Nyckelord: dead-space

183 artiklar i arkivet.

Filtrera
6

Dead Space 2

Ni läsare ställde nyligen frågor om Dead Space 2 och nedan ger producenten Steve Papoutsis svar. Inte nog med det – du kan vinna samlarutgåvan av spelet till PS3. Läs mer för att få veta hur.

9

Peka finger av stolthet i Dead Space 2

Filmmaterial har dykt upp som visar upp en annorlunda bonus som du får om du klarar av Dead Space 2 på hardcore-svårighetsgraden. Obligatorisk spoilervarning, det vill säga.

64

Dead Space 2

Uppföljaren till 2008 års i särklass mest fasansfulla spel är här. Och allt är precis som vanligt, tyvärr.

47

Sledgehammer gör nästa Call of Duty

Ingen Infinity Ward-stämpel på höstens actionlir?

7

Dead Space till Iphone 25 januari

Intresserad av vad som händer mellan Dead Space och Dead Space 2? Har du en Iphone, Ipad eller Ipod Touch kanske det är dags att tagga till.

9

Dead Space 1-sparfil låser upp vapen i tvåan

Om du har en sparfil från originalspelet får du börja Dead Space 2 med din trogna plasma cutter. Wahey!

17

Klarar din dator Dead Space 2?

Systemkraven är släppta inför släppet i början av nästa år.

9

Dead Space Ignition

Idén att med hjälp av en interaktiv serietidning binda ihop Dead Space med uppföljaren var kanske inte så tokig. FZ:s utsände i det stora svarta återvänder dock med en minst sagt dyster rapport.

11

Dead Space 2

Ingenjören, rymdfararen och styckmästaren Isaac Clarke återvänder tidigt nästa år till en rymdstation nära dig med en hel hoper psykologiska problem i ryggsäcken samt en ny, fräsch arsenal att amputera lemmar med. Mycket riktigt, FZ har provspelat Dead Space 2 och vi gillar vad vi ser.

41

Udda prestationer

Prestationer i Xbox 360-spel kan vara enkla att klara, men för det mesta krävs en hel del spelande och det finns några som är riktigt udda. FZ guidar dig genom de prestationer ingen klarar och som du inte trodde fanns.

0

Dead Space: Extraction

I rymden kan ingen höra dig skrika, inte ens när du lemlästar ett gäng fula utomjordingar med sågblad blir det liv i luckan. Vi har lagat shish-kebab i Viscerals rälspangare till Wii, dags för avsmakning.