Spänn fast säkerhetsbältet, för från och med nu fram till premiärvisningen lär vi matas med nya Battlefield-rykten i parti och minut. Förra veckan viskades om att det inte blir något av Bad Company 3-ryktena, utan istället får vi ett Battlefield V som tar oss tillbaka till WW2.

Nu hävdar Kotaku att Dice är mycket försiktiga efter Battlefront II:s lootlådestorm och att man troligen inte komma ha några pay to win-lösningar, utan enbart satsa på kosmetiska lootlådor. Den här diskussionen ska dock befinna sig i sin linda, så planen kan komma att ändras.

Venturebeat rapporterar också om nytt tissel och tassel, som förstås bör tas med en nypa salt:

  • Battlefield V var också arbetsnamnet för Battlefield 1, vilket med andra kan innebära att det slutgiltiga namnet blir något annat. WW2 + Battlefield = Battlefield 2?

  • Co-op är tillbaka! I nuläget ska samarbetsläget vara låst till slumpgenererade conquest-uppdrag men det sägs att Dice kan komma att öka på co-op-dosen.

  • Dice vill bibehålla känslan och utseendet som fanns i Battlefield 1, och dessutom ge oss en kampanj med flera berättelser, uppdelade i episoder. Japp, precis som i BF1.