Nästa Xbox – sex gånger bättre än Xbox 360?

Medlem

Pressar utvecklingen av spel till max!


signatur

Nämen!

Medlem
Skrivet av Securion:

Humor att vissa telefoner kommer vara kraftfullare än XBoxen runt 2013...?

Och förresten så tror jag inte att dom slänger i ett 6670, det vore ju rent pinsamt. Antagligen är det ett 6970 man pratar om? Allra minst ett 6870...

Sen är det ju som många säger också att resten av komponenterna måste vara lika bra som grafikkortet, annars blir det flaskhalsar. Så fyra kärnor runt 3ghz och 4gb minne är ett minimum för att kunna utnyttja ett 6970 fullt ut.

Ökar du upp det ena så får du öka upp resten också... någonstans så blir det inte ekonomiskt gångbart och då får vi vad vi har idag; Konsoller som håller utvecklingen tillbaka.

Ett 6970 hade ökat kostnaden med 3000 kr. Konsolfanboys pratar ju alltid om hur billigt det är med konsol.
6870 hade ökat kostnaden med runt 1500 kr.

Medlem

Återigen, XBOX kommer blir konsolernas bottleneck...

Medlem
Skrivet av Friberg:
Skrivet av Securion:

Humor att vissa telefoner kommer vara kraftfullare än XBoxen runt 2013...?

Och förresten så tror jag inte att dom slänger i ett 6670, det vore ju rent pinsamt. Antagligen är det ett 6970 man pratar om? Allra minst ett 6870...

Sen är det ju som många säger också att resten av komponenterna måste vara lika bra som grafikkortet, annars blir det flaskhalsar. Så fyra kärnor runt 3ghz och 4gb minne är ett minimum för att kunna utnyttja ett 6970 fullt ut.

Ökar du upp det ena så får du öka upp resten också... någonstans så blir det inte ekonomiskt gångbart och då får vi vad vi har idag; Konsoller som håller utvecklingen tillbaka.

Ett 6970 hade ökat kostnaden med 3000 kr. Konsolfanboys pratar ju alltid om hur billigt det är med konsol.
6870 hade ökat kostnaden med runt 1500 kr.

microsoft har väl en "special deal" med grafiktillverkaren pressa priserna


signatur

"på slutet brinner vi som vackrast"

Medlem
Skrivet av Ducci:

Låter jätte bra, hade inte väntat mig mer från en konsol hoppas nu att de kan hålla priset under 2000kr mer ska inte ett tv spel kosta, 4500kr som xbox360 eller 6600kr som ps3 kostade vid släpp är ett skämt när du kan köpa en dator då för samma pris.

Det är i första hand ett TV-spel för Barn/Tonåringar med en inkomst på 750* spänn i månaden i form av barnbidrag eller liknande.
*(Vet inte vad barnbidraget ligger på idag exakt.)

På den tiden kunde du knappast köpa en likvärdig dator för samma pris, Xbox 360 och PS3 var kraftigt reducerade i pris mot vad de skulle ha kostat om de skulle släppts på samma sätt som hårdvaran för att bygga en dator. Den här gången verkar det dock som varken Sony eller Microsoft har tänkt använda sig av den senaste hårdvaran utan lagt sig någonstans mitt emellan och jag tror vi kan tacka Wii för detta på gott och ont. Men som folk redan sagt, grafikkortet är inte allt, minnet på det och övrig hårdvara kan få även det sämsta kort att prestera betydligt mycket bättre.

Och angående kommentaren att det bara är barn som de riktar sig till, du verkar helt ha missat att det finns en väldigt stor målgrupp för vuxna. Jag har spelat spel sedan jag var 6 år gammal och jag är knappast ensam om att fortfarande tycka att spel är bland det roligaste som finns;).

Är det bara jag som är mest intresserad över hur handkontrollen kommer se ut?

Medlem

Jag tror Wii U kommer att bli riktigt steg framåt mot nuvarande konsoller.
Det enda som oroar mig med den är deras historia med handhållet att de skall göra så mycket gegga med kontrollen med skärm - och den måste laddas typ varje gång man spelar pga av det.

Teknikintresserade(läs PC-gänget) verkar vara mer intresserade av teknik och hästkrafter än vad som är vettigt. Det är inte mer pixels vi behöver för bättre spelupplevelse.

Medlem

Vad spelar det för roll vad de stoppar i om det blir bra resultat? se på hur spelen såg ut i början och hur mycket bättre de är nu (kolla forza 2 vs. forza 4). På samma plattform!

Jag tycker det är intressantare att fundera på varför det tar sån tid för nästa generation att komma...för säga vad man vill men 360 och ps3 behöver uppdateras. De är bra, men det var min förra dator också...


signatur

Hidden Call of Dangerous Duty in Enemy Territory: 1942

Medlem

http://www.fz.se/artiklar/nyheter/20110718/amd-nasta-xbox-far...

Skrivet av Stromlaren:
Skrivet av dahlbäckkrome:

Fy fan vilken flopp. jag hade räknat med ett kraftpaket som skulle kostat en 3500-4000 spänn.

Du kan nog räkna med åtminstone 4000:- för den nya generationen.

Men sen är det ju såhär det ser ut varje gång en ny generation släpps.
Konsoltillverkaren måste ju redan nu sluta ett avtal med hårdvaruleverantörerna så att de ges möjlighet att möta efterfrågan samt mjukvaruleverantörerna så att de har en hårdvaruspecifikation att utveckla till samt tid nog att färdigställa en release-lineup åt konsolen.

Sen så kommer ju även Microsoft/Sony/Nintendo vilja ha ett konkurrenskraftigt pris. Självklart skulle företagen kunna producera konsoler med bättre prestanda men då i mycket mindre skala samt till ett hutlöst pris. Ni kan väl tänka på att många konsoltillverkare vid flera tillfällen faktiskt dumpat priserna så att de gått back vid försäljning av varje konsolenhet.

Och slutligen måste jag bara påpeka att ja - konsolerna försenar hårdvaruutvecklingen. Men med hur mycket då? 5-6 år? Detta skiljer sig inget från hur datorspelarna även de försenar utvecklingen på ett antal år på grund av att hårdvaran som produceras till datorer måste möta efterfrågan samt köpkraft och därmed prissättningen. Om Intel/AMD fick fria tyglar skulle de kunna producera datorer som fick dagens hardcoregamerriggar framstå som miniräknare. Men det spelar ingen roll - majoriteten av konsumenterna är inte redo att betala för det.

Blir ärligt talad lite orolig för personer som påverkas så djupt känslomässigt av hårdvaruspecifikationer till en konsol.

Du, Analysgösta -skönt att du talar om för mig att priset kommer att ligga på 4000 kronor med den tomteprestanda som nu plockats fram. Gillar att du och ditt namn är synonymt med begreppet analys, för där bara KÄNNER jag att du levererar - på alla plan.

"Men sen är det ju såhär det ser ut varje gång en ny generation släpps. " Deejusåju. Får du pris varje gång du öppnar munnen?

"Konsoltillverkaren måste ju redan nu sluta ett avtal med hårdvaruleverantörerna så att de ges möjlighet att möta efterfrågan samt mjukvaruleverantörerna så att de har en hårdvaruspecifikation att utveckla till samt tid nog att färdigställa en release-lineup åt konsolen. " För att ha spelat tv-spel sen två år innan du föddes och läst allehanda olika tidningar och förkovrat mig i the internets har det gått mig helt förbi att det kan se ut på det sätt som du beskriver.

"Sen så kommer ju även Microsoft/Sony/Nintendo vilja ha ett konkurrenskraftigt pris." Nahe - allvarligt? Det troer ja ente.

"Självklart skulle företagen kunna producera konsoler med bättre prestanda men då i mycket mindre skala samt till ett hutlöst pris."

Det är ju här du och din analytiska förmåga kommer till sin fulla rätt. För det första -Microsofts konsol var till en början dyrare än Wii, men kom ganska snabbt ner i pris och har i perioder varit mycket billigare än vad en Wii var när den peakade försäljningsmässigt. Vad beträffar antalet sålda maskiner ligger Wii med en klar ledning i topp, men vad gör det när spelförsäljningen i stort uteblir (förutom deras egna titlar)?

Ett företag som Microsoft har råd att gå back till skillnad från exempelvis Sony som har legat och tappat blod i ett par år nu. Microsoft vet, precis som Sony att Wii U inte är en kraftfull konsol (marginellt kraftfullare än 360:n) och att det vore himla dumt att konkurrera på endast Nintendos villkor (dvs, en medelmåttig gimmickbaserad konsol, en handfull bra spel sett till deras tre senaste konsoler och nästan uteslutande från deras mest välkända spelserier), vilket i allra största grad skulle innebära kampen om endast casualpubliken. Hardcorefansen - de som hängt med från början dvs vill ha ett kraftpaket och är förmodligen alla trötta på allt wineande angående att konsollerna är de stora flaskhalsarna prestandamässigt.

I och med att Microsoft har en levnadcykel på tio år för 360:n måste man ju kunna räkna med att övergångsperioden för 360:n och den nya konsolen sker på att sådant sätt att tronföljaren skall kunna kännas som en värdig uppföljare till en med dags dato, föråldrad konsol.

"Detta skiljer sig inget från hur datorspelarna även de försenar utvecklingen på ett antal år på grund av att hårdvaran som produceras till datorer måste möta efterfrågan samt köpkraft och därmed prissättningen." Vad jiddrar du om egentligen? Det är ju datorernas hårdvara som för utvecklingen framåt men de gamla konsolerna som är flaskhalsarna. Datorerna har länge haft bättre prestanda än nutidens konsolditon, men de enda spelen som jag har märkt skillnader på på senaste är BF3 och Crysis 2 trots att hundra spel till hade kunnat se way mycket bättre ut till PC än vad de gör idag. Jag menar - kolla bara hur många det var som uppgraderade sina datorer bara för att kunna lira BF3 på de högsta inställningarna och hur mycket ATI och NVIDIA omsatt - PÅ GRUND AV ETT ENDA SPEL.

"Om Intel/AMD fick fria tyglar skulle de kunna producera datorer som fick dagens hardcoregamerriggar framstå som miniräknare." Ja, det är ju du som är analytiker - både till namn och person.

"Men det spelar ingen roll - majoriteten av konsumenterna är inte redo att betala för det."
Au-men. Det är ju inte så att en vara har ett visst pris först som hardcorespelarna är villiga att betala kosta vad det kosta vill. i takt med att varan blir billigare att producera och priset sänks i takt med detta öppnar sig marknaden ytterligare så att andra som varit tveksamma till att köpa kanske väljer att köpa nu istället. Min poäng är att en konsol som bara är marginellt kraftfullare än Wii U och som möjligtvis har en förbättrad inbyggd Kinectsensor inte är tillräckligt för de flesta som länge känt att de nuvarande konsollerna har nått sin peak.

"Blir ärligt talad lite orolig för personer som påverkas så djupt känslomässigt av hårdvaruspecifikationer till en konsol." Denna enda jag på allvar blir orolig för här på forumet är du, i och med den mening du ovan lyckats sammanställa. Maken till korkad slutsats har jag sällan varit med om och då har jag faktiskt läst hela artiklar i moderatblaskan DN, men det här tar nog priset.

Medlem
Skrivet av PcGamer:
Skrivet av Ducci:

Låter jätte bra, hade inte väntat mig mer från en konsol hoppas nu att de kan hålla priset under 2000kr mer ska inte ett tv spel kosta, 4500kr som xbox360 eller 6600kr som ps3 kostade vid släpp är ett skämt när du kan köpa en dator då för samma pris.

Det är i första hand ett TV-spel för Barn/Tonåringar med en inkomst på 750* spänn i månaden i form av barnbidrag eller liknande.
*(Vet inte vad barnbidraget ligger på idag exakt.)

På den tiden kunde du knappast köpa en likvärdig dator för samma pris, Xbox 360 och PS3 var kraftigt reducerade i pris mot vad de skulle ha kostat om de skulle släppts på samma sätt som hårdvaran för att bygga en dator. Den här gången verkar det dock som varken Sony eller Microsoft har tänkt använda sig av den senaste hårdvaran utan lagt sig någonstans mitt emellan och jag tror vi kan tacka Wii för detta på gott och ont. Men som folk redan sagt, grafikkortet är inte allt, minnet på det och övrig hårdvara kan få även det sämsta kort att prestera betydligt mycket bättre.

Och angående kommentaren att det bara är barn som de riktar sig till, du verkar helt ha missat att det finns en väldigt stor målgrupp för vuxna. Jag har spelat spel sedan jag var 6 år gammal och jag är knappast ensam om att fortfarande tycka att spel är bland det roligaste som finns;).

Nej du missförstår mig jag säger att den är inte bara för vuxna, som jag själv. utan ett tv spel även för barn och att jag som vuxen inte är största fokus.

Men självklart skulle jag vilja se ett system skräddarsytt för mig och mina behov men det är inte rimligt

Medlem
Skrivet av dahlbäckkrome:
Skrivet av Stromlaren:
Skrivet av dahlbäckkrome:

Fy fan vilken flopp. jag hade räknat med ett kraftpaket som skulle kostat en 3500-4000 spänn.

Du kan nog räkna med åtminstone 4000:- för den nya generationen.

Men sen är det ju såhär det ser ut varje gång en ny generation släpps.
Konsoltillverkaren måste ju redan nu sluta ett avtal med hårdvaruleverantörerna så att de ges möjlighet att möta efterfrågan samt mjukvaruleverantörerna så att de har en hårdvaruspecifikation att utveckla till samt tid nog att färdigställa en release-lineup åt konsolen.

Sen så kommer ju även Microsoft/Sony/Nintendo vilja ha ett konkurrenskraftigt pris. Självklart skulle företagen kunna producera konsoler med bättre prestanda men då i mycket mindre skala samt till ett hutlöst pris. Ni kan väl tänka på att många konsoltillverkare vid flera tillfällen faktiskt dumpat priserna så att de gått back vid försäljning av varje konsolenhet.

Och slutligen måste jag bara påpeka att ja - konsolerna försenar hårdvaruutvecklingen. Men med hur mycket då? 5-6 år? Detta skiljer sig inget från hur datorspelarna även de försenar utvecklingen på ett antal år på grund av att hårdvaran som produceras till datorer måste möta efterfrågan samt köpkraft och därmed prissättningen. Om Intel/AMD fick fria tyglar skulle de kunna producera datorer som fick dagens hardcoregamerriggar framstå som miniräknare. Men det spelar ingen roll - majoriteten av konsumenterna är inte redo att betala för det.

Blir ärligt talad lite orolig för personer som påverkas så djupt känslomässigt av hårdvaruspecifikationer till en konsol.

Textvägg.

Inledningsvis förstår jag inte ens gliringen mot namnet? Sen så var min citering av dig för att kommentera priset. Resten kunde du lämna därhän då det var riktat mot andra, men det må vara att jag var otydlig. Och för att avsluta den diskussionen så - ja, priset kommer att vara högre.

Sen resten av det du skriver:

- Det är roligt att se att du förstår.
- Jag kan inte i min värld se hur jag analyserade annat än att sammanfatta punkter från kommentatorstråden.
- Du har helt rätt i att Xbox720 inte bör lägga sig på samma prestanda som Wii U. Som andra har kommenterat lär inte så vara fallet.
- Den ekonomiska sammanfattningen du gör av Nintendo/Sony/Microsoft är ju korrekt. Jag förstår bara inte vad den har med mitt inlägg att göra?
- Flaskhalsar: Det är klart konsoler är flaskhalsar. Men köpkraften hos datorspelare avgör till stora delar också produktionstakten av ny prestanda, som du skriver. Därmed är också detta en flaskhals. Här raljerar jag lite men vill bara belysa att datorspelare endast sitter ett pinnhål upp.
- Och jo - priset styr.
- Till min avslutning så vill jag belysa, och eftersom du skriver "moderatblaskan" kanske du kan sympatisera med detta, att spel för egen i första hand är en kulturform och i andra hand en konsumtionsvara. Därför riktade jag min oro mot konsumtionshetsen som var i tråden.

Medlem

Om spelen inte blir snyggare än dom är just nu så skulle jag inte bry mig. Gameplay är allt.

Inaktiv

Dom får lova att göra minst dubbelt så bra spel istället!


signatur

Ajebaje: I vanlig ordning handlar "debatten" mer om att hävda sig själv än att diskutera frågan.

Medlem

snart kommer väll dx 12 inte släppas fören xbox 1080 ...

Medlem
Skrivet av Ankan:

Om spelen inte blir snyggare än dom är just nu så skulle jag inte bry mig. Gameplay är allt.

Men då kan vi ju lira Pac Man och Tetris tills vi dör.

Mer processorkraft (grafik och beräkningar) och mer minne är vägen till bättre gameplay.

Medlem

6x vad? snabbare än Xbox i så fall eller PS2
knappast 360, hahah det tror jag först när jag ser det, med den specen som ni uppgivit så kommer denna att FLOPPA så fett så det finns inte.

Den kommer vara omodern samma dag den släpps

Allt är inte grafik, detta borde man ta lärdom av

Med rätt teknik så är det inte svårt att lira Homebrew på vare sig, PS3, X360 eller Wii
Det öppnar helt nya dörrar och möjligheter, vilkt gör nya produkter tämligen ointressanta.
FZ nämnde tidigare idag en nyhet om Neogeo, och?, har funnits möjlighet att lira detta på emulator i snart 10 år
Iofs finns inget direkt bärbart alternativ, men NEO GEO skall liras på arkad, inte bärbart batteriskräp!

Det finns så mkt bra gamla spel att det både räcker och blir över, så egentligen behövs inget mer!

Satsa på PC eller Mac, där finns förutsättningarna, suget och hårdvaran

Konsoller är och kommer att förbli leksaker, därom råder inga tvivel!

/DT


signatur

Denon / Pioneer

Medlem

Det var ett väldigt tjafs om grafikkort hit och grafikkort dit... Varför inte diskutera viktigare frågor? Jag vill t ex veta vilket modermodem de tänker använda.


signatur

-With great moustache comes great responsibility!

Medlem
Skrivet av floke:

Det var ett väldigt tjafs om grafikkort hit och grafikkort dit... Varför inte diskutera viktigare frågor? Jag vill t ex veta vilket modermodem de tänker använda.

Hjärtat på modermodemet är en viktig fråga.

Medlem
Skrivet av dahlbäckkrome:
Skrivet av Stromlaren:
Skrivet av dahlbäckkrome:

Fy fan vilken flopp. jag hade räknat med ett kraftpaket som skulle kostat en 3500-4000 spänn.

Du kan nog räkna med åtminstone 4000:- för den nya generationen.

Men sen är det ju såhär det ser ut varje gång en ny generation släpps.
Konsoltillverkaren måste ju redan nu sluta ett avtal med hårdvaruleverantörerna så att de ges möjlighet att möta efterfrågan samt mjukvaruleverantörerna så att de har en hårdvaruspecifikation att utveckla till samt tid nog att färdigställa en release-lineup åt konsolen.

Sen så kommer ju även Microsoft/Sony/Nintendo vilja ha ett konkurrenskraftigt pris. Självklart skulle företagen kunna producera konsoler med bättre prestanda men då i mycket mindre skala samt till ett hutlöst pris. Ni kan väl tänka på att många konsoltillverkare vid flera tillfällen faktiskt dumpat priserna så att de gått back vid försäljning av varje konsolenhet.

Och slutligen måste jag bara påpeka att ja - konsolerna försenar hårdvaruutvecklingen. Men med hur mycket då? 5-6 år? Detta skiljer sig inget från hur datorspelarna även de försenar utvecklingen på ett antal år på grund av att hårdvaran som produceras till datorer måste möta efterfrågan samt köpkraft och därmed prissättningen. Om Intel/AMD fick fria tyglar skulle de kunna producera datorer som fick dagens hardcoregamerriggar framstå som miniräknare. Men det spelar ingen roll - majoriteten av konsumenterna är inte redo att betala för det.

Blir ärligt talad lite orolig för personer som påverkas så djupt känslomässigt av hårdvaruspecifikationer till en konsol.

Du, Analysgösta -skönt att du talar om för mig att priset kommer att ligga på 4000 kronor med den tomteprestanda som nu plockats fram. Gillar att du och ditt namn är synonymt med begreppet analys, för där bara KÄNNER jag att du levererar - på alla plan.

"Men sen är det ju såhär det ser ut varje gång en ny generation släpps. " Deejusåju. Får du pris varje gång du öppnar munnen?

"Konsoltillverkaren måste ju redan nu sluta ett avtal med hårdvaruleverantörerna så att de ges möjlighet att möta efterfrågan samt mjukvaruleverantörerna så att de har en hårdvaruspecifikation att utveckla till samt tid nog att färdigställa en release-lineup åt konsolen. " För att ha spelat tv-spel sen två år innan du föddes och läst allehanda olika tidningar och förkovrat mig i the internets har det gått mig helt förbi att det kan se ut på det sätt som du beskriver.

"Sen så kommer ju även Microsoft/Sony/Nintendo vilja ha ett konkurrenskraftigt pris." Nahe - allvarligt? Det troer ja ente.

"Självklart skulle företagen kunna producera konsoler med bättre prestanda men då i mycket mindre skala samt till ett hutlöst pris."

Det är ju här du och din analytiska förmåga kommer till sin fulla rätt. För det första -Microsofts konsol var till en början dyrare än Wii, men kom ganska snabbt ner i pris och har i perioder varit mycket billigare än vad en Wii var när den peakade försäljningsmässigt. Vad beträffar antalet sålda maskiner ligger Wii med en klar ledning i topp, men vad gör det när spelförsäljningen i stort uteblir (förutom deras egna titlar)?

Ett företag som Microsoft har råd att gå back till skillnad från exempelvis Sony som har legat och tappat blod i ett par år nu. Microsoft vet, precis som Sony att Wii U inte är en kraftfull konsol (marginellt kraftfullare än 360:n) och att det vore himla dumt att konkurrera på endast Nintendos villkor (dvs, en medelmåttig gimmickbaserad konsol, en handfull bra spel sett till deras tre senaste konsoler och nästan uteslutande från deras mest välkända spelserier), vilket i allra största grad skulle innebära kampen om endast casualpubliken. Hardcorefansen - de som hängt med från början dvs vill ha ett kraftpaket och är förmodligen alla trötta på allt wineande angående att konsollerna är de stora flaskhalsarna prestandamässigt.

I och med att Microsoft har en levnadcykel på tio år för 360:n måste man ju kunna räkna med att övergångsperioden för 360:n och den nya konsolen sker på att sådant sätt att tronföljaren skall kunna kännas som en värdig uppföljare till en med dags dato, föråldrad konsol.

"Detta skiljer sig inget från hur datorspelarna även de försenar utvecklingen på ett antal år på grund av att hårdvaran som produceras till datorer måste möta efterfrågan samt köpkraft och därmed prissättningen." Vad jiddrar du om egentligen? Det är ju datorernas hårdvara som för utvecklingen framåt men de gamla konsolerna som är flaskhalsarna. Datorerna har länge haft bättre prestanda än nutidens konsolditon, men de enda spelen som jag har märkt skillnader på på senaste är BF3 och Crysis 2 trots att hundra spel till hade kunnat se way mycket bättre ut till PC än vad de gör idag. Jag menar - kolla bara hur många det var som uppgraderade sina datorer bara för att kunna lira BF3 på de högsta inställningarna och hur mycket ATI och NVIDIA omsatt - PÅ GRUND AV ETT ENDA SPEL.

"Om Intel/AMD fick fria tyglar skulle de kunna producera datorer som fick dagens hardcoregamerriggar framstå som miniräknare." Ja, det är ju du som är analytiker - både till namn och person.

"Men det spelar ingen roll - majoriteten av konsumenterna är inte redo att betala för det."
Au-men. Det är ju inte så att en vara har ett visst pris först som hardcorespelarna är villiga att betala kosta vad det kosta vill. i takt med att varan blir billigare att producera och priset sänks i takt med detta öppnar sig marknaden ytterligare så att andra som varit tveksamma till att köpa kanske väljer att köpa nu istället. Min poäng är att en konsol som bara är marginellt kraftfullare än Wii U och som möjligtvis har en förbättrad inbyggd Kinectsensor inte är tillräckligt för de flesta som länge känt att de nuvarande konsollerna har nått sin peak.

"Blir ärligt talad lite orolig för personer som påverkas så djupt känslomässigt av hårdvaruspecifikationer till en konsol." Denna enda jag på allvar blir orolig för här på forumet är du, i och med den mening du ovan lyckats sammanställa. Maken till korkad slutsats har jag sällan varit med om och då har jag faktiskt läst hela artiklar i moderatblaskan DN, men det här tar nog priset.

Tack för att förgyllde min kväll med ett gott skratt .Förövrigt håller jag med dej till fullo.Om Ms försöker konkurrera med Nintendo på Nintendos villkor så är dom dömda att totalt misslyckas.


signatur

More COOP for the masses

Medlem

6ggr bättre, men kommer garanterat vara 6ggr sämre än en dator för samma peng utan skärm..

Medlem

"Processorkraften kommer att vara sex gånger så kraftfull som i Xbox 360, säger källor "nära projektet" till IGN. Som sagt sägs detta innebära en konsol som är sex gånger bättre än Xbox 360"

Hur är det med engelskan, Fragzone? Det står ju klart och tydligt "In real terms, the Xbox 720's raw graphics processing power is expected to be six times that of the Xbox 360 and will yield 20-percent greater performance than Nintendo's forthcoming console, the Wii U."

Där är alltså endast grafikkortet som diskuteras, inte processorkraften generellt.

Medlem

Hoppas de ökar på med fett mycket minnen. Fast ja väntar nog med kommentarer till släppet då ser vi vad vi får!


signatur

Online 92 and still online!
PC the real thing for gamers.

Medlem

ah bra! Då kommer min pc klara alla spel ända fram till 2017 ;p

Medlem

haha, fz:as community är ju helt otrolig. om det hade varit ett nytt playstation skulle alla bara åå fan gryymt! även fasten den skulle haft samma specs.
Det är bara att alla här på fz är så anti xbox 360 och mw3.
Det ändå som finns i huvudet på säkert 70% utav alla här är PS3!! Hata xbox!!!! jaaa pc! mw3 pfft haha vilket skämt!
och sist men inte minst. BAATTLLEFIELLD !!!!

Medlem
Skrivet av BlackK:

haha, fz:as community är ju helt otrolig. om det hade varit ett nytt playstation skulle alla bara åå fan gryymt! även fasten den skulle haft samma specs.
Det är bara att alla här på fz är så anti xbox 360 och mw3.
Det ändå som finns i huvudet på säkert 70% utav alla här är PS3!! Hata xbox!!!! jaaa pc! mw3 pfft haha vilket skämt!
och sist men inte minst. BAATTLLEFIELLD !!!!

Det gäller alla konsoler och CoD eftersom det är samma som för flera år sedan, bara ny förpackning med lite extra godis i.
Sen finns det alltid en och annan person som alltid ska vara lite, lite, du vet lite, lite sådär speciell du vet?

Medlem

Alla vill vara som nintendo nu tydligen. Och nintendo vill vara som alla andra eller?(dom har börjat med demos nu till 3ds en) Vart ska det här sluta?

Medlem
Skrivet av McNord:
Skrivet av BlackK:

haha, fz:as community är ju helt otrolig. om det hade varit ett nytt playstation skulle alla bara åå fan gryymt! även fasten den skulle haft samma specs.
Det är bara att alla här på fz är så anti xbox 360 och mw3.
Det ändå som finns i huvudet på säkert 70% utav alla här är PS3!! Hata xbox!!!! jaaa pc! mw3 pfft haha vilket skämt!
och sist men inte minst. BAATTLLEFIELLD !!!!

Det gäller alla konsoler och CoD eftersom det är samma som för flera år sedan, bara ny förpackning med lite extra godis i.
Sen finns det alltid en och annan person som alltid ska vara lite, lite, du vet lite, lite sådär speciell du vet?

glöm inte pc .. the sims * 300 expansioner... CS ifrån 90talet gammalt skit som kidsen älska fortvarnade.


signatur

"på slutet brinner vi som vackrast"

Inaktiv

Jag älskar det här, då slipper jag uppgradera min 3 år gamla dator på några år.
Det är nice att datorerna får samma livslängd som konsolerna nu

Inaktiv
Skrivet av mAwArm:
Skrivet av Nudel man:

Xbox, PS, Nintendo är gjort för att ha roligt och vara billigt som alla kan köpa och spela med kompisar för att det är kul.

PC är gjort för ögongodis och ha kul på det med kompisar.

ingen som förstår det??? visst hade det varit kul om man kunde slänga in alla super nya saker i konsolerna men det är inte syftet att man ska kunna spela BF3 på max, den ska fungera och duga att kunna spela på för att det är kul

Jävlar va kul! :D:D:D:D:D
För dig och dina kompisar då alltså...

ja, det är kul att spela med kompisar på konsol om inte alla har en dator eller om man helt enkelt inte orkar dra med sig burken 2 mil

Skriv svar