Återförsäljaren Best Buy har via sitt interna Coreblue-system (tack, Gematsu) listat Switch-titlarna Metroid Prime Trilogy, Persona 5 och The Legend of Zelda: A Link to the Past. Att alla listas bekräftas i sin tur av renommerade twittraren Wario 64. Så... ska vi tro på det här?

Ja och nej, skulle jag vilja påstå. Metroid Prime Trilogy har det ryktats friskt om under ett bra tag. Det påstås till och med vara färdigställt, och med tanke på att Metroid Prime 4-såren är färska är det tänkbart att Nintendo vill plåstra om oss. Det här lägger vi i "Ja"-högen.

Persona 5 till Switch? Tja, varför inte? Persona 5:s Joker är på väg till Super Smash Bros. Ultimate, och första infon läckte tack vare en Best Buy-blunder. Vi lägger också den här i "Ja"-högen.

A Link to the Past vill jag dock säga "Nej" om. Nintendo har nyligen bekräftat remake av Game Boy-klassikern Link's Awakening till Switch, så det känns väl hetsigt att även släppa detta. 3DS-uppföljaren A Link Between Worlds är dessutom bara några år gammal.

Nåväl, alla tre ska betraktas som rykten. Kanske får vi skäl att återkomma?