Kommande OVERKILL's The Walking Dead är baserat på inget mindre än Robert Kirkmans serietidningssuccé med samma namn. FPS-spelet utvecklas av studion bakom Payday 2 och ska erbjuda stort fokus på gameplay, co-op och överlevnad i en postapokalyptisk värld. Vilket ju låter bekant, men också väldigt lovande.

Action-pangaren annonserades 2014 med siktet inställt på att släppas 2016, men skjöts senare upp till 2017 för att kunna utöka sitt innehåll. Nu meddelar Starbreeze VD Bo Andersson Klint att släppdatumet skjutits upp ännu en gång, på grund av samma anledning.

Vi har tillsammans med utvecklingsteamet för OVERKILL's The Walking Dead beslutat att förlänga produktionsschemat så att titeln ska nå sin fulla potential och driva vår ursprungliga vision ytterligare ett steg. Tillsammans med Skybound Entertainment är vi fullt dedikerade till att släppa en oförglömlig upplevelse för fans över hela världen och därefter fortsatt stödja den med högkvalitativt innehåll under kommande år

Förhoppningsvis betyder förseningen att spelet kommer få all den finputsning det behöver, och inte att utvecklingen stött på problem. Huruvida det blir en oförglömlig upplevelse eller inte får vi reda på när titeln släpps år 2018.