Ny dag, nya #Half-Life-rykten. Om bilderna som läckt ut och publicerats hos Valvetime (och gissningsvis snart hela internet) är av den äkta varan är oklart, men ... vem vet?

Alstren ser du i bildspelet undertill och dessa påstås visa nedlagda #Half-Life 2: Episode 3 som utvecklades under 2005 hos #Junction Point, som sedermera gjorde Epic Mickey under ledning av Warren Spector. Vi ser ett snöigt Ravenholm, men detta ska inte direkt ha att göra med det (lika) nedlagda #Episode 4, som utvecklades av Dishonored-teamet på #Arkane Studios.

Av de läckta filerna framkommer att äventyret skulle inledas med att spelaren kraschlandar i ett lager medelst en gondol och vaknar upp i ett rum tillsammans med karaktärerna Duncan och Scooter. I närheten finns en tågstation och på gatorna rasar strider mellan rebeller och Combine-soldater. #Valve har inte kommenterat bilderna – och lär inte heller göra det.

Tänk om ... vi hade fått Half-Life: Episode 3 signerat Warren Spector och Episode 4 från Arkane Studios? Det låter som våta drömmar men en gång var de på väg att bli verklighet.