Nyckelord: spore

119 artiklar i arkivet.

Filtrera
11

Maxis skär ner

9

Spore: Galactic Adventures

Att djärvt åka dit ingen har åkt tidigare gjorde vi redan i originalet. Galactic Adventures tar oss istället tillbaka till planeterna men det är inte därför du ska köpa expansionen till Spore.

4

Speltoppen vecka 26

23

Tema DRM - Framtiden

För att avrunda vår artikelserie om DRM- och kopieringsskydd väljer vi i denna avslutande del att sia om hur det kommer fungera i framtiden. Kommer kopieringsskydden fortfarande finnas? Hur kommer de fungera? Eller får den arga oppositionen sin vilja igenom och förpassar DRM till historiens soptipp?

46

Tema DRM - vad bråkar alla om?

2008 var året då ordet DRM gjorde precis alla förbannade. Vet du egentligen varför? Vad innebär DRM och hur fungerar det? Är det dolt eller finns det överallt? Varför använder företagen det, trots allt skäll? FZ tar i en serie artiklar en närmare titt på ett begrepp som mer än allt annat höjer gamerpulsen.

61

Årets...

Du vet vilka spel som var bäst förra året, men hur är det med allt annat? Vad fick mest uppmärksamhet? Vad sög? Vem är skåningen som inte äter spettekaka? FZ redovisar allt annat som hände under 2008.

33

Årets spel 2008 - plats 40-31

Julklappshysterin och matfrossandet är över för i år. Återstår gör FZ:s lista över årets 50 största spelögonblick. I dag betar vi av plats 40 till 31. Häng med oss resten av veckan, årets bästa spel publicerar vi på nyårsafton.

29

EA + Steam = sant