I helgen utsattes #Battlefield 4-servrarna för upprepade DDOS-attacker. Attackerna gjorde det omöjligt för många att spela pc-versionen, och vissa av de som ändå lyckades logga in fick nöja sig med level 1-utrustning och klara sig utan allt upplåst extramaterial.

#EA/#dice|Dice bekräftade i helgen attackerna, och enligt Kontaku skrev man följande på Battlelog-sajten:

"För närvarande störs onlinespelandet av attacker mot vår infrastruktur för BF4 på pc. Vi jobbar på att mildra problemen."

#Dice-producenten Ali Hassoon [ http://battlelog.battlefield.com/bf4/forum/threadview/2955065... följer upp upp] (under nicket Striterax) i Battlelog-forumet:

"Vi är utsatta för en DDOS-attack, men jobbar på att lösa det så fort som möjligt. Jag är ledsen att någon förstör din och min dag. Men lita på att vi gör vårt bästa för att förbättra situationen."

Även om Battlefield 4 får mycket beröm för att vara en riktigt rolig spelupplevelse hörs arga kommentarer från spelare som har problem med nedkoppling, krascher och andra problem. Men om du hade bekymmer i helgen kan det alltså ha berott på helt andra orsaker än kod som inte flyter på din dator.