[Uppdatering] (Tack till @smuts för tipset)

DSOG rapporterar att samma användare under gårdagen även "läckte" information om att Super Mario Sunshine är på väg till PC och att även det ska vara exklusivt till Epic Store. Det låter inte särskilt troligt, så risken är överhängande att "läckan" om Red Dead Redemption 2 också är rent påhitt.

[Originalartikel]
Det bland PC-spelare enormt efterlängtade Red Dead Redemption 2 har hittills inte blivit utannonserat på plattformen, men enligt en påstådd läcka på forumet 4Chan kommer detta snart ändras. Källan där hävdar nämligen att spelet kommer utannonseras till PC den 22 april och sedan släppas exklusivt på Epic Store den 9 juli.

Det som ger lite substans till ryktet är att användare på just 4Chan tidigare läckte mycket information om Borderlands 3 som visade sig stämma. Utgivaren av Red Dead Redemption 2 är dessutom Take Two, som bekant även ger ut Borderlands 3. Enligt läckan ska Take Two ha lyckats säkra en uppgörelse som ger dem 100% av intäkterna från kommande DLC till Red Dead Redemption 2 – på Steam hade man endast fått behålla 70%.

Att Epic Store säkrar tidsexklusiva titlar är inget nytt, men det uppseendeväckande med denna påstådda överenskommelse är att Red Dead Redemption 2 inte sägs bli tidsexklusivt, utan helt exklusivt till Epic Store.

Vad säger ni, kan det finnas substans i denna påstådda läcka eller är det bara påhitt? Kom ihåg att diskutera sansat och respektfullt i kommentarerna.