Artikelarkiv

71744 artiklar i arkivet.

Filtrera

Age of Empires 2

Recension

Ända sedan aporna hoppade ner från träden och började leva på marken så har det utkämpats strider mellan olika människor. Maktlystenheten existerade redan från början och drev familjer till att bruka våld för att kunna få mer makt. Spelet Age of Empires 2 (Aoe2) utspelar sig från 1000-talet och framåt. Det går ut på att göra sitt folk till det vinnande och mest välmående genom att krossa sina motståndare.

Piratkopiering

Artikel

Den gamer som aldrig har befattat sig med en piratkopia skulle nog inte klara sig länge i en lögndetektor. Vilken inverkan har piratkopieringen egentligen? Är det verkligen den som driver upp priset på spelen eller är det bara en bortförklaring för att kunna ha höga priser? Varför piratkopierar folk och vad kan göras för att minska det?

Q3A vs UT

Recension,Action

Quake III Arena har mött blandade känslor enda sedan den första test-builden släpptes i våras. Jämfört med tidigare Quake-versioner har det hänt en hel del; en helt ny spelmotor, vapenbalansen har förändrats - och kanske framför allt har de olika vapnen blivit vekare. Detta är säkert ett medvetet val från id:s sida. Det ska helt enkelt inte räcka med att smälla iväg en raket och få en frag bara den råkar träffa i samma rum som motståndaren. Å andra sidan är det just detta som många gamla inbitna QW-lirare saknar, att det inte finns någon rejäl "punch" i vapnen.

Delta Force 2

Recension

För något år sedan så släppte Novalogic ett krigsspel som skulle revolutionera genren; med en ny motor, ultrarealistiskt stridsystem och extrem atmosfär. Jag snackar Delta Force, och jag spelade det som en inbiten galning, och nu var det dags för uppföljaren.

Poliser har funnits ända sedan urminnes tider. Många är väl vi som fantiserat oss in i deras ställe någon gång. Att arbeta som en lagens väktare kan vara lika stressande och farligt som tråkigt och tålamodskrävande. För de som inte har vad som krävs för att bli en polis så finns det en modifikation till Half-Life som är just detta: Tjuv- och polislek i ett nötskal.

Det är kaos i världen. Planeter fulla av krig och oro överallt. Det mest inflytelsefulla yrket är att vara deltagare i stridsturneringar, då otroligt mycket pengar pumpas in i denna sport. Du är en utbildad soldat som deltar i just en sådan turnering. Stundvis kan du råka möta rätt så starkt motstånd, och i den här guiden ska vi tillsammans försöka få dig att bli en bättre UT-spelare.

Det finns spel där man arbetar ensam och det finns spel där gruppen är det viktigaste. Half-Life: Team Fortress Classic tillhör den senare kategorin - gruppens samlade agerande gäller för hur många poäng man ska få. Laget måste bestå av en defensiv och en offensiv del. Men, hur ska man egentligen göra för att ens lagkamrater ska bli nöjda med en? Det du just nu läser är en introduktion till TFC, som förhoppningsvis får dig att bli bättre.

Etniska och politiska konflikter blomstrar upp, terrorn i den tredje världen sprider sig, och militära diktaturer och syndikat hyr vilka vapenbärande hyrsvärd somhelst; för att uträtta deras smutsiga dåd. Du blir ivägskickad till Afrika, och hamnar mitt i smeten; tillsammans med några kamrater. Döden följer dina spår; vänder du dig om, så är du förlorad.

Grand Theft Auto 2

Recension

Biltjuvarnas dröm är tillbaka med mer crash, boom, bang än någonsin. FragZones Quasarius har kört så det ryker i den kontroversiella uppföljaren Grand Theft Auto 2.

Internet Timeline

Artikel

Några viktiga punkter i Internets historia.

Sida 7174 av 7175