Nyckelord: half-life-2

235 artiklar i arkivet.

Filtrera
53

Black Mesa – Half-Life i Source-skrud – släpps inom kort

Den omtalade Half-Life 2-modifikationen med det uttalade målet att återskapa Half-Life i Source-motorn når snart ut på marknaden, om än inte helt komplett.

50

Rykte: Valve utvecklar Source 2

Fans har hittat filer i ett Valve-program som pekar på att Source 2 är på gång. Debuterar den nya motorn med Half-Life 3?

19

Gör film i Valves Source-motor

Half-Life-utvecklarna har släppt Source Filmmaker, ett program som låter dig göra film på samma sätt som de själva – gratis.

13

Metro: Last Light vill påminna dig om Half-Life 2

Med THQ:s kommande Metro: Last Light hoppas utgivaren kunna bjuda på lika minnesvärda scener och ögonblick som i Valves hyllade actionäventyr.

25

Dishonored

Dishonored-världen byggdes inte på en dag. Men den skapas av mannen bakom City 17, och resulatet ser fantastiskt ut. Vi möter arkitekten bakom Durwall.

47

Dear Esther

Dear Esthers metamorfos från grovkornig mod till sprakande högupplöst Steam-spel är fullbordad och resultatet bländande. FZ sätter betyg på en av indievärldens största små ansträngningar.

68

29 000 spelar Half-Life 2 på lördag – vill du vara med?

"Vi vill se Episode Three", skanderar en fanskara på 29 000 spelare och tar saken i egna händer.

31

Nomineringarna till spelens "Oscarsgala" avlöjade

Den 9 februari delas några av spelvärldens mest prestigefyllda priser ut till 2011 års mest framstående titlar. Vi har nomineringslistan för Annual Interactive Achievement Awards – och vet vem som är galans stora favorit.

29

Half-Life 2:s Gravity Gun på riktigt

Så här skulle Gravity Gun sett ut om det fanns på riktigt. Replikakonstnären Harrison Krix har tillverkat en exakt kopia av vapnet. Pengarna som han fick för att sälja sin replika skänkte han till välgörenhet.

144

Rage

Efter sju år är id Software tillbaka, med ett nytt varumärke dessutom. Rage visar sig vara lika mycket vältrampad stig som oprövad mark.

18

Escape from City 17 del 2 släppt

Efter en Half-Life-lång väntan fortsätter flykten från den krigsdrabbade staden.

309

Duke Nukem Forever

Duke Nukem Forever är tidernas mest försenade spel, det har varit i utveckling sedan förra årtusendet. Ändå känns det som ett hafsverk.

54

För Sverige, i spelen!

Nationaldagen till ära tittar vi på hur Sverige har representerats i spel genom åren. Det gjorde oss mycket förvirrade.

67

E3 topp 30 – vi vill se Half-Life 3

Sakerna FZ-redaktionen helst vill se på E3-mässan – ett önskemål om dagen i 30 dagar.

47

Tidernas bästa sidekick korad!

Ni läsare har sagt ert och röstat fram tidernas bästa sidekick - blir det miniatyrhamstrar eller fartgalna demoner i topp?

90

Rösta på tidernas sidekick

Ni läsare har nominerat 67 kandidater till tidernas bästa sidekick, nu är det dags att kora vinnaren.

32

Upplev mer Half-Life 2

I väntan på Episode Three får moddarna ge oss nya upplevelser i City 17.

34

Homefront

På hemmafronten intet nytt. Eller? Digital Extremes och Kaos Studios nya shooter går i oväntade riktningar.

35

Mars hetaste spel

Övergången från vinter till vår får sällskap av ett par riktigt tunga spel, och ett par underdogs att hålla ögonen på. Här är listan över de hetaste spelen i mars 2011.

46

Star Wars: The Old Republic

Förra veckan släpptes Cataclysm och genrens starke man tycks ohotad. Men efter att ha spelat de sex första timmarna av The Old Republic är vi inte alls lika säkra på att framtiden enbart stavas WoW.

12

Goldeneye: Source äntligen färdigt

Ladda hem den stekheta Half Life 2-modden idag, som låter dig återuppleva klassiska Goldeneye 007:s fantastiska flerspelarläge.

22

Enslaved: Odyssey to the West

Enslaved är äntligen här och visst levererar det omgående. Titeln må syfta på en händelse i spelet men bara efter några minuter med det blir man oundvikligen själv offer för ordets innebörd.

54

Singularity

Ravens senaste börjar som vilken mörk och trist shooter som helst. En timme senare har det fångat mig med design i klass med Bioshocks. Med intressant spelmekanik och väl avvägt tempo håller det mig fast ända till slutet. Det här är Singularity och det är överraskande bra.