forum.wh40k.se/index.php, annars det officiella betaforumet, just nu lite nerspammat av arga spelare efter den senaste patchen.


signatur

Videomupp

Medlem

Ah, danke, då får jag leta runt på det forumet och se om jag hittar nåt matnyttigt.


signatur

BlackBozze - the man, the myth, the concept

Medlem

Finns gott om strategi tips och replays här. Finns en del kommenterade matcher också.
[http://www.gamereplays.org/community/-dawnofwar2-Section.html]

1
Skriv svar