Artikelarkiv

70432 artiklar i arkivet.

Filtrera

Tribes2 are one of the most anticipated games at the moment. Dave Georgeson, Producer of Tribes 2, has answered some of our questions about the game and tells us some of the things that are improved since Tribes1.

Deus Ex demotest

Recension

Jag hade hört många lovord om det här spelet. Att det skulle vara en utmanare till Half-Life, både vad gäller AI och spelkänsla, samt att det skulle dessutom vända sig till den massa som gillar rollspel.

MDK2

Recension

När jag först såg bilder på MDK2 visste jag knappt ens själv vad jag skulle tycka. En klumpig professor, en sexbent hund och en människa med en mekanisk fallskärm på ryggen kan tyckas vara lite smått konstiga ingredienser, men så är inte fallet. En sak är dock säker. Kurt, hunden Max och Dr. Hawkins lyckades verkligen med att fånga mitt intresse.

Asherons Call

Recension,Rollspel

Asherons Call är det fjärde stora spelet i online-rollspel genren. Först kom Meridian 59, och sedan de två stora spelen UO (Ultima Online)
och EQ (EverQuest). Men är Asherons Call lika bra som UO eller EQ. Och är det ens samma sorts spel?
Läs FragZones Asherons Call recension för att se en jämförelse med de två tidigare gigantiska online-spelen EverQuest och Ultima Online.

Starlancer

Recension

Det kalla kriget är inte slut - det har bara flyttat ut i yttre rymden. Det är upptakten till Starlancer, Microsoft Games nya rymd-pangpang. Fast egentligen är det väl inte helt nytt...

Allegiance

Recension

I rymden kan ingen höra dig skrika. Nja, det stämmer kanske inte riktigt. I Microsofts ambitiösa och riktigt gedigna teambaserade actionspel Allegiance skriks det massvis.

Ground Control Demo

Recension

Svenska Massive Entertainment har fått ögonen på sig världen över på grund av sitt snart kommande 3D RTS (real time strategy) spel Ground Control.
På bilderna som släppts ser det otroligt snyggt och detaljerat ut, men alla vet att det krävs mer än grafik för att skapa ett bra spel.
FragZone har lyckats komma över ett demo på spelet och ger er våra första åsikter om hur Massive Entertainment har lyckats.

EverQuest släpptes för drygt ett år sedan men det var inte förrän ett par veckor sedan som spelet fick en distributör i Sverige och resten av Europa: Ubi Soft. I takt med att EQ kommer att hamna på fler butikshyllor än de som själva importerat några exemplar, eller plockat ett par från Wendros som tog in ett parti till Sverige i höstas, så lär fler och fler upptäcka spelet.

Racingspel har funnits ända sedan datorspelen först såg dagens ljus. Formel1-spel där man såg banan ovanifrån var en av de tidigaste spelsorterna, och fortfarande en väldigt rolig sådan. Idag har saker och ting förändrats. Nu är bilspelen minnesslukande 3d-spel där man susar fram över smala vägar i en alldeles för hög hastighet, där minsta lilla misstag kommer få ödesdigra konsekvenser. Det går nästan inte längre att spela med tangentbord, eftersom det för att klara sig oskadd genom en bana och ändå sluta som vinnare ibland krävs mycket små och precisa rörelser. Det är här ratten kommer in i bilden. Vi har lagt beslag på en ratt från Logitech vid namn Logitech Wingman Formula Yellow och hårdtestat.

För bara några år sedan var det otänkbart att spela Quake med mus. Sedan dess har det hänt hänt otroligt mycket. Idag finns det företag som specialiserar sig på att tillverka möss och musmattor specialanpassade för gamers. På senare tid har man även bytt ut de traditionella tygmattorna mot så kallade Everglide mattor som är gjorda av hårt plast. Vi har lagt vantarna på en Everglide Giganta och hårdtestat.

Sida 7040 av 7044