I samarbete med Asus ROG Phone

Denna artikel produceras i samarbete med Asus ROG Phone. Tack vare sponsorskap och samarbeten kan FZ fortsätta erbjuda högkvalitativt innehåll utan kostnad för läsaren.

Uppdatering:
Tävlingen är slut och vinnaren korad.

Original:
Asus ROG har sedan den allra första telefonen pushat hårdvaruspecifikationerna i mobiltelefoner framåt. Med ROG Phone II var de bland annat först med snabb 120 Hz-skärm, världens första överklockade Snapdragon 855+, ensamma som att ha ett fläskigt 6 000 mAh-batteri i en flaggskeppstelefon och andra innovativa funktioner som airtriggers baserade på ultraljudsteknik.

Nu börjar bli dags för Asus ROG att lansera sin tredje gamingmobil och eftersom mycket fortfarande är höljt i dunkel vad det gäller specifikationer, utseende och funktioner kan vi tillåtas drömma och spekulera. Och du kan vinna Asus ROG Phone 3 på kuppen!

Tävlingsupplägget är enkelt: beskriv med text, bild eller kanske till och med multimedia vad du skulle vilja ha i Asus ROG Phone 3 vad det gäller hårdvara, funktioner eller hur du vill att den ska se ut. Vill du kunna veckla ut den till en bärbar spelkonsol med 27-tumsskärm eller att den hålla reda på dina autoexec.bat-filer? Kort sagt, hur blir ROG Phone 3 en "Game Changer"?

Ingen gissning är för liten eller för detaljerad så sjung ut i kommentarerna så väljer vi en vinnare i samband med lanseringen. Ställ in en påminnelse och följ avslöjandet live den 22 juli klockan 17:00 svensk tid.

Sjung ut i kommentarerna så väljer vi en vinnare när det börjar bli dags för lansering. Lycka till!

Tävlingen pågår till och med den 23 juli.