Nyckelord: duke-nukem-3d

57 artiklar i arkivet.

Filtrera
123
16

Studion bakom Syndicate

Starbreeze är på sluttampen i utvecklingen av ett nytt Syndicate. Vi besökte dem i Uppsala, läs om deras hat mot hissar, hur de tar kritiken mot den nya inriktningen och hur de lurar spelarna.

24

Se tidigt Duke Nukem Forever

Åtta år gamla konceptbilder visar en annan bild av 3D Realms actionspel.

309

Duke Nukem Forever

Duke Nukem Forever är tidernas mest försenade spel, det har varit i utveckling sedan förra årtusendet. Ändå känns det som ett hafsverk.

26

Duke Nukem Forever

FZ:s främsta Duke-geek åkte till London och testade online-läget. Här är hans retrodoftande rapport.

23

En första titt på Dukes multiplayer

Calle har just lirat Duke Nukem Forever i London – här är hans första intryck.

22

Se en klassiker i Duke Nukem Forever

Sanningen bakom den gamla klyschan "storleken har ingen betydelse" förklaras i filmarkivet.

109

Vem är tidernas bästa spelhjälte?

Efter en dryg veckas nomineringsarbete i forumet är nu kandidaterna klara till vem som är tidernas bästa spelhjälte. Din röst avgör.

56

Duke Nukem Forevers multiplayerlägen avslöjade

Vad finns det egentligen för flerspelarfunktionalitet i hertigens återkomst? Vad sägs om exempelvis CTB - Capture The Babe?

10

Massiv julrea hos Good Old Games

Gamla klassiker åt alla håll och kanter. Håll i dig när Good Old Games säljer hela sin katalog till mellan 30 och 50 procents rabatt.

24

Iphone-roundup

Att spela på språng har aldrig varit enklare, våra mobiler är idag veritabla gamingmaskiner i fickstorlek. Den här veckan recenserar vi fem stycken Iphone-spel.

6

Duke Nukem 3D gratis till Iphone

Slanga hem actionhertigens 3D-äventyr utan kostnad under begränsad tid.

38

Duke Nukem Forever

Efter tretton år av förseningar, spelmotor- och utgivarbyten, rättstvister och massuppsägningar verkar Duke Nukem Forever faktiskt bli verklighet. Vi tar dig med på resan från allra första början, i ett pojkrum i Hökarängen.

37

Call of Duty: Black Ops

Först kom andra världskriget. Sen moderna konflikter. Och snart bär det av till Vietnamkrigets fasor, med avskurna halsar och bombade byar. FZ vågar sig ändå på en första smygtitt på nästa Call of Duty.

71

X-Men Origins: Wolverine

Logan. Vem kan låta bli att beundra denne best vars kropp är helt fullpumpad med påhittad metall? X-Men Origins: Wolverine har av utvecklarna lovordats som filmspelet som inte suger. Stämmer det? Läs vidare så får du reda på huruvida så är fallet.

123