Medlem
Fantasy Noir

Hejsan.

Är mitt upp i utveckling av ett spel vid namnet Fantasy Noir. Det är precis som namnet en noir deckar satt i fantasy miljö, skapat i rpgmaker för att se utt som ett klassiskt jrpg fast där du istället för att strida kommer undersöka brottsplatser och förhöra misstänkta.
Kolla in trailern och vidare information på: http://igg.me/at/noirfantasy/x/494961

Medlem

Såg flera stavfel, grammatiska missar och allmänt taskigt språkbruk i trailern, du skall nog ta dig en titt på det. Någon karaktärs sprite matchade inte hans porträttbild, men det kanske är vanligt i jrpg:s, vad vet jag.


signatur

Imperator

Medlem

Jag uppmuntrar spelskapande i alla former, så lycka till med det! Att däremot be om pengar på IndieGoGo för ett RPGMaker-spel som normalt görs gratis känns inte helt hundra. Jag antar att du tekniskt sett inte säljer det, men av trailern att döma använder du t ex ändå andras grafik, och då ringer genast en hel del varningsklockor hos mig.

Jag gillar upplägget, och specifikt settingen, påminner mig om ett av de bästa D&D kampanjer jag haft turen att vara med om.

Lycka till!


signatur

"Satire is meant to ridicule power. If you are laughing at people who are hurting, it's not satire, it's bullying." - Terry Pratchett

Medlem

Nu finns det enn uppdaterad trailer på http://www.indiegogo.com/projects/fantasy-noir/x/494961 som visar tydligare hur det kommer att se ut och förhoppningsvis svarar lite på kritiken som getts.

Medlem

Tråden får mig bara att minnas Discworld Noir....
Älskar det spelet!


signatur

"AT LAST, SIR TERRY, WE MUST WALK TOGETHER."

1
Skriv svar