Artikelarkiv

73420 artiklar i arkivet.

Filtrera

Det senaste spelet i Ultima Online-serien har äntligen blivit vad det massiva rollspelet skulle ha varit redan då originalet kom för tre år sedan.

Ground Control

Recension

Svenskutvecklade Ground Control från Massive Entertainment har nu funnits ute någon månad på marknaden. Hur är det efter att den första hypen svalnat? Vad är det som får spelet att leva vidare då den skarpa grafiken och det häftiga ljudet blivit "vardag"? FragZone vet.

Shogun: Total War

Recension

Japans samurajer har kanske inte alltför ofta varit huvudpersonerna i ett spel. Men nu är det dags för dessa asiatiska krigare att få utkämpa slag på din datorskärm. Shogun: Total War tar dig till 1500-talets japan där det sista shogunatet kollapsat och åtta daimyos krigar om att ensamma bli shogun.

För ett par dagar sedan efterlyste jag erfarenheter kring Diablo II - särskilt när det gäller hur spelet är att spela i multiplayer-läge; antingen via lokalt nätverk eller nya Battle.net. Här publicerar vi några synpunkter från dem som spelat D2 grundligt.

Tachyon: The Fringe

Recension

Möt Jake Logan, stridspilot på dekis och förvisad till en av rymdens avkrokar – The Fringe. Här gäller det att inte lämna rymdkryssaren olåst eller ge sig iväg utan att ha ordentligt med ammunition på fickan. FragZone har varit ute och testflugit Tachyon, Novalogics bidrag till avdelningen rymd-pangpang.

Uppföljaren till kanske ett av dom mest populära spelen någonsin har äntligen ramlat ner i spelbutikerna. Diablo II som lovar mer variation och underhållning än föregångaren kan knappast bli sämre.

Deus Ex

Recension

Världen är sakta men säkert på väg neråt. Alla jordens länder är fulla av korrumperade regeringar, hemliga militära organisationer och avancerade teknologiska laboratorier. När forskarna upptäckte att det inte lönade sig med robotiserade människor så valde de istället att ta reda på mer om så kallade augmentationer. Du och din bror är världens två första augmenterade agenter, och ni jobbar just nu för UNATCO, United Nations Anti-Terrorist Coalition. Saker och ting kan bara bli värre…

We got hold of BrainFreeze, currently working on the Unreal Fortress mod, and asked him a few questions.

Tribes2 are one of the most anticipated games at the moment. Dave Georgeson, Producer of Tribes 2, has answered some of our questions about the game and tells us some of the things that are improved since Tribes1.

Deus Ex demotest

Recension

Jag hade hört många lovord om det här spelet. Att det skulle vara en utmanare till Half-Life, både vad gäller AI och spelkänsla, samt att det skulle dessutom vända sig till den massa som gillar rollspel.

Sida 7338 av 7342